- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комбинацията клин + токчета
Не ми допада този тип комбинация!
Леопардовия клин не изглежда никак добре.Иначе харесвам как стоят клинове, но разбира се не прекалено нашарени и претрупани.Клин и токчета стои добре.Харесва ми !
![]()
Селско викаш, хмм.. Ами всеки си има вкус и мнение и всеки се облича така както му харесва, кои сме ние да определяме за другите хора кое е селско и кое не [въпреки че да, и ЗА МЕН е селско, но не бих го казала така директно] ..Първоначално написано от Rebirthing
А иначе, не не ми харесва. По-добре чорапогащник, може и фигурален, но не и клин, още повече и да се вижда гол глезен ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен тази комбинация ми се струва малко смешна, но всичко е въпрос на гледна точка и вкус.Иначе не знам този клин с какви токчета ще отива...
ще стои готино,стига да не е леопардов клина!!!може би черен или кафяв клин съчетан с блузон,туника или дълга риза![]()
обожавамм .. а за такъв клин - може да се съчетае с блуза със същата щампа или с черна по-дълга блуза .. аз повече харесвам тесни дънки и токчета обаче .. въпреки че нося и клин с токчета![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
Напоследък всички носят клиновеАз нямам и не мисля да си купувам.
Точно това имах предвид и аз.Първоначално написано от FuckingFreak
Онзи ден видях едно момиче с ефирна бяла рокля, много сладка, и комбинирана с един черен клин и токчета... беше ужасно зле.
Освен това - айде стига с това черно вече де. В смисъл, ваша работа, ама не разбирам как може пролетно време да носите черно. Много по-подходящо за сезона е нещо светло, пастелно или пък ярко.
Иначе моя любима комбинация за есен/зима - черен клин + ботуши/боти/кецове + рокля/туника/пола и блуза. Т.е. да остават покрити ходилата и глезените.
клин+ токчета, може да бъде една от най-изисканите комбинации.. но е много тънка границата и затова повечето по улицата приличат на ... да не уточнявам.
[ http://www.youtube.com/watch?v=zE684bQtCvk ] <-една позната, модел в NY в момента, за пример![]()
Е да ама тази твоя позната е модел. Не всички по улицата са модели с дълги и слаби крака, а клиновете отиват най-вече на такива хора.. Както каза, повечето опити са доста неуспешни..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
според мен ако излезеш на улицата с леопардов клин и токчета би изглеждало кувенско ..![]()
един антипример : http://prikachi.com/images/210/3397210R.jpg![]()
Memento mei, memini tui!
Токчетата могат да се комбинират с тоооооолкова много неща,но с клин ЗА МЕН си е направо грозно.Първоначално написано от billytalent
Стига да имаш хубаво тяло и крака стой добре. Но иначе прави някои момичета като наденици.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зависи какъв клин. Най-селския клин според мен е леопардовия и тама пайетите и ... изобщо лъскави. Но да кажем клин и токчета никога няма да изглежда по добре от пола с токчета:P :P :P :P :P
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…