Утре имам контролно, но седя на първия чин (по химия е контролното) и имам едно помагало в което по принцип си пъхаме пищовите..
обаче като съм на първия чин няма как, та дайте ми идея..
(уравнения е това, което ще пиша.. , няма как да ги науча..)
Взимаш си Менделеева таблица и отзад на нея залепяш уравненията ...
Just Siseyy Hater's ...
аз си пиша по обувките,може и на пода,на стената .. зависи къде стоиш
ако можеш назубряш половината и по-малко правиш на пищов![]()
Ами тя като проверява и като отиде назад не може ли тогава да си ги сложиш?
Скрии ги в пазвата си или пиши някъде по чина, или ако ви дават да носите очила, на тях ги сложи. А може да вземеш обемиста химикалка и по страните да издълбаеш пищови или на много химикалки ако мястото не стига или на моливи. Може на нисисера, ако имаш или да ги скриеш в някъде в тоалетната и да кажеш, че ти се ходи до тоалетна и да се подсетиш. Начини много![]()
![]()
Badabumbaaa
аз си ги качвам като бележки на телефона,и си го оставям в джоба;за 4та година в гимназията не са ме хващали![]()
Имаше цяла година на разположение. Обаждаш се на някаква госпожа по химия, отиваш при нея за 1 час, обяснява ти уравненията, които не са чааак толкова трудни, и си готова.
Сега ще има да го мислиш...
GL все пак.
Или си ги запиши на телефона и ако те попита казваш,че гледаш колко е часа.
Или когато има удобен момент извади листчето и го сложи из между другите неща,но листчето да е супер малко.
Или си ги напиши на чина. Когато приближи просто слагаш ръка,за да покриеш написаното.
По принцип уравненията трудно се „помнят“. Все пак са уравнения, а не стихотворения.Първоначално написано от bloodyF
![]()
We'll come back next year!
YNWA
Ами,отиди по-рано и ги напиши на чина.Първоначално написано от bloodyF
И още по-добре е,ако чина е надраскан или е от масите(дървените),на които трудно се вижда писано.
Аз си спомням веднъж как целия урок по биология си го написах на ръката. А ти можеш да си напишеш уравненията на крака и утре да отидеш с къси панталони до коленете. Като почне класното само си крастосваш краката по мъжки както се казва и гот.![]()
Ооо по химия е много лесно. Ние пишем на наши си листи, а той ни пише задачите на дъската. Преди това на еднакъв на тези които ще предам лист съм си написала няколко уравнения и просто го вадя с другите листи и като изпиша една страница, вече ги разбърквам и все едно сега съм го написала.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз по химия веднъж ползвах Менделеевата таблица.Имам си отделно картонче с нея,отзаде си пиша това,което ми трябва с молив.. и когато госпожата отиде някъде,просто я обръщам и гледам това,което ми трябва.Няма как да ти каже нещо,защото таблиците са позволени.
Иначе,ако не мърда и си стои на стола,си прецакана.Така е.. на първите чинове е опасно,ама винаги седя там.![]()
Амиии веднъж или двапъти съм ползвала следния пищов (тъпичък е, ама нищо)- отиваш на училище с дънки ии ако имаш кецове ще е перфектно. Пишеш на един лист всичко, което ти трябва прегъваш го малко и го пъхаш в кеца, не изцяло, амиколкото да се закрепи ииии в часа кръстосваш крака и гледаш.
![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
най - лесния начин според мен е като си наседнеш тетрадката предварително си си я отворил/а облегаш си се назад разтваряш крака
и пишеш !!
Сега ми хрумна да пъхаш листчета в панталона, но така ,че да можеш лесно да ги вадиш и прибираш![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Телефон..с достъп до интернет е най-добре. Или да се запишеш докато четеш урока и да го слушаш на слушалка.. Първото е най-сигурно.![]()
You me at six
Аз днеска имам контролно по испански.Госпожата каза,че ще е на някакво си време и на 5 неправилни глагола.Изспечатих си неправилните глаголи и глаголните окончания на лист 3х2см и всичко се събра и се чете перфектно с шрифт 2
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Да гледаш надолу наистина е тъпо. Пищовът винаги ми е баш на чина.![]()