- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета с лак за нокти?
Какво е мнението ви за момчетата с лак за нокти, било то безцветен, черен, шарен или какъвто и да е? Един приятел иска да носи черен лак, а аз се опитвам да го разубедя, но пък и аз вече не съм сигурен...
У-Ж-А-С ... ПЪЛЕН !!
Видях едно момче с черен лак и то на краката и с някакви джапанки по централна улица, е честно казано го гледах ето така ----->![]()
Защо просто не му кажеш твоето мнение, или не го оставиш да си прави каквото си иска, какво ще промениш като събереш 10-15 мнения от някой си форум? Едва ли на него му пука за чуждите хора..
Edit: В последствие видях, че имаш само 1 мнение. Само да ни споделиш за "твоя приятел" ли се регистрира, или говориш за себе си ?!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Тая работа с 'един приятел' я знаем.
Грозно е. На мен лично ми е УЖАСНО противно.
Според мен е противно и отблъскващо.
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show
Here I am, rock you like a hurricane!
Просто искам да му покажа хорското мнение, поне това на българите. От както ми сподели преди няколко дни за намерението си, аз се опитвам да го разубедя, защото помня как третираха мен като си сложих пиърсинг на езика, а той ми показва някакви глупави анкети в емо форуми и тн тн... И да, само за да питам това се регистрирах
Първоначално написано от reoffender
![]()
Мнението ми е - отврат.
Аз предлагам и червило ... осъзнайте се хаха !![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
отвратителноо....![]()
едно момче ,за да си сложи лак или е гей или наркоман![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Взеха ни пресите, обезкосмяват се повече от нас, а сега и да се лакират.. Що за глупост е това?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много ви благодаря за отговорите, ще му ги покажа, пък дано има резултат!!
Не ме кефи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ужас !!! Странно ми е. Пък и е противно. Трябва да го разубедиш.
само черен и то да бъде на ноктите на ръцете ... иначе - не ;хх
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Пълен ужас, било то на ръцете или на краката... ;xx![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Да, супер. Представи си го момчето с онези разделители за пръсти и стъпва такова нежно, за да не си развали ноктите.Първоначално написано от icebulllet14
![]()
marin4itu, абсолютно съм съгласна. Някои момчета даже ползват пудра и коректор. За мен това вече е ПРЕКАЛЕНО. Има си граница и това с лака за нокти вече сериозно я преминава.
Не,наистина си слагайте черен молив,фондьотен пък защо не и лак за нокти? Изправяте си косите,дънките ви са по-тесни от моите,имате обици и на двете уши :О и носите розовки тенискиТвърдо против!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
признавам, абсурда е картината, която опис .. но все пак коато тя премине в резултата има някакъв чар .. в някои случаи ..естествено понякога изглежа адски смотано, но не винагиПървоначално написано от pressiana
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Хмм... зависи си от стила на момчето. Ако цялостно ми хареса - може би.
Но най-вероятно бих се смяла много яко.
Той пък взел, че си сложил! Нз кво да мисля вече...
Сега трябва да го карам да го махне![]()
Вече ми е смешно, честно казано... Аз имам обеца на езика и си изправям косата, но той вече има и на 2те уши, на веждата, а косата му клие половината лице, но в края на крайщата кво да го правя, нали е фр.
Нищо, ще минат ден-два, ще му се посмее класа, ще го зяпат хора по улицата, пък може и да се откаже!