- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми не може да свърши
Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?
Ама вие сериозно ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На къде отиват нещата..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не се изкарвам голям, просто казвам, че познавам достатъчно приятелката си за да знам какво да направя да и е хубаво както за 15 така и за 1 часПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Какво те учудва? И аз от 7 години лупам една и съща кифла и толкова добре я познавам, че мога да правя с нея каквото си поискам. Ако съм скапан от тренировка, или нещо друго, я изпразвам набързо, свършвам и аз и си лягам. Ако ми се лашка повече, я бавя, не я оставям да свърши и като ми писне действам. Нищо странно, всяка двойка, които се клатят от повече време, са така.Първоначално написано от IseeDEADbodies
всичко е от нейното притеснение. Тя ако се е вглъбила в мисълта кога ще й стане кеф,как ще реагира,да не се изложи и няма да свърши....жалко за старанието ти, ПОКАЖИ й, кажи й,че е много важно за теб
Пич,сори ама или приятелката ти е като училищен двор(отворен за всеки) или ти неставаш или тя не се отпуска достатъчно за да достигне желаното удоволствие![]()
![]()
[][][][]
It's not the ride, it's the rider...
П.П.: Милена, леле! Какъв е този луфт бе. Косвено ме съблазняваш, та ми потекоха лигите...
Добре последен въпрос към момичетата. Преди да свършите вагинално боли ли ви? Защото вчера успях да нацеля позата и темпото, което и доставя най-голямо удоволствие, но тя няколко пъти ме спря защото почвало да я боли. Това свързано ли е с оргазма или просто съм бил прекалено груб?![]()
Може като си го набивал да си стигал до матката и да я е боляло. Не го пъхай целия и без това са важни първите сантиметри, плюс отвора като най-тясна точка в тунела.
Щом ни боли , значи не е хубаво ( ако не сме мазо ест. ) .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...