- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате?
Drum'N'bass и dubstep предимно.
Иначе и балади обичам![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Слушам предимно рок и метал![]()
От време на време слушам и RnB парчета
![]()
Rap, R&B, Jazz, Reggae
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Всичко,което ми хареса!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Hip-hop , Bg rap , rock, Dubstep![]()
Some people believe in God, i believe in music.
EMINEM
Кой се ограничава до един стил музика ? Аз слушам всички.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Тва rnb като видя да го пишат за глупавите рап-хип-хоп-черно песни,направо ми се гади!Сериозно !RnB произхожда от Rhythm and Blues,музика класи над тия пумии дето са рапа и другите съвременни манджи,влизащи под описанието Rnb !Музиката не е само някъф бийт и няква черника да ти говори(говори,щото те не пеят , а рецитират)Музиката е идеология ,много повече и много по-дълбока от туй дето разбират ''рапарите''.Музиката е учител,и то много важен такъв!Музиката изгражда характери и обуславя личности,а не учи за "яки тупалки" и за "ma' bitch ,ma' nigga , ma' dick"...
Здравейте приятели!
сръбска! само сръбска
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
рaпa също 'изгрaждa хaрaктери и обуслaвя личности' , товa че ти си приел че рaпa е сaмо 'ma bitch,ma nigga,my dick' е лично твой проблем..Първоначално написано от georgimilkov
кaто не можеш дa вникнеш в този тип музикa недей дa пишеш глупости зa него
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Попрнцип от всичко по малко.Само да не е чалга.Най-много слушам hip-hop , RnB и рап музика. :P![]()
Женско съм ;]
радвам се на абсолютно всеки стил в музиката. единственото нещо,което не би ми доставило такова удоволствие е чалгата.. по партита,ала бала - да,ама да седна вкъщи и да си пусна някви палатки,някви аларми >> не,мерси
общо взето всичко си е до настроение!
Слушам разнообразна музика,но най-вече предпочитам рок,метъл и денс парчета.Единственото,което не слушам е чалгa.
Whole World's Crazy
помиарска историяПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
рап... олд скуул, уест, гангста.....![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Метълкор, хардкор, пост-харткор, deathcore и всичко което е кор! Иии... Дъбстеп естествено![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Рок и пънк предимно.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
R&B ; Pop ; Чалга(по купони ;д)
Също така харесвам и много Metal и Rock песни..
Абе всякакъв стил слушам!
Без опера.. ;д
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
БГ рап - 100 кила,Биг Ша,Криско,Ди-флоу,Респект,Конса,МВП и т.н![]()
сичко друго е леш леш леш
Поп, сръбско, народна, арабско![]()