.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Световъртеж - как се преодолява?

Когато съм пиян ми се доспива и си лягам. В момента в който си затворя очите почва да ми се вие много свят и почва много да ми се повръща. Ако си отворя очите, всичко е нормално. Бяха ми казали, че този световъртеж се избягва като се легнeло по гръб с единия крак висящ от леглото и едната ръка на челото - е пробвах го не дава кой знае какъв ефект. Таа въпроса ми е има ли начин да се избегне, защото си е живо наказание и няма шанс да заспя! (верно заслужено, ама се пак)

Град
    World of MINIMAL
    Аз като се напия когато се прибера изпивам 1-2 литра кола (или каквото и да е безалкохолно) и когато поизтрезнея си лягам, защото съм по същия начин като теб ;д

Град
    София
    Ами според мен е най добре да не се напиваш...

Пробвай да изпиеш 1-2 чаши вода или мляко около 15 минути преди да легнеш. Докато пиеш, не забравяй да замезваш с нещо! Може и да пробваш да хапнеш бъркани яйца пак 20-30 минути преди да легнеш.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Е, няма начин просто... щом си се напил ще трябва да си понесеш наказанието ...

Супер фен Аватара на badsector
    Когато пиеш, замезвай и гаси с вода. Сладките напитки още повече усилват ефекта от алкохола. А като ти есс драйфа, най-добре отивай да драйфаш. Поне ще изкараш останалия в стомаха ти алкохол, преди да е навлязъл в кръвта. И най-добре не се напивай повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си