.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен
    Ъм аз ,таковата - загледайте се по центъра и ще видите ,че едно 50% от костюмираните мъже са с маникюр и безцветен лак за нокти. Така де - не че съм 'за' ,просто ми е все едно ,а вие така се разкудкудякахте сякаш е нещо супер ново и невероятно
    И за да ви разклатя още повече представите - и гланц носят ,особено тези ,които искат да се правят на интересни. Ако загледате по MTV изпълнителите ,независимо хомота или не ,ще разберете за какво говоря

Колкото до приятелчето на ОП-то - по-добре го разубеди ,освен ако не искаш да те е срам да ходиш с него по улицата. Мен би ме било

Малко /офф

Вече ми е смешно, честно казано... Аз имам обеца на езика и си изправям косата, но той вече има и на 2те уши, на веждата, а косата му клие половината лице, но в края на крайщата кво да го правя, нали е фр.
    Я си кажи честно - за 'приятелчето' или за 'жената' във връзката ви говориш ?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Противно е.Е, не че певците нямат, ама за обикновените момчета е гадно!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    ако е имо няя да ми направи впечатление
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ъм аз ,таковата - загледайте се по центъра и ще видите ,че едно 50% от костюмираните мъже са с маникюр и безцветен лак за нокти. Така де - не че съм 'за' ,просто ми е все едно ,а вие така се разкудкудякахте сякаш е нещо супер ново и невероятно
    И за да ви разклатя още повече представите - и гланц носят ,особено тези ,които искат да се правят на интересни. Ако загледате по MTV изпълнителите ,независимо хомота или не ,ще разберете за какво говоря

Колкото до приятелчето на ОП-то - по-добре го разубеди ,освен ако не искаш да те е срам да ходиш с него по улицата. Мен би ме било

Малко /офф

Вече ми е смешно, честно казано... Аз имам обеца на езика и си изправям косата, но той вече има и на 2те уши, на веждата, а косата му клие половината лице, но в края на крайщата кво да го правя, нали е фр.
    Я си кажи честно - за 'приятелчето' или за 'жената' във връзката ви говориш ?
    Ние знаем, че не е нищо ново, просто показваме отвръщението си!

Мъжете са станали по-суетни. И наистина е изключително смешно и отблъскващо да видиш някой мъж с по - добър лак, прическа или грим от твоите.

И изпълнителите и артистите винаги имат грим, нали трябва да изглеждат добре пред камерите
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Взеха ни пресите, обезкосмяват се повече от нас, а сега и да се лакират.. Що за глупост е това?
    +
    Big or small, lies are lies !

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хах с певците ли ще се сравнявате. Да, и аз познавам момчета, употребяващи балсам за устни, и нямам нищо против тях, нека си слагат зимата, все пак е по-добре отколкото напукана и червена уста, нали? А то и певците и фдт им слагат, и пудри, ако са с по-дълги коси винаги ще има по малко лак за фиксация, отделно ходят на маникюр и педикюр, да им поддържат добри нокти, а не изгризани или изрязани до дъно. Но това не значи, че обикновените мъже трябва да го правят, все пак едно е на сцена, в клип, филм и тнт, където има много прожектори и трябва всичко да ти е безупречно, съвсем друго е по улицата... Къде сте тръгнали да ги сравнявате..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На мен лично ми е адски противно.. Къде изчезват момчетата ? Просто... ужас,нямам думи.. Добре,коректора бих го възприела,но лак за нокти.. Не знам.. Не е по вкуса ми..

А всъщност стила му какъв е ? Като гледам описанието: или е емо,или фешънче.. Е,ако е така - надали ще ми направи някакво впечатление.. Но пък дори и да ми направи - нямаме право да се бъркаме в живота на хората.. Всеки си има акъл в главата и уж знае най-доброто за себе си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Взеха ни пресите, обезкосмяват се повече от нас, а сега и да се лакират.. Що за глупост е това?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ОМГ и това ли доживях да видя, категорично съм против ...
    като видя момче с тесни дънки, молив за очи, изправена коса, с лак на косата ми идва в повече ...
    това с ФДТ и коректора хвърлихте ме в шок

Накъде отива света?
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    отвратително е
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ми то не са обезкосмени крака, лак на ръцете, грим на очите.. не съм никак учудена.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Накъде отива света?

Аз не бих се очаровала, но който както се харесва.. чуждите хора не ме вълнуват

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Ми то не са обезкосмени крака, лак на ръцете, грим на очите.. не съм никак учудена.

Не се лакирайте! Грозно е, гадно е, противно е! Не се и гримирайте, ако и такава мисъл ви мине през главите. Ако имам син и ми дойде лакиран или нещо подобно вкъщи или само го надуша, че е правил нещо такова, просто дупе да му е яко...

Град
    Пловдив :)))))
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...3_393960_n.jpg

аа като се замисля на тоя,с тия веждички и тая спиралка,може и да му отива едно розово лакче за нокти... :/

Лошо :/

Супер фен
    педалска раЛта
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Защо този твоят "приятел" направо не си сложи малко червилце
    и не си облече една къса рокличка.
    Аe хора това е супер педалско!!!
    Пък в крайна сметка остави го да прави к`вот си знае,
    то си е за него...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    http://prikachi.com/images/183/3402183y.jpg

Не мисля,че е смешно или гейско.Зависи изключително много от стила на обличане.
    Едно е да говорим за някой с оскубани вежди и обръснати крака с лак,и като този на снимката...
    Всеки с вкуса си.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

УжасТ . .

Боже . . За мен истинския мъж си е привлекателен и без лакове, преси и прочее простотии, които започнаха да завладяват пишльовците в диапазон: 14-19 . . Тц ..

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    НЕ НЕ НЕЕ ! ок безцветен става амаа черен,, шарен ?WTF ? добре ли стее ?
    му boy

Мега фен Аватара на mynichka
    не!!!!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Марс

Re: Момчета с лак за нокти?

Обикновено черен лак носят металите,емотата....но е адски грозно поне за мен да видя момче с лак.Преди няколко дена бях видяла едно хубаво момче в мола но когато се загледах в ръцете му видях че носи розов лак беше адки смешно...

Не виждам кое му е смешното на черния лак.
    You me at six

Голям фен Аватара на shadows92
    Харесва ми ако някой метал носи черен лак !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си