- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Най разумното приложение на библията.
всъщност причината е ,че онанирането се е считало за 'разхищение' на 'семето' . Тъй ,де - по-просто не мога да го обясня![]()
^ сигурен ли си? чикибойстването е наказуемо със смърт в корана, стария завет и е виждано като нещо което те праща в ада в новия. от друга страна мокрите сънища са описвани просто като нещо "нечисто", подобно на менструацията въпреки че пак би следвало да е "разхищение" не perfectly good сперма![]()
Виж ,това тълкувание съм го чел някъде - не че е нещо мое ,изсмукано от пръстите.
И пак се връзва донякъде с примера ,който даде. Все пак мокрите сънища не са нещо ,което е умишлено предизвикано от мен => не би трябвало да отида директно в пъкъла ,защото имам нужди. Да се разглежда като 'нечисто' би било по-логично ,от колкото като чист грях.
Честно ти казвам ,вервай ми.
Иначе за секса обяснение нямам. Освен за извънбрачен секс да става въпросТе Ватикана нали уж заради това са против презервативите...уж.
А тва за достигането до Бога чрез оргазъм на кюфтето съчинения свободен стил ли са ?
Ами образовай се...и ще разбереш...Първоначално написано от Auriss
Im back...
От xnet ли да се образова бе, кюфте ?![]()
Първоначално написано от Auriss
![]()
![]()
Яко Значи семето представлява - нещо като аборт - хиляди малки убити човечета
![]()
![]()
![]()
--------------------------------
А това за Ватикана ,че не искали да има презервативи - е най-тъпото нещо което съм чувал някога
Та нали ние се опитваме да образоваме циганите и африканците да ИЗПОЛЗВАТ ПРЕЗЕРВАТИВИ , за да не правят толкова деца , които в последствие няма кой да ги храни!
Мъхъм ,нещо като мас мърдър се получаваХолокост.
А кюфте - дай линк да прочета и нямаш грижи. Интересно ще е .
къф линк като го е чел в шестото клеймо
но наистина има некви такива идейки. май от източните религии бяха главно тъй като там има идея за нирвана, некъв готин момънт който се интерпретира като близост с "бог" вселената и тн. за'тва и някои доста интересни култове обвързани с някои доста интересни треви и гъби тръгват от там
Еми инфото не помня от къде е....аз не се стремя да запомня източника, а информацията в него...не ме интересува от къде съм я научил...важното да я знам...
Инак може и да е от Данито...както казва гандалф...не помня вече...
Im back...
Прав е кюфтето, не е важно да си провериш източника на информация и да го помниш, важното е като чуеш няква глупост да я приемеш за чиста монета![]()
Мерси, че ме подкрепяш...Първоначално написано от ZipFail
![]()
Im back...
За мене библията става само за разпалка за печката, ще има да си я разпалвам до де съм жив и за внуците Ше остане
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Ееее става и да си подпреш цепеницата де цепиш дРЪвата за печката...Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Im back...
Освен това, и в WC бомбоубежището ще свърши пРефектна раЛта стига, да не е с гланцирани листи, че мноУ бодяло казват, видните представители на моЙто гоУеМо сеУо.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Абе зависи...най-меки са листите при думите на Йоан....но останалите са леко твърди...и хемороидите се обаждат...Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Im back...
хъм, може и за чикибойстване бе момци! я глейте к'во има да ни каже доспод бок:
Но аз си рекох: Съблякох дрехата си, - как да я облека? Умих члена си, - как да го окалям?
4Възлюбеният ми провря ръката си си през дупката на вратата ми; И сърцето ми се смути за него.
5Аз станах да се отворя на възлюбения си; И от ръцете ми капеше влажнина, И от пръстите ми плавка влажнина, Върху дръжката на неговия ключ.
17Тоже си взела лъскавите накити От Моето злато и от Моето с ребро, което Аз бях ти дал, И като си си направила от тях мъжки фалоси и Си блудствувала с тях;
20И залудя за любовниците си измежду тях, чиито фалоси бидоха като на осли, и семеизливането им като на коне
точно библейските писания не са за изхвърляне, понеже именно те са истинските официални, но все пак не се препоръчва да се четат повече от два-три пъти в случаите когато четящия или слушащия ги не разбира правилно написаното там, но го изопачава, иначе в тях се съдържа истинско Небесно съкровище, макар че прочитането им не е задължително, дори и лично аз никога не съм чел цялата Библия от началото до краят и въпреки това се уверих от опит че правилната вяра в и Словото, което идва директно от истинският Бог Отец и истинският Господ Исус са истински живите и деятелни блага, а предназначението на Словото и Писанието е да се работи за осигуряването на пълен/изобилен живот и вечно спасението за всички човеци/души
Последно редактирано от npp : 01-18-2013 на 08:09
За разлика от времената, когато пуснах тази тема сега съм по мъдър.
Отнемам парче от словото, разсипвам малко материал, свивам и паля...... и O SANCTA SIMPLICITAS! Блаженство обзема бедната ми душа!
дано да си истински мъдър, а не като онези, (на) които каквото и да им попадне го използват за целите на неспасението и погибелта, а после се чудят защо Бог ги е наказал
"Кой от вас е мъдър и разумен? Нека показва своите дела чрез добрия си живот, с кротостта на мъдростта." Яков 3: 13,
"Никой да не се лъже. Ако някой между вас мисли, че е мъдър според тоя век, нека стане глупав за да бъде мъдър." 1 Коринтяни 3: 18
Последно редактирано от npp : 01-18-2013 на 08:52
Знайте, знайте, о, измъчени от живота същества, че там крие се велика истина една!
Едно от предназначенията на Библията е да направи човека истински човек............