- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ви беше за пръв път ?
Идеята ми беше, че колкото по-късно започнеш със секса, толкова повече ще държиш на човека, с когото го правиш (поне така е в общия случай). Примери бол. Ненормални работи като девствена преди сватбата не ми се обсъждат.Първоначално написано от Moderatorius
Иначе разсъждаваш логически издържано, което си е за уважение. А паническият страх ще премине с времето и натрупването на опит в тази (засега непозната) област.
Успех.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от Moderatorius
В тежък шок съм. Защо си мислите, че едва ли не се забременява от въздуха???
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
А има ли значение дали е на 16 или 22 ?
Темата стана в хвалебство...
Аз ,може би, имам да чакам поне 3,4 годинки![]()
Чак пък да е ненормално... смисъл ако се женш рано, не е толко ненормално, но да.. Смятам, че е по-добре преди сватбата, особено ако имате сериозна връзка.Първоначално написано от DarkTemplar
А по темата: евалата на всички, които са го правили след 18 .. особено момчетата !!![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
аз съм на 14 и още не съм правил секс.Незнам дали е нормално спрямо другите хора койго са отговорили
Има не е все едно дали си пълнолетен или непълнолетенПървоначално написано от asp1r1n94
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
момче на 15 и още несум имал пръв път
Слушайте каките и батковците и ще стигнете далеч.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Welcome to the Jungle...
Все още съм девствена, но мисля да го направя на 17, защото бюстът расте до 16 годишна възраст.И аз за по-сигурно ..![]()
На 28 го направих , беше невероятно , като по приказките.
Сега той ме псува на майка , бие ме ако не му готвя боб , а от пиене не му става.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не се шегувай с такива неща не знаеш как може да ти се върне.Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Да, ужас, защото думите се материализират.Първоначално написано от PR0
Много ти се иска да ми се върне , ама няма .![]()
Спокойно , каквото и да ми се случи някога, това ме прави ограничена - ако съм нетрудоспособна (обездвижена , на легло ) и се налага да търпя такъв човек - по-скоро бих си прекратила живота доброволно , в което няма лошо . Като си непълноценен човек и те третират като животно :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не сам казал че искам напротив. Постави се на мястото на жените, с домашно насилие дали ще ти е смешно тогава? А доколкото думите всички обиди и подигравки, които съм изрекъл са ми се върнали.Първоначално написано от NomNomNom
Няма смисъл да чакаш толкова дълго!Първоначално написано от NomNomNom
Ела да ми помогнешС теб ще е по-забавно .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тия целувки... в мечтите ти!
За жалост нямаш и понятие какво означават думите който казваш/пишеш!
Но както казаха преди мен, някой ден ще се осъзнаеш!
А пък и като ти гледам поведението живота не ти е дал много хубави неща, ама не се и опитваш да се поправиш а само се озлобяваш още повече!
На 17.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
15
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Хайде отивай да се изчукаш с първия срещнат на улицата.Първоначално написано от shpekovsalam
Добре де, много ми е интересно да чета "13 и половина", "почти 15", "12 и малко", "14 без месец" .... Като имаш акъла и отговорността да го направиш на толкова години (да, аз също го направих рано), ще имаш смелостта да си го кажеш. Ама не, 11 и месец, 14 без 3 дни..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На 19 съм и още не съм. Ама не съм се депресирал някъв, просто така се получи :Р
Във всеки случай няма да го направя с някоя к*рва само за да не съм девствен...
Доста съм претенциозен и май затова така стана де![]()
Дано скоро да извадя късмет.
12-13 годишен съм бил.. с едно също толкова любопитно и разгонено съседско момиче..
Беше пълна шитя, нямаше почти нищо общо с удоволствието от следващите пъти.. not proud of it.
Деца, слушайте батковците и каките..![]()