може би не спада точно към диетите ,а по скоро към здравословни проблеми,но все пак ще се обърна към вас в този раздел.от 3-4 дни не ям абсолютно нищо,пия само вода, хапвам по 2-3 хапки от нещо насила само и само да не се притесняват околните.. и най-странното е че не изпитвам никакъв глад,почна ли да ям просто ми се гади.. според вас на какво може да се дължи това![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Стреса и емоциите покрай бала. И аз бях така преди 2 години, с тази разлика, че пиех доста сокчета, фрешове, коктейли и т.н.
Хапвай често по малко, даже да не изпитваш глад. След няколко дни ще ти се възвърне апетита.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз винаги имам такъв период точно сега-началото на лятото.Ям цял ден само ягоди.Ако по някое време ти прилошее,но пак не ги гладна изпии чашка прясно мляко(при мен действа и ме освежава...)
Може и да е от стрес,от прехранване няколко дни...аз ако имам ден,който съм яла малко повече от обикновенно и 2 дни не ми се яде нищо освен плодове.
амии дано е това,макар че стрест покрай бала ми нямаше... скоро не съм преяждала.
Да не си влюбена?Аз в такива моменти не изпитвам никакъв апетит.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
аз съм влюбена вече от 4 години![]()
![]()
отдавна не съм![]()
Ми хващай сеАко и след час и нещо обилно потене нямаш апетит, вече трябва да се търси някакъв проблем.
емии в момента нямам много време,точно за това прекъснах![]()
емии в момента нямам много време,точно за това прекъснах да ходя на фитнес![]()
Мани го тоя фитнес, прави кардио. А когато няма желание, има извинения :P
оффф .... само да ми минат изпитите и тръгвам веднага пак... като кажете ей така.. нямало желание.. хубаво.
край на темата!
Не смятам,че е нещо сериозно,и аз съм като теб от 2 дни.Ям със зор и нямам никакъв апетит.Сигурно е от жегата.
Не се притеснявай, аз поне 3-4 пъти в годината иам такива периоди... въпроса е че моите периоди продължават 2-3 седмици и нищо не ми се яде , акогато хапна нещо го повръщам ...никога не съм се ограничавала и не знам защо започна да ми се получава така ... и в тези периоди карам на прясно мляко само , защото смао от него не ми се гади ..обаче и аз още не съм разбрала как да е оправям като ми стане така![]()
тогава не мислиш ли,че ще е обратното...