- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Една малко по-интимна тема за живота
Ануак , поне голям кур имаш ли ? Явно за друго не ставаш ;дПървоначално написано от ANNUNAK
И да, да , не ми дреме, че ще си плащам за невежеството и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не си държиш на мъжката думаПървоначално написано от Auriss
![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Аннунак....напиши поста който си мислил да пуснеш...аз съм любопитен...и заинтересован!
А аурисс какво ми куца във физиката, мастър физик сайънтист????
Im back...
*****Първоначално написано от NomNomNom
<3 Сладур <3
Само дето съм на 19ти .
Последните ми мнения са тъкмо това което спомена за мен , чувствам се поласкана от вниманието , което си отделил за да им хвърлиш едно око .
Не, сериозно , наистина ми харесва как тролиш и извинявай , че те храня , просто е за лолз, и аз съм човек без работа. Възхищавам ти се как ти се връзват тук няколко човека и как имаш търпение да пишеш толкова дълги постове. Не знам , велик трол си , просто ще ти направя олтар и ще ти се кланям всеки ден , велик си <3
Бих се подложила на какъвто експеримент кажеш <3
Извинявам се за спама в хубавата тема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Айде де...аннунак...напиши поста, че съм любопитен...
Иначе не знам дали си този за който се преставяш,но каза много повече истини от колкото всички взети заедно!
Im back...
И аз искам анунак да ми каже ква съм, що съм и кога съм родена![]()
Оакахте ми темичкатаГадове
![]()
И тоя чеп тролО поне да ми беше отговорил на въпроса - любопитно ми е кво ще съчини![]()
*****Първоначално написано от djipsito
Охх как ми се е поровил в мненията и профила (inlove) so cutee
Забрави рожденната ми дата.
Аурис, сори пич.
Да ,бе. Пак се измъкна. Аз го мислех за умен и си викам - може да съчини нещо интересно. А той някъв смотан крийпър с много свободно време.
Жалко.
Ака ми се...
опа темичка
Temet Nosce
벨야카
Поне избърса ли го този път или пак забрави ?
Не мога и да имитирамв последните 2 поста д горе долу оспявам ама да гледах ви профилите хаха както казахтехаха караи шоу да става луда работа
Джипсиии аре да правим кекс от мене миксера с бъркалката от теб формата за кекса хахах
шефа днес като тръгна си забрави книгата обаче за на някви ченгели написано така и не му научих езика па в компютрите кви езици има ама кат ги слушам и в базата все ш има много ш а пък рептилоидите там пък някво си цъкат ц шшш ссссс ссшшш и някво кх имат и на шефчето мога да ви кажа името Sshiaasshkkasshhhkkhhshh ма му викам Каш накратко хаха ма те рядко говорят викат че общували на молекулярно ниво кво е тва бе не ни и казват хаха иначеса външно като нас ма по дълги ма рептилите и3глеждат страшничко те са и шефчетата
Мир братя земляниии ахахаах
Тва ако е хашишец 10 кила и ти давам ключа от апартамента.Първоначално написано от ANNUNAK
Temet Nosce
벨야카
До ся не съм прайла кекс с извънземно...![]()
*****Първоначално написано от djipsito
Да ти кажа малко неграмотничък ми се струваш...и стила на писане ми мяза на 10 годишен...не мислиш ли, че се изсилваш като казваш, че си учен...?
А технологията за невидимост какво представлява...? Я сподели...?
Аз знам, само за 1 технология за невидимост...но тя беше(преди 2-3 години съм научил за нея) отдавна. Сега е напреднала най вероятно...Малко като шапка невидимка от приказките...представлява нещо като филмова лента, но може да прави нивидими само много малки обекти! Сега със сигурност има прогрес!
Та я разкажи за базата...за технологиите вътре...няма да крада плановете споко...![]()
Im back...
Не съм Виктория, а Вероника.Моля те, виж какво съм ти писала на лично.
*****Първоначално написано от Concussion
![]()
![]()
![]()
![]()
не ,не ... не може да е истина просто .... не
![]()
Откога имат wi-fi на 4ти километър?
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101