.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Аз за това питах няколко пъти в една определена тема, какво удоволствие точно може да изпиташ от секса, когато си на 12/13/14...?

Ама вие сериозно ли На къде отиват нещата..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    както реша аз лично някой път мога да я довърша за 15 минути мога и за 1 час

Недей бе жребецо.. успокой се малко

Тука всичките големи ебачи, ей xDDD
    Не се изкарвам голям, просто казвам, че познавам достатъчно приятелката си за да знам какво да направя да и е хубаво както за 15 така и за 1 час

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    както реша аз лично някой път мога да я довърша за 15 минути мога и за 1 час
    Недей бе жребецо.. успокой се малко ...
    Какво те учудва? И аз от 7 години лупам една и съща кифла и толкова добре я познавам, че мога да правя с нея каквото си поискам. Ако съм скапан от тренировка, или нещо друго, я изпразвам набързо, свършвам и аз и си лягам. Ако ми се лашка повече, я бавя, не я оставям да свърши и като ми писне действам. Нищо странно, всяка двойка, които се клатят от повече време, са така.

Град
    София
    всичко е от нейното притеснение. Тя ако се е вглъбила в мисълта кога ще й стане кеф,как ще реагира,да не се изложи и няма да свърши....жалко за старанието ти, ПОКАЖИ й, кажи й,че е много важно за теб

Пич,сори ама или приятелката ти е като училищен двор(отворен за всеки) или ти неставаш или тя не се отпуска достатъчно за да достигне желаното удоволствие
    [][][][]

anonymous768631
    Guest
    It's not the ride, it's the rider...

П.П.: Милена, леле! Какъв е този луфт бе. Косвено ме съблазняваш, та ми потекоха лигите...

Добре последен въпрос към момичетата. Преди да свършите вагинално боли ли ви? Защото вчера успях да нацеля позата и темпото, което и доставя най-голямо удоволствие, но тя няколко пъти ме спря защото почвало да я боли. Това свързано ли е с оргазма или просто съм бил прекалено груб?

Супер фен Аватара на badsector
    Може като си го набивал да си стигал до матката и да я е боляло. Не го пъхай целия и без това са важни първите сантиметри, плюс отвора като най-тясна точка в тунела.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Щом ни боли , значи не е хубаво ( ако не сме мазо ест. ) .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове