Определено няма да имам свободно време. Миналото лято промени живота и мирогледа ми, затова това лято няма да бездействам по никакъв начин, живота се живее само веднъж (освен за тези, които вярват в живота след смъртта и в прераждането )

* ще ходя на море, но този път или ще ида 2 пъти или ще ида за 15 дена.
* ще бъда цял месец в София, на лятна академия, която ще бъде изцяло на английски език, което доста ме притеснява, но ще се справя!
* ще ида до Лондон, за да видя бебчето на братовчед ми, задължително ще си направя една екскурзийка за 10 - 14 дни.
* мисля да идем до Румъния, Испания, Рим, Венеция или Гърция, защото там имаме приятелски семейства и всяка година ни канят с родителите ми
*100% ще довърша промяната на характера ми и ще го осъвършенствам.
* Има шанс да посетя и Париж за 5 дена, но ще видим дали ще имам късмет.
* Ще ида на балкан, задължително и на село, за да си почина и да бъдя с приятели.
* Ще УЧА, за матурите ми другата година. Ще дам всичко от себе си! Каквото и време да ми струва, каквото и да правя няма да спра да решавам матури и да чета произведенията.
* Мисля и докато съм месец в София да запиша един курс, който ще ми е много полезен.

И-и-и това е Желая си успех, защото с възможностите, които ми се отварят това лято, може лятото да не стигне, въобще. ;х