- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ви беше за пръв път ?
Че защо трябва да си или най-задръстения, или най-умния, когато си правил секс след 18 година. Според мен, от 15 нагоре вече е нормално, преди това си е някво...както казах не мога да разбера какво удоволствие точно можеш да изпиташ на 12-13-14 години, но никой не ми отговори....
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
^Ситуацията "от 15 нагоре е нормално" е малко... нелепа, защото уж си достатъчно зрял за едно подобно решение с всичките му последствия, обаче опре ли работата до аборт, се стига до съгласието на родителите на момичето /ако ще е легално/ и до парите на родителите на момчето, ако ще е не толкова легално.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кой говори за аборт? ДО него се стига, когато не ползваш предпазни мерки. А това не зависи само от възрастта. Има хора на по 25-30 години, които още си играят на "на нас няма да се случи". Ако имаш глава на раменете си, ще си достатъчно отговорен и на 15 да не се стига до аборт.Първоначално написано от kalpazanka
Аз говорех за самото удоволствие от секса.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
На 21, момченце.
То това кога почваш, не е гаранция за нищо. Както можеш да почнеш на 15 и до 30-тата си годишнина да имаш 2-3 общо, така и може да почнеш на 19 и за няколко години да навъртиш яката бройкаПървоначално написано от naksdy
![]()
Точно.Първоначално написано от badsector
По-темата - мъжко , 0 пъти.
13, момиче
![]()
![]()
![]()
На 14,момче.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
момиче, на 16 съм, ноо още не съм имала полов контакт...![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Още не съм, на 18 съм и нямам намерение да го правя в близката година и половина!Пълен аскетизъм.
13, момиче![]()
:*:*
16, момиче.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
26, момче![]()
15 момиче
Значи има голям шанс първият ти секс партньор да ти стане мъж.Първоначално написано от Moderatorius
![]()
Welcome to the Jungle...
Е, ти пък. Не съм го правила, защото имам ужасен страх от забременяване. Квото и да ми говорят, знам си че има шанс и затова съм го ударила по-спокойно. Върла противничка съм на аборта, а знам, че ако съм ученичка, родителите ми МОЖЕ БИ ще имат против да гледат още едно дете (щото аз за тях съм си още такова), пък и мен ще ме е срам да влача корем в училище. СЛед година и нещо ще съм един вид по-самостоятелна и тогава родителите ми няма да играят такава роля в решенията ми.Първоначално написано от DarkTemplar
Иначе съм напълно против секс след бракаКво, да се оженя и да се окаже, че не е мъж, в пълния смисъл на думата ли? Не, по-добре не ;д;д
Ами кво да се прави , ако използваш презерватив няма страшно пък и кво ти като си на 18 не си дете имаш си отговорности и квото си направиш за тебе си е... няма ваще да го гледат я...
По темата:
15 момче и още съм на сухо...
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Много интересно как ученичка в 11ти клас, да речем 12ти ще гледа бебе? Аз си знам, че сама няма да мога, нито предполагаемият "татко" ще го гледа. Знам ги мъжете... искаха, искаха и накрая спяха в другата стая, щото "бебето им пречело да се наспят". Хах.Първоначално написано от kireca