.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Защо го прави?

Не че е кой знае какъв проблем, но вече започнах да се изнервям от положението и реших да го споделя с вас, за да ми дадете някакъв съвет. Става въпрос за едно момче, което е една година по-голямо от мен. Той е от отбора на брат ми и от около седмица започна да ме ръчка във фейсбук. Прави го постоянно. Изглежда ми малко стеснителен и май чака аз да предприема нещо, но не ми харесва идеята, защото не искам да съм като останалите момичета, които му се връзват. Преди няколко дни бях на мач и го видях. Отидох да си напълня вода и той стоеше до мен, но нищо не ми каза.. просто ме гледаше. Та, не знам какво очаква и какво трябва да направя. Истината е, че е симпатичен, но не го познавам достатъчно...

Супер фен Аватара на badsector
    Сондира те. Дал ти е знак, че те намира за физически привлекателна и би те треснал. От там нататък ти си решаваш.

Ами при всички положения не бих му пуснала.. .. други мнения?

Повече от фен Аватара на autumn666
    И кво кат те "ръчка" във фейсбук...Мен ме "сръчкват" около 20 човека всеки ден... Тва си е за забавление, не е нужно да означава нещо

Ами мисля го може би защото аз го правя, когато искам някой да се досети нещо или когато имам някакъв замисъл..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Е, това че ти го правиш с някакъв замисъл не означава че и другите го правят с някаква цел.

Пък ако искаш следващия път като го видиш му кажи "здравей", опитай се да завържеш някакъв разговор и ако той поеме някаква инициатива от там нататък ще ти се отдаде възможност поне да го опознаеш.

Ако пък се направи на чукнат... ще си останете само с ръчкането.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Хаха.. ами знам, че надали всички го правят със замисъл.. Пък и не си мисля за нещо сериозно.. просто за кеф .. може да пробвам да го заговоря и ако излезе свестен да се сприятелим : ))

Фен
    Град
    Костинброд
    Братле любовта и любовните истории от ръчкането ли се зараждат вече?? wtf?? Как може човек да си мисли, че ако някой го е сръчкал означава, че го е харесал, че е влюбен или че обича... Стегнете се малко... да е*а тоя фейсбук да го е*а.. ако не ми беше страничката щях да го изтрия....
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не съм сигурна дори какво да напиша ,сериозно.Вземи спри да се вкарваш във филмите -.-".
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен
    Да знаеш, щом те ръчка, си любовта на живота му и не може да живее без теб
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ахаха, разбира се, че те харесва щом те ръчка във фейбоклука, даааа...
    *сън*

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от malkataa
    Хаха.. ами знам, че надали всички го правят със замисъл.. Пък и не си мисля за нещо сериозно.. просто за кеф .. може да пробвам да го заговоря и ако излезе свестен да се сприятелим : ))
    О пресвещена тъпота...

Той го прави за забавление, а ти си мислиш, че иска нещо от теб, защото може би ти искаш нещо от него.
    Излез от филма малката!

Амин!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Провинцията
    Гледай да не те сръчка някъде другаде..

Мега фен Аватара на Hilary_
    повръща ми се вече от тоя фейсбук .. ЧЕСТНО!!

Очевидно момчето чака ти да се задействаш, така че ако искаш next time го издебни и му пиши ..

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Гледай да не те сръчка някъде другаде..

Хаха, само не разбрах защо помислихте, че мисля, че е влюбен в мен или ме харесва щом го е направил.. Просто се дразня от положението, защото го прави постоянно и само ме зяпа, а не идва да говори с мен!! D

Ами щом те зяпа,не говори с теб и това те дразни,отиди и си поговорете и разбери защо постоянно те зяпа..Това е единственото което мога да ти кажа-поговорете и разбери фактите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си