Определено няма да имам свободно време. Миналото лято промени живота и мирогледа ми, затова това лято няма да бездействам по никакъв начин, живота се живее само веднъж (освен за тези, които вярват в живота след смъртта и в прераждането )
* ще ходя на море, но този път или ще ида 2 пъти или ще ида за 15 дена.
* ще бъда цял месец в София, на лятна академия, която ще бъде изцяло на английски език, което доста ме притеснява, но ще се справя!
* ще ида до Лондон, за да видя бебчето на братовчед ми, задължително ще си направя една екскурзийка за 10 - 14 дни.
* мисля да идем до Румъния, Испания, Рим, Венеция или Гърция, защото там имаме приятелски семейства и всяка година ни канят с родителите ми
*100% ще довърша промяната на характера ми и ще го осъвършенствам.
* Има шанс да посетя и Париж за 5 дена, но ще видим дали ще имам късмет.
* Ще ида на балкан, задължително и на село, за да си почина и да бъдя с приятели.
* Ще УЧА, за матурите ми другата година. Ще дам всичко от себе си! Каквото и време да ми струва, каквото и да правя няма да спра да решавам матури и да чета произведенията.
* Мисля и докато съм месец в София да запиша един курс, който ще ми е много полезен.
И-и-и това е Желая си успех, защото с възможностите, които ми се отварят това лято, може лятото да не стигне, въобще. ;х
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.