- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан боя за коса :D ПОМОЩ ;dd ; *
така та въпроса ми е моята коса е средно тъмно кафяво дали ако се измия със шампоан за изрусяване или за червен цвят ще ми се получи нещо дори и малко ? ;dd ; * мерси предварително
When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1259&bih=815 нещо такова ми е косата![]()
When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**
С червеното - може би. С русото - или нищо ,или рижаво. По-вероятно нищо.
С русото определено няма да стане нищо...за червеното не знам.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нищо няма да стане. С русото освен да ти се изсветли, и то не както трябва. А с черното най-много да стане цвят махагон![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
С тези оцветители нищо хубаво не се получава.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Моята коса беше много светло кестенява и пак с русото (оцветител) не стана абсолютно нищо... Даже бях сложила два шампоана.
За червен... Може и да стане, но наистина си вземи два особено ако е по-дълга.
Някой използвал ли е оцветителите на Престиж и доволни ли сте защото в моя град не мога да намеря Марион за които по-често чета във форума. И аз искам от тъмно кестенява да стана черна
Благодаря ще опитам с червеното : )
A някой знае ли дали вредят тези шампоании колко време след това пада оцветеното ?