.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Шампоан боя за коса :D ПОМОЩ ;dd ; *

така та въпроса ми е моята коса е средно тъмно кафяво дали ако се измия със шампоан за изрусяване или за червен цвят ще ми се получи нещо дори и малко ? ;dd ; * мерси предварително
    When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1259&bih=815 нещо такова ми е косата
    When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**

Мега фен
    С червеното - може би. С русото - или нищо ,или рижаво. По-вероятно нищо.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    С русото определено няма да стане нищо...за червеното не знам.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Нищо няма да стане. С русото освен да ти се изсветли, и то не както трябва. А с черното най-много да стане цвят махагон
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    С тези оцветители нищо хубаво не се получава.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Моята коса беше много светло кестенява и пак с русото (оцветител) не стана абсолютно нищо... Даже бях сложила два шампоана.

За червен... Може и да стане, но наистина си вземи два особено ако е по-дълга.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Някой използвал ли е оцветителите на Престиж и доволни ли сте защото в моя град не мога да намеря Марион за които по-често чета във форума. И аз искам от тъмно кестенява да стана черна

Благодаря ще опитам с червеното : )

A някой знае ли дали вредят тези шампоани и колко време след това пада оцветеното ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си