- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета харесвате ли пръст отзад по време на секс?
е някой пробвал ли е и има ли желание да пробва.. приятелелят ми много настоява,лично на мен ми харесва понякога, но понякога не..
Първоначално написано от juveteam
Нали,и аз така! ;DD
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
емии там ви е проблема.. мислите повече за собствения си кеф от колкото за кефа на момичето!
Стига мацката да иска не е проблем за мен. :P
P.S. Да не е спам, имало е такива, които много се кефат, има и такива, който още малко ще те убие, ако не го махнеш от там..![]()
Мойтъ' е най-красива!
+1. Всяка жена изпитва кеф, когато й докосват ануса или леко пъхват пръстче там, но повечето момичета (подчертавам-МОМИЧЕТА) изпитват неудобство от мнението на околните по този въпрос и съответно не се чувстват комфортно...Първоначално написано от juveteam
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
кеф им е на мастиите,не ги слушай!
Can It All Be So Simple ?
И не е имало инциденти?Първоначално написано от juveteam
Не са ми го правили, любопитно ми е, но и адски неудобно.
Като ти е неудобно,бръкни си ти преди това,та да видиш дали е чисто и после давай на друг!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
оуу снощи така беше при мен и приятеля ми,много ми харесва като е вкарал пръст отзад и отпред си е вкарал ... супер си е,но ми се е случвало и да не ми е хубаво когато съм била по малко възбудена,за да вкараш и на двете места по ,,нещо,, трябва да е доста овлажнено че да ти хареса.
Срамежливички са. Чудят се как ще ги възприеме човека, с който правят секс, ако се отпуснат и правят каквото има харесва, при условие, ако се предполага, че не е "редно"Първоначално написано от MojoJojo88
Защо да има? Слагаш достатъчно лубрикант и пъхаш. После можеш дори да си правиш масаж на главичката вътреПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Готино е![]()
Имах една френдка, която докато не и сложа едно две пръстчета в дупето не можеше да свърши![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Говорих за далеч по-кофти инциденти от това да ме боли.Първоначално написано от badsector
PinkPan7her ти в едната тема го даваш супер разкрепостена (чак се влюбих) а тука за едно пръстче в дупето се шашкаш![]()
- Луд съм мамо луд съм
Спокойно Пантерке, и аз съм го пробвал няколко пъти, а не е имало инциденти. Просто повечето момичета ги е срам.
Welcome to the Jungle...
И аз имам една позната, която казва, че ако не си го е напъхала отзад, все едно не е правила секс.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Абсолютно. Ако мацката подържа добра хигиена, от едно пръстче е абсурдно да се получи гафПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Мда. Доста хора си пъхат езиците и членовете на това място, те за 1 пръст са се запритеснили.Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
Welcome to the Jungle...
Абе... не е като да не ми е любопитно, определено ми се пробва, обаче ако има нещо, което мразя и което може да ме накара да съм по-ниска от тревата, това е да се чувствам унижена или засрамена, което и ще стане, ако се получи някаква ... кофти ситуация.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
^^ аМи от това което си писала в други теми останах с впечатление , че нямаш проблеми с унижението или засрамването.......
- Луд съм мамо луд съм
Мен пък не ме кефи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5