.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Повече от фен

САМО ЗА ВАРНА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА!!!

Да кажем първо добър ден на всички съфорумници! Предлагам ви един изключителен, вече познат, метод за отказване на тютюнопушенето. Лично аз мога да споделя моя опит с вас, тъй като от 4 години бях пушачка и бях пробвала наистина какво ли не от антиникотинови лентички до хапчета и какви ли не средства. Истината всъщност през цялото време е била на една крачка от мен, а именно в електронната цигара. Тя е в пъти по безвредна от обикновенната цигара като специално моите които предлагам са с внос от чужбина. Искренно ги препоръчвам на всички вас които имате воля и желание да откажете цигарите, а за тези които не желаят електронната цигара е добър и компактен вариант за вас, тъй като става да се пуши навсякъде- в заведенията за непушачи, не изисква огънче и е изцяло на батерии които издържат от 3 дни при по постоянно използване до една седмица след което към цигарата аз ще ви дам допълнителен кабел, който се свързва към контакта и за 1 час вашата цигара е отново заредена .. приемете го като БЕЗКРАЙНА цигара за вас Офертата е само за град Варна. Хайде варненци за повече информация оставете вашите координати на лично съобщение !

Повече от фен
    Забравих да спомена че на каквато изгодна цена предлагам продукта аз едва ли другаде ще намерите затова побързайте до изчерпване на количествата е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си