.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Скачане на въже

Интересно ми е освен за стягане на прасците скачането на въже помага ли за корема и бедрата? Колко време горе-долу трябва да се практикува за да има ефект? Ако накой от вас е опитвал нека сподели отзиви.
    А и също така искам да попитам трябва ли да се изгради някаква хранителна програма за още по-бърз ефект?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Има ефект за цялото тяло, не само за прасците. Много е относително да ти кажа за колко време, тъй като не си посочила колко см или кг искаш да свалиш .. Трябва да се практикува докато не видиш ефект, и не всеки ден, ами например през ден. А хранителна програма не смятам че е нужна, само ограничение на сладко, тестено, газирано и тнт..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Има да и то много голям. На мен когато ми е леко подут корема скачам за около 10-20 мин и някак си той сам си се прибира. Скачай няма да сгрешиш това може би е най-ефикасния и лесен "спорт".

Супер фен Аватара на badsector
    Много е хубаво, можеш да го използваш и за разгрявка преди основните упражнения. Хранителен режим трябва да се спазва перманентно, без значение дали спортуваш, или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си