- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Частна езикова гимназия "Проф. д-р Васил Златарски"
Здравейте, нека всеки, който има впечатления от Златарски да пише.) Очаквам мнения, защото мисля да кандидатствам там. ;рр
И аз ще следя темата, защото мисля да се преместя за 10 клас там. Как е преподаването, средата?
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ами аз съм все още бъдещ седмокласник и не знам защо реших от сега да мисля къде ще кандидатствам и се ориентирах към частните училища и по-точно Златарски, четох доста мнения в различни форуми и един от недостатъците е, че отпред за да пресечеш е доста трудно и има човек, който превежда децата през булеварда. Според мен училище за деца на възраст от 14-18 години самият квартал не е много гостоприемен за нас.Първоначално написано от Millen4ety
1. sry no nqmam kirilica..
2. Da, az ucha v Zlatarski i mislq che obuchenieto e dosta na nivo ( ili pone v sravnenie s dr uchilishta v sf ) Sredata sushto mi haresva, e ima si i nedostatuci kakto v vsqko uchilishte , no kato cqlo horata sa pichoveA bullevarda , da naistina go ima i e malko gadno presichaneto, no ne e chak takuv problem , svikva se, ima peshehodna puteka i 4ovek koito regulira dvijenieto
Spored men naistina si zaslujava
Ako imate nqkakavi vuprosi pishete na lichno
![]()
ако мама и тате имат по 5 000 лв за година..
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
cunt, някой хора имат пари да си позволят това, някой нямат.. : )Първоначално написано от cunt
ми за мен американския е по-добър избор от златарски , ама друг е въпроса дали ше влезе там питащия.
L'homme est n
Zavisi...
Една позната плачеше навремето,искаше да се маха от там,казваше,че съучениците били много надути и прочие.Сега като я гледам си е там и е добре,иначе не знам..
Ахааа. Без нападки, моля. ;п Това, че ти си си помислил, че хората, които нямат пари да си го позволя се е отнасяло за теб, не е мой проблем. Имах в предвид, че тези 5 000 лева на година (някъде към 6000 лева са) някой могат, някой не могат, смисъл не е чудо, че някой могат да си го позволят.Първоначално написано от cunt
![]()
A tezi 6 000 neznam ot kude gi izmislihte ;D pri polojenie che taksta e okolo 3 000 ..
Всъщност таксата горе-долу е към 6000 лева, 2900 евро.Първоначално написано от renchi
D
Da, taka moje![]()
Da, taka moje![]()
приятелю, уча в това училище и това ми е мнението
по-добре отиди в Американския
L'homme est n
Окей, мерси за съвета. ;пПървоначално написано от cunt
Аз кандидатствах за Златарски, приета съм и ми харесва училището. Не знам защо толкова предпочитате Американския пред него ...
Имам няколко познати, които кандидатстват в Златарски тази година и честно казано не се изисква особен ум, за да влезеш. Там нещата се оправят с връзки и пари. Образованието също не кой знае какво в сравнение с това на американския. Пример: една приятелка има бал 27 и нещо, което не е особено блестящо, но пък още на първия изпит в златарски влезе, а влезлите в американския принципно нямат по- нисък бал от 33- 33.5. Това обаче е влизането, а всъщност и реализацията след това е много важна, където американския пак води с много. Само погледни в кои университети след завършването отиват учениците от американския, а след това къде отиват тези от златарски![]()
Хм... Ти като си мислиш, че в Златарски се влиза с връзки и пари да не би да смяташ, че в Американския ги няма тези неща? Моят бал е 34 и съм влязла с втория изпит (и то само защото още не знаехме за училището когато е минал първият). Знам, че и в Златарски, и в Американския като завършат над 90% от учениците влизат в университети. Друг е въпросът дали имаш желание за учене и реализиране в живота. Образование пак получаваш, нали? Жалко е само, че има хора, които разчитат на парите си.
тва е най-скапаното училище аз съм учил там НЕ ХОДЕТЕ там само ще си дадете парите!!
L'homme est n
e в началото са ми били добри впечатленията то тва като съм го писал съм бил 8 клас
сега съм завършил тва училище и си казвам мнението ,а и да знаеш че е почти невъзможно да те изгонят от там :d
L'homme est n
Поне казвайте в кой град се намира тоя Златарски... не знаем всяко даскало в кой град е.