.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ПИЩОВИ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

ПИЩОВИ

Утре имам контролно, но седя на първия чин (по химия е контролното) и имам едно помагало в което по принцип си пъхаме пищовите..
    обаче като съм на първия чин няма как, та дайте ми идея..

(уравнения е това, което ще пиша.. , няма как да ги науча..)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Взимаш си Менделеева таблица и отзад на нея залепяш уравненията ...
    Just Siseyy Hater's ...

аз си пиша по обувките,може и на пода,на стената .. зависи къде стоиш
    ако можеш назубряш половината и по-малко правиш на пищов

Град
    Heaven
    седя до прозореца

помагалцето е това, от около 10 странички се състои..
    ама ми е кофти, че съм отпред...да не вземе да проверява..дайте други идеи

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами тя като проверява и като отиде назад не може ли тогава да си ги сложиш?

Скрии ги в пазвата си или пиши някъде по чина, или ако ви дават да носите очила, на тях ги сложи. А може да вземеш обемиста химикалка и по страните да издълбаеш пищови или на много химикалки ако мястото не стига или на моливи. Може на нисисера, ако имаш или да ги скриеш в някъде в тоалетната и да кажеш, че ти се ходи до тоалетна и да се подсетиш. Начини много
    Badabumbaaa

Град
    Bulgaria
    аз си ги качвам като бележки на телефона,и си го оставям в джоба;за 4та година в гимназията не са ме хващали

Имаше цяла година на разположение. Обаждаш се на някаква госпожа по химия, отиваш при нея за 1 час, обяснява ти уравненията, които не са чааак толкова трудни, и си готова.
    Сега ще има да го мислиш...

GL все пак.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Или си ги запиши на телефона и ако те попита казваш,че гледаш колко е часа.
    Или когато има удобен момент извади листчето и го сложи из между другите неща,но листчето да е супер малко.
    Или си ги напиши на чина. Когато приближи просто слагаш ръка,за да покриеш написаното.

Град
    Heaven
    Кофтито е че е първи час + първи чин , а иначе ходих на консултации ама тея нямат запомняне

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Кофтито е че е първи час + първи чин , а иначе ходих на консултации ама тея нямат запомняне
    По принцип уравненията трудно се „помнят“. Все пак са уравнения, а не стихотворения.
    We'll come back next year!
    YNWA

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Ами,отиди по-рано и ги напиши на чина. И още по-добре е,ако чина е надраскан или е от масите(дървените),на които трудно се вижда писано.

Аз си спомням веднъж как целия урок по биология си го написах на ръката. А ти можеш да си напишеш уравненията на крака и утре да отидеш с къси панталони до коленете. Като почне класното само си крастосваш краката по мъжки както се казва и гот.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ооо по химия е много лесно. Ние пишем на наши си листи, а той ни пише задачите на дъската. Преди това на еднакъв на тези които ще предам лист съм си написала няколко уравнения и просто го вадя с другите листи и като изпиша една страница, вече ги разбърквам и все едно сега съм го написала .
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз по химия веднъж ползвах Менделеевата таблица.Имам си отделно картонче с нея,отзаде си пиша това,което ми трябва с молив.. и когато госпожата отиде някъде,просто я обръщам и гледам това,което ми трябва.Няма как да ти каже нещо,защото таблиците са позволени.
    Иначе,ако не мърда и си стои на стола,си прецакана.Така е.. на първите чинове е опасно,ама винаги седя там.

Амиии веднъж или двапъти съм ползвала следния пищов (тъпичък е, ама нищо )- отиваш на училище с дънки ии ако имаш кецове ще е перфектно. Пишеш на един лист всичко, което ти трябва прегъваш го малко и го пъхаш в кеца, не изцяло, амиколкото да се закрепи ииии в часа кръстосваш крака и гледаш.
    Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

най - лесния начин според мен е като си наседнеш тетрадката предварително си си я отворил/а облегаш си се назад разтваряш крака и пишеш !!
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Сега ми хрумна да пъхаш листчета в панталона, но така ,че да можеш лесно да ги вадиш и прибираш
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Телефон..с достъп до интернет е най-добре. Или да се запишеш докато четеш урока и да го слушаш на слушалка.. Първото е най-сигурно.
    You me at six

Аз днеска имам контролно по испански.Госпожата каза,че ще е на някакво си време и на 5 неправилни глагола.Изспечатих си неправилните глаголи и глаголните окончания на лист 3х2см и всичко се събра и се чете перфектно с шрифт 2
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Yunna
    най - лесния начин според мен е като си наседнеш тетрадката предварително си си я отворил/а облегаш си се назад разтваряш крака и пишеш !!

това е най-най- ама най-тъпият начин..като гледаш надолу кво ще си помисли

преписах де, само 1 уравнение не, щото го нямах на листа дано да вържа 3-3.50.... (crossing fingers)

anonymous708973
    Guest
    Да гледаш надолу наистина е тъпо. Пищовът винаги ми е баш на чина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си