.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Мега фен
    всъщност причината е ,че онанирането се е считало за 'разхищение' на 'семето' . Тъй ,де - по-просто не мога да го обясня

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ сигурен ли си? чикибойстването е наказуемо със смърт в корана, стария завет и е виждано като нещо което те праща в ада в новия. от друга страна мокрите сънища са описвани просто като нещо "нечисто", подобно на менструацията въпреки че пак би следвало да е "разхищение" не perfectly good сперма

Мега фен
    Виж ,това тълкувание съм го чел някъде - не че е нещо мое ,изсмукано от пръстите.
    И пак се връзва донякъде с примера ,който даде. Все пак мокрите сънища не са нещо ,което е умишлено предизвикано от мен => не би трябвало да отида директно в пъкъла ,защото имам нужди. Да се разглежда като 'нечисто' би било по-логично ,от колкото като чист грях.

Честно ти казвам ,вервай ми.

Иначе за секса обяснение нямам. Освен за извънбрачен секс да става въпрос Те Ватикана нали уж заради това са против презервативите...уж.

А тва за достигането до Бога чрез оргазъм на кюфтето съчинения свободен стил ли са ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Виж ,това тълкувание съм го чел някъде - не че е нещо мое ,изсмукано от пръстите.
    И пак се връзва донякъде с примера ,който даде. Все пак мокрите сънища не са нещо ,което е умишлено предизвикано от мен => не би трябвало да отида директно в пъкъла ,защото имам нужди. Да се разглежда като 'нечисто' би било по-логично ,от колкото като чист грях.

Честно ти казвам ,вервай ми.

Иначе за секса обяснение нямам. Освен за извънбрачен секс да става въпрос Те Ватикана нали уж заради това са против презервативите...уж.

А тва за достигането до Бога чрез оргазъм на кюфтето съчинения свободен стил ли са ?
    Ами образовай се...и ще разбереш...
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    От xnet ли да се образова бе, кюфте ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    всъщност причината е ,че онанирането се е считало за 'разхищение' на 'семето' . Тъй ,де - по-просто не мога да го обясня
    Яко Значи семето представлява - нещо като аборт - хиляди малки убити човечета
    --------------------------------
    А това за Ватикана ,че не искали да има презервативи - е най-тъпото нещо което съм чувал някога
    Та нали ние се опитваме да образоваме циганите и африканците да ИЗПОЛЗВАТ ПРЕЗЕРВАТИВИ , за да не правят толкова деца , които в последствие няма кой да ги храни!

Мега фен
    Мъхъм ,нещо като мас мърдър се получава Холокост.

А кюфте - дай линк да прочета и нямаш грижи. Интересно ще е .

къф линк като го е чел в шестото клеймо

но наистина има некви такива идейки. май от източните религии бяха главно тъй като там има идея за нирвана, некъв готин момънт който се интерпретира като близост с "бог" вселената и тн. за'тва и някои доста интересни култове обвързани с някои доста интересни треви и гъби тръгват от там

Еми инфото не помня от къде е....аз не се стремя да запомня източника, а информацията в него...не ме интересува от къде съм я научил...важното да я знам...
    Инак може и да е от Данито...както казва гандалф...не помня вече...
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Прав е кюфтето, не е важно да си провериш източника на информация и да го помниш, важното е като чуеш няква глупост да я приемеш за чиста монета

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Прав е кюфтето, не е важно да си провериш източника на информация и да го помниш, важното е като чуеш няква глупост да я приемеш за чиста монета
    Мерси, че ме подкрепяш...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    За мене библията става само за разпалка за печката , ще има да си я разпалвам до де съм жив и за внуците Ше остане
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
    За мене библията става само за разпалка за печката , ще има да си я разпалвам до де съм жив и за внуците Ше остане
    Ееее става и да си подпреш цепеницата де цепиш дРЪвата за печката...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Освен това, и в WC бомбоубежището ще свърши пРефектна раЛта стига, да не е с гланцирани листи, че мноУ бодяло казват, видните представители на моЙто гоУеМо сеУо.
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Освен това, и в WC бомбоубежището ще свърши пРефектна раЛта стига, да не е с гланцирани листи, че мноУ бодяло казват, видните представители на моЙто гоУеМо сеУо.
    Абе зависи...най-меки са листите при думите на Йоан....но останалите са леко твърди...и хемороидите се обаждат...
    Im back...

хъм, може и за чикибойстване бе момци! я глейте к'во има да ни каже доспод бок:

Но аз си рекох: Съблякох дрехата си, - как да я облека? Умих члена си, - как да го окалям?

4Възлюбеният ми провря ръката си си през дупката на вратата ми; И сърцето ми се смути за него.

5Аз станах да се отворя на възлюбения си; И от ръцете ми капеше влажнина, И от пръстите ми плавка влажнина, Върху дръжката на неговия ключ.

17Тоже си взела лъскавите накити От Моето злато и от Моето с ребро, което Аз бях ти дал, И като си си направила от тях мъжки фалоси и Си блудствувала с тях;

20И залудя за любовниците си измежду тях, чиито фалоси бидоха като на осли, и семеизливането им като на коне

Мега фен Аватара на RagioL
    Up

Мега фен
    точно библейските писания не са за изхвърляне, понеже именно те са истинските официални, но все пак не се препоръчва да се четат повече от два-три пъти в случаите когато четящия или слушащия ги не разбира правилно написаното там, но го изопачава, иначе в тях се съдържа истинско Небесно съкровище, макар че прочитането им не е задължително, дори и лично аз никога не съм чел цялата Библия от началото до краят и въпреки това се уверих от опит че правилната вяра в и Словото, което идва директно от истинският Бог Отец и истинският Господ Исус са истински живите и деятелни блага, а предназначението на Словото и Писанието е да се работи за осигуряването на пълен/изобилен живот и вечно спасението за всички човеци/души
    Последно редактирано от npp : 01-18-2013 на 08:09

За разлика от времената, когато пуснах тази тема сега съм по мъдър.
    Отнемам парче от словото, разсипвам малко материал, свивам и паля...... и O SANCTA SIMPLICITAS! Блаженство обзема бедната ми душа!

Мега фен
    дано да си истински мъдър, а не като онези, (на) които каквото и да им попадне го използват за целите на неспасението и погибелта, а после се чудят защо Бог ги е наказал

"Кой от вас е мъдър и разумен? Нека показва своите дела чрез добрия си живот, с кротостта на мъдростта." Яков 3: 13,

"Никой да не се лъже. Ако някой между вас мисли, че е мъдър според тоя век, нека стане глупав за да бъде мъдър." 1 Коринтяни 3: 18
    Последно редактирано от npp : 01-18-2013 на 08:52

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    За разлика от времената, когато пуснах тази тема сега съм по мъдър.
    Отнемам парче от словото, разсипвам малко материал, свивам и паля...... и O SANCTA SIMPLICITAS! Блаженство обзема бедната ми душа!
    Амин!

Знайте, знайте, о, измъчени от живота същества, че там крие се велика истина една!

Мега фен
    Едно от предназначенията на Библията е да направи човека истински човек............

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Едно от предназначенията на Библията е да направи човека истински човек............
    След като е толкова добра защо е редактирана, толкова много пъти?
    С какво тези четири евангелия са по-добри от гностичните?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си