- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го прави?
Не че е кой знае какъв проблем, но вече започнах да се изнервям от положението и реших да го споделя с вас, за да ми дадете някакъв съвет. Става въпрос за едно момче, което е една година по-голямо от мен. Той е от отбора на брат ми и от около седмица започна да ме ръчка във фейсбук. Прави го постоянно. Изглежда ми малко стеснителен и май чака аз да предприема нещо, но не ми харесва идеята, защото не искам да съм като останалите момичета, които му се връзват. Преди няколко дни бях на мач и го видях. Отидох да си напълня вода и той стоеше до мен, но нищо не ми каза.. просто ме гледаше. Та, не знам какво очаква и какво трябва да направя. Истината е, че е симпатичен, но не го познавам достатъчно...
Сондира те. Дал ти е знак, че те намира за физически привлекателна и би те треснал. От там нататък ти си решаваш.
Ами при всички положения не бих му пуснала.... други мнения?
![]()
И кво кат те "ръчка" във фейсбук...Мен ме "сръчкват" около 20 човека всеки ден... Тва си е за забавление, не е нужно да означава нещо![]()
Ами мисля го може би защото аз го правя, когато искам някой да се досети нещо или когато имам някакъв замисъл..![]()
Е, това че ти го правиш с някакъв замисъл не означава че и другите го правят с някаква цел.
Пък ако искаш следващия път като го видиш му кажи "здравей", опитай се да завържеш някакъв разговор и ако той поеме някаква инициатива от там нататък ще ти се отдаде възможност поне да го опознаеш.
Ако пък се направи на чукнат... ще си останете само с ръчкането.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хаха.. ами знам, че надали всички го правят със замисъл.. Пък и не си мисля за нещо сериозно.. просто за кеф.. може да пробвам да го заговоря и ако излезе свестен да се сприятелим : ))
Братле любовта и любовните истории от ръчкането ли се зараждат вече?? wtf?? Как може човек да си мисли, че ако някой го е сръчкал означава, че го е харесал, че е влюбен или че обича...![]()
![]()
Стегнете се малко... да е*а тоя фейсбук да го е*а.. ако не ми беше страничката щях да го изтрия....
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Не съм сигурна дори какво да напиша ,сериозно.Вземи спри да се вкарваш във филмите -.-".
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да знаеш, щом те ръчка, си любовта на живота му и не може да живее без теб![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ахаха, разбира се, че те харесва щом те ръчка във фейбоклука, даааа...![]()
*сън*
О пресвещена тъпота...Първоначално написано от malkataa
Той го прави за забавление, а ти си мислиш, че иска нещо от теб, защото може би ти искаш нещо от него.
Излез от филма малката!
Амин!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
повръща ми се вече от тоя фейсбук .. ЧЕСТНО!!![]()
![]()
Очевидно момчето чака ти да се задействаш, така че ако искаш next time го издебни и му пиши ..
Първоначално написано от Grommash
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хаха, само не разбрах защо помислихте, че мисля, че е влюбен в мен или ме харесва щом го е направил.. Просто се дразня от положението, защото го прави постоянно и само ме зяпа, а не идва да говори с мен!!D
Ами щом те зяпа,не говори с теб и това те дразни,отиди и си поговорете и разбери защо постоянно те зяпа..Това е единственото което мога да ти кажа-поговорете и разбери фактите![]()