Така... и аз да се включа.

Музика е е най-малкия проблем. Имаш ли компютър от който да извадиш звук - виско е наред. Ако нямаш такъв помоли някой приятел да донесе лаптоп или нещо такова. В краен случай може да стане и от телефон от типа на HTC-тата стига да има достатъчно музика качена на картата там. Та за пиене и ядене ще опукаш не малко пари за това ти предлагам да си купиш едни колонки от този тип: http://plesio.bg/kolonki-c-69977637/...-p-284264.html

Тук има още по-евтини модели на цената на една бутилка Jak Daniels
http://www.stantek.com/_Speakers_items_3_.html

Предложенията по-горе за ядене са добри. Но аз лично настръхвам вече от тия сандвичи с франзела. Ако искаш наистина да е нещо уникално - направи го уникално, а не така както го правят всички.

Примерно:
- кренвиршите - вместо да ги нарежеш на парченца направи следното. Нарежи един кренвирш на 3 равни части след което цепни двата му края на кръст. След това изпържи в тиган с олио. От температурата тези цепнати части се деформират и стават едни много красив и и шантави хапки. Гаранция, че привличат внимание. Това го направи с повечко кренвирши. Слагаш ви г голяма купа като за пуканки и само гледай сеира

Фъстъците - защо да не вземеш повечко фъстъци с черупка. Не че са по-вкусни. но изглеждат много повече от колкото са. Освен това черупката е нещо с което да се занимават гостите да ги чупят (занимавката разчупва ситуацията - повярвай ми) и не на последно място - намалява времето за изяждане на ВСИЧКИ фъстъци.

Принципно тийновете не са претенциозни към алкохол а- стига да е много и да е се налеят бързо. Но... защо пък. Вземи няколко бутилки от всичко там да има за тези които не ценят алкохола. Но вземи и няколко ключови бутилки за конкретни коктейли. Примерно Мохито (тук ти трябват и малко подправки), или Лонг Айлънд. По време на самия купон може хората да си правят коктейлите като ти покажеш как се прави първия. Всеки да си взима и да си прави. момчетата ще скочат да се правят на интересни че те могат по-добре да ги правят. Ще се разчупи ситуацията, а и мацките обичат повече коктейли от колкото да пият ВиК (Водка с Кола). Предлагам ти тези два коктейла защо са лесни и ВСЕКИ може да ги си направи сам. И имай предвид че ти трябва купа със лед. Иначе всичко отива по дяволите. Особено в тези жеги. Запомнящо се и оригинално е да има тематични коктейли на купон. Поти няма титйн купон с такива неща.

И още едно предложение - пунш. Странно е, но е нещо което ВСИЧКИ гости ще помнят. Та как се прави пунш можеш да намериш в интернет. Малко леки алкохоли, ябълки, и други плодове и... става страшно. Перфектно е за момичета, момчетата си падат по по-твърдия алкохол. тук ти трябва дълбока купа + черпак. С него се налива в чашите. Отрязването е гарантирано и с плодов вкус

Дано съм бил полезен