.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

КУПОНЧЕНЦЕ ЯКО!!!

Здравейте слънца! : ) нова съм тук затова ви моля без обиди : ) та,след няколко седмици вдигам купон в нас...за пръв път го правя и не знам каква храна пиене и т.н да избера,искам да стане мн яко и после компанията ми дълго време да говори колко готино ни е било : ) и друго,купон без музика ...аз нямам колони нз как да пуснем по-силна музика мерси предварително,казваийте идеи
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Имаше един потребител ТониСтораро, той беше дал много хубави съвети на едно момче в твойто положение, разрови се из мненията му.

Фен
    Град
    София
    ами гледай сега зависи колко си голяма ...

аз ти предлагам взимаш от супера малко франзели маргарин луканка няква шунка нарязваш франзелите на филийки и правиш сандвичи..

чипсове (много) / фъстъци / солети / пуканки .. абе секви такива джунджурий да има за мезета..

и ЯКО АЛКОХОЛ ... ако не стане купон после ми се обади... на лично щи кажа номера
    Кое си требе, оно си го сака!

1. Попитай хората, които ще събираш, какво точно пият. На купоните, които аз организирам, например задължително присъстват водка, ракия, вино, бира, ром, уиски и рядко текила.
    2. Според пиенето се купува по принцип и мезето. Иначе на масата е добре да има фъстъци (обикновени и бирени), пържена царевица, бадеми, лешници и като цяло някакви ядки по вкус. Традиционните мезета са - кренвирши, шунка, телешки салам, шпеков салам, луканка, суджук, пастърма, може и някакви наденички. По принцип и туршия не е зле да има ама ти си прецени дали е нужна. Според мене няма ли пълна маса с най-различни мезета - значи е или голяма беднотия, или голяма простотия, или голямо неуважение и към себе си и респективно към гостите си.
    3. Лошо е, че нямаш музика. Купон без музика - това не мога да си го представя. Пълна трагедия. Затова ако можеш помоли някой приятел да ти услужи с колони и усилвател. В краен случай, ако не можеш да намериш някаква добра озвучителна техника, потърси буферче + колонки.

Така... и аз да се включа.

Музика е е най-малкия проблем. Имаш ли компютър от който да извадиш звук - виско е наред. Ако нямаш такъв помоли някой приятел да донесе лаптоп или нещо такова. В краен случай може да стане и от телефон от типа на HTC-тата стига да има достатъчно музика качена на картата там. Та за пиене и ядене ще опукаш не малко пари за това ти предлагам да си купиш едни колонки от този тип: http://plesio.bg/kolonki-c-69977637/...-p-284264.html

Тук има още по-евтини модели на цената на една бутилка Jak Daniels
    http://www.stantek.com/_Speakers_items_3_.html

Предложенията по-горе за ядене са добри. Но аз лично настръхвам вече от тия сандвичи с франзела. Ако искаш наистина да е нещо уникално - направи го уникално, а не така както го правят всички.

Примерно:
    - кренвиршите - вместо да ги нарежеш на парченца направи следното. Нарежи един кренвирш на 3 равни части след което цепни двата му края на кръст. След това изпържи в тиган с олио. От температурата тези цепнати части се деформират и стават едни много красив и и шантави хапки. Гаранция, че привличат внимание. Това го направи с повечко кренвирши. Слагаш ви г голяма купа като за пуканки и само гледай сеира

Фъстъците - защо да не вземеш повечко фъстъци с черупка. Не че са по-вкусни. но изглеждат много повече от колкото са. Освен това черупката е нещо с което да се занимават гостите да ги чупят (занимавката разчупва ситуацията - повярвай ми) и не на последно място - намалява времето за изяждане на ВСИЧКИ фъстъци.

Принципно тийновете не са претенциозни към алкохол а- стига да е много и да е се налеят бързо. Но... защо пък. Вземи няколко бутилки от всичко там да има за тези които не ценят алкохола. Но вземи и няколко ключови бутилки за конкретни коктейли. Примерно Мохито (тук ти трябват и малко подправки), или Лонг Айлънд. По време на самия купон може хората да си правят коктейлите като ти покажеш как се прави първия. Всеки да си взима и да си прави. момчетата ще скочат да се правят на интересни че те могат по-добре да ги правят. Ще се разчупи ситуацията, а и мацките обичат повече коктейли от колкото да пият ВиК (Водка с Кола). Предлагам ти тези два коктейла защо са лесни и ВСЕКИ може да ги си направи сам. И имай предвид че ти трябва купа със лед. Иначе всичко отива по дяволите. Особено в тези жеги. Запомнящо се и оригинално е да има тематични коктейли на купон. Поти няма титйн купон с такива неща.

И още едно предложение - пунш. Странно е, но е нещо което ВСИЧКИ гости ще помнят. Та как се прави пунш можеш да намериш в интернет. Малко леки алкохоли, ябълки, и други плодове и... става страшно. Перфектно е за момичета, момчетата си падат по по-твърдия алкохол. тук ти трябва дълбока купа + черпак. С него се налива в чашите. Отрязването е гарантирано и с плодов вкус

Дано съм бил полезен

наркотици,алкохол и яко свинщина !

мноооого ви благодаря слънца,безкрайно много!!!!!! знам че е тъп въпроса но аз не съм на ти със техниката изобщоооо,мога да си намеря колконки,но има ли особености при свързването с компютъра??
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

имам предвид по-специални настройки?
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Ами зависи какви колонки. Ако са с активен буфер ти трябва само кабел за сигнала (от буфера към компютъра).

Демек има една малка дупка зад компютъра ти, и едно малко жакче което вкарваш там. Ако някога си слушала с mp3 плейър или нещо такова - на същия принцип е .

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    бе искай колони от някой фр.. се ще имат... инче за грана поръчай също 1 огромна пица или 2.... ама не семейна а по големите дето ги продават на парче ама цяла такава...а фъстъци с шлюпки НЕ!!!! има да чистиш с месеци шлюпки от всевъзможни места... земете си кърпа за кючеци,музика намерете, алкоьол, сметана с флакон (1 няма да стигне доникъде) и каквото ви падне още там дребни мезета и настроение...и фотоапаратите да са заредени
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на zero
    За да върви банкета ти трябват хубави хора
    От там-нататък всичко си е добре )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си