.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Не разбралата май си ти. Или просто двете не можем да се разберем?! Както и да е.
    Не знам какво си разбрала, но я погледни подписа ми и прочети какво пише. Писна ми да ме мислят за жена, да взема да го махна тоя аватар, че квито разсеяни пишат тука..
    МОМЧЕ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ми не мога да разбера какъв ти е проблема с моето решение? Ти ако не си осъзнала какво искаш да правиш по - нататък през живота си, аз съм.
    Обясни ми, моля те, до какво решение си стигнала тогава.

И бтв, задължително си по-голяма от 8 клас, щом си в техникум, но... не ми е ясно дали там имате часове по български език и литература. Ако имате, започни да ги посещаваш по-често и тогава ми се отваряй, защото да допускаш подобни елементарни правописни грешки, които след 5-ти клас е непростимо да правиш, някакси не е най-силният възможен аргумент в твоя защита.

Аз попитах, но ти не отговори - като каква се виждаш, на каква професия ще посветиш живота си?

Самият факт, че се радваш на отлични оценки с тоя правопис говори много за нивото. Да беше казала, че имаш петици поне.

И като нямаше за какво друго да се хванеш, реши да ме упрекваш за грешка, нали? ;D
    Посещавам си ги най - редовно часовете и се радвам на отлични оценки.
    Хайде моля ти се, отдавна знаем за к'во се заяждате всички в този форум като няма за какво друго да се хванете. Ако нямаш какво повече да добавиш, мисля че няма нужда от излишни коментари относно правописа ми.

Абе изводът е такъв - Кой каквото си го влече, там да си ходи, а ако и му се отдава ще е още по-добре. Като някой си харесва езиците да си ходи в езикова, друг в математическа и т.н. Все пак всеки сам си избира, независимо дали преди това ще се посъветва с родители, семейство или някой друг. Пък това, че все ще се набута и някой друг индивид само колкото за идеята да е в добра паралелка, а не защото го влече това .. Е, то и без такива не може ;дд
    Мен например си ме влече английският и въпреки, че съм в ПМГ, съм си с езиков профил и си го карам на английски и немски. Естествено, и другите предмети са си важни, нищо, че заради подгответо вървим една година назад. Ама не е като да кажеш, че им теглим игнора. Таа.. да не говорим за моя милост ами да минем и на другата тема..

Говорехте за това, че поколението ни се води за бъдещето на Б-я. Мда, така си е. И подкрепям мението на тези, които казаха, че ако всички се изнесем нанякъде, държавата няма как да се развие. Да, но от друга страна тук няма много добри условия за хубава работа. Не всеки може да си осигури такава, особено пък ако няма някое висше или не знае езици. Таа.. Моята идейка е да се иде в чужбина за известно време, да се поразвием доколкото можем там, а след това да си се върнем в нашата държавица и да приложим новите си, така да се каже, умения в нейното развитие. ^^ Може пък така да се получи нещо.

Иначе съм обсъждала доста пъти тези теми. Слушала съм и мненията на роднини и познати. И все пак всеки си мисли различно и си има различни планове за живота.
    Поне аз имам още няколко годинки докато завърша гимназията, пък после ще му мисля. 100% доста пъти ще си променям плановете до тогава..
    It's Cute How Stupid You Are ^^

PinkPan7her не можеш да съдиш за човека и за нивото на училището му от една грешка. Ако някой от езиковата направи елементарна грешка и аз ли трябва да го сдъвча, че не са му преподавали добре и той не трябва да има високи оценки? Що за глупави изводи си правиш от една грешка. Разбирам ако пишех с по 2-3 грешки в изречение, но твоето вече е безпочвено и го правиш колкото да се заядеш.

Виждам се като архитект/проектант/инженер. След като завърша ще се насоча към една от тези професии.
    Извинете ме, че зная каква искам да бъда и имам представа с какво ще се занимавам и как ще изкарвам пари. Нещо друго неясно да изясня?

Съжалявам, че оспамих тъпата тема и държа такъв тон, но явно, според теб, аз не обяснявам като хората.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    От къде на къде стигнахте ?
    Пък и да не говорим някои хора,просто какви глупости изръсиха.. И какво - това,че аз не уча в Езикова гимназия означава,че няма да проговоря нито един от езиците,които изучавам в момента ли ? Глупости на търкалета.. Повечето говорите наизуст,без да вниквате в смисъла на това,което пишете..
    Като цяло си зависи от човека.. Един ученик,учеш в ЕГ,ако не му се учи - няма кой да го накара.. Нищо,че учи в ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    ...
    Успешен архитект (при това в България, хах) няма да станеш с една гола гимназия.
    И това "Извинете ме, че зная каква искам да бъда бла-бла" си звучи като чисто и просто самохвалство и гледане от високо.

Оф защо постоянно изопачаваш думите ми? Самохвалство? Да съм казала, че съм баси умната, баси яката и ще стана най - великата? Не.
    И как някой нормален човек трябва да очаква да стане архитект веднага след като излезе от гимназия? Висше примерно?
    Аз казвам едно, а ти правиш някакви свои изводи. КЪДЕ според теб написах, че ще стана архитект след като завърша гимназия?
    Попита ме с какво искам да се занимавам, отговорих, ти оттам почна да изопачаваш.
    Е, щом като ще е така аз за какво въобще пиша нещо като ти дори и не гледаш какво пиша.
    Споко просто... о.о

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Честно ли? Лично аз влязох, защото съм мързелива и знаех, че с английски цяла година няма да си помръдна пръста, защото съм достатъчно добра по него. От 1 клас още ми беше приятно да уча английски и си го обичах. Но не е само това. В моя град не е като в София, да има 83974387 училища. Ако искаш да си в хубаво училище - или ПМГ, или ЕГ. Всеки предмет освен английския бях намразила тогава, особено математиката (хлапешки работи), и логично се насочих към ЕГ.

Подготвителната година ми беше райска и както очаквах не бях пипвала учебник вкъщи, но после ме удари действителността. Не знам за другите езикови, обаче тук ни изцеждат по всички предмети и изискват същото, каквото изискват в другите училища. Очакванията ми бяха да се концентрираме върху езика и всичко друго да ни жалят и прощават много, ама уви. Даже при нас фюрерката затяга дисциплината повече, отколкото в другите училища.
    Момче в класа ми, което имаше оценки от рода на 3 и 4, се премести в друго училище, и там има само петици и шестици.

И всички имат някакви болни амбиции всички да сме отличници и хората на бъдещето, които да издигнат България.

Е сори, ама няма да стане. При първа възможност си вдигам чуковете и бягам, защото искам да живея нормален живот. Не ме устройва да съм пропиляла 17 години от живота си в учене и накрая да живея в мизерия със заплата, с която едва си покривам сметките, пък остатъците се чудя как да ги разделям кое за ядене, кое за нужни вкъщи неща. Няма аз да седя и да страдам с мисълта, че си помагам на държавата като й робувам. Какво хубаво ми е предоставила тая държава? Нищо. Не се чувствам длъжна, отвращавам се даже от мисълта, че може да си прекарам живота тук.

Супер фен
    @WaterLilly браво! Един трезвомислещ човек относно своето бъдеще !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Strength
    Цитирай Първоначално написано от daq96
    Просто всички искат да се разкарат от тук. Според мен например една математическа е много по-елитна от една езикова. Но това е лично мнение.
    Ама разбира се
    е да, ама не :>

като за начало дефинирайте определението "елитна" :>
    и второ една математическа и една езикова гимназия както сами можете да се досетите са с различна насоченост и обучението се концентрира предимно около точните науки и около хуманитарните науки

то реално завършилите професионалните гимназии (по известни в близкото и далечо минало техникуми) имат стаут - средно специално образование, но както всички останали учебни заведения са позападнали и лежат на стари лаври (което е следствие от състоянието на образователната система)

така че...който каквото го влече, това да учи =]

Мега фен
    Град
    Earth...
    Мода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си