- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански, Пловдив
Трябва ми бански, но не знам в кои магазини да търся. Съвети?
Моля, не ми пишете магазин "Триумф", защото няма да дам 140 лв за бански![]()
Точно сега не мога да се сетя за името на магазина, намира се в Кършяка...и мисля, че беше на един ъгъл точно на кръстовището бул. България и бул. Руски, ако не се лъжаМиналото лято си купих супер готин бански от там на нормална цена
![]()
Еми мила ти си избираш
Имаш 2 варианта
Купуваш си бански от 20 лв,с който караш 2 седмици.След това или избелява или се къса
Купуваш си по-качествен бански с който можеш да караш цяло лято без да имаш проблем
Затова ти препоръчвам:
Palmers (за Пловдив не знам,ама в София има магазин.аз лично съм много доволна)
seven seconds
triumph
Боже ,това,което каза беше пълна глупост.Абсолютно всяка година си купувам бански за по 10-15 лева,и карам с тях по 3-4 години (освен ако не го сменя защото ми писва както в случая)... Последния който си купих беше 12 лева и ми е от 2007 година,сега сме 2011.....и супер многи си го харесвам,нямам намерение и да го сменям.
П.С. Извинявай за спама.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Мацка, имам бански от 2 години който е купен от сергия за 28 лв и не е мръднал. Не всеки има възможност да си купи скъп бански, пък и най-малкото е, че качеството не е гарантирано от цената. Една приятелка си беше купила на Триумф, и голяма работа, на 1вото обличане го раздра на басейна (отстрани на мозайката) .. Така че не говорете наизустени работи, без да сте пробвали..Първоначално написано от galet0
А иначе - разходи се по малките магазини. За 2ра година си взимам от въпросната сергия бански, отделно че се познавам с продавачката и съм доволно като цяло от бельото, което предлага. Не си взимай от някой мол, защото ми се е случвало да си купя въпросна дреха от магазин (Теранова) и като отида след 1-2 месеца отново на пазар да видя поне 20 момичета с подобни, особено ако си от по-голям град. Не държа да съм уникална, но не ме кефи да мина по улицата и да видя още 5 момичета с моите дрехи.. Та така, успех в търсенето![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
:OПървоначално написано от SlowDownBaby
значи просто късмета ми е такъв
моите винаги се късат
говоря от личен опитПървоначално написано от FuckingFreak
Аз се сещам само за оная пресечка, която води от Джумаята към Дома на младоженците... Ще огледам там, иначе намерих един сайт, в който има готини модели, ама все пак ми се иска да меря.
Ти чуваш ли се? Тя с тоя бански няма да се бие , а ще ходи на плаж. Въпреки че си купувам бански почти всяка година, това не е защото се е скъсал, за защото искам да имам различен модел или съм се променила. Имам бански, който струваше 8 лв. Нито един от банските ми не надвишава 30 лв. и всичките са здрави и не са избелели.....Първоначално написано от galet0
P.S. Съжелявам за спама , но не се сдържах.![]()
Аз не мога да ти кажа магазин,но ти препоръчвам марката Престиж...имам бански от тях..купих си го в края на 6ти клас...сега съм 10ти...не съм го носила много,но не е избелял и е като нов
беше около 30 лв.
И аз търся бански, но най- много до 30лв и то от магазин в Пловдив. Ако има някой който знае магазини за евтини бански и е доволен да пише на лично! /Благодаря предварително. Дано да ми помогнете да си намеря най- късно до 25.07.11г!![]()
охх някой би ли ми казал как се казва тази актриса на профилната ми снимка..? Благодаря предварително- пишете лично!![]()
galet0 - Не цената определя качеството.
Та,както и да е. Не знам как е в Пловдив,обаче в Русе ,в момента,във всеки един магазин има всякакви видове бански. От по 10-15 до 140-150.Даже и в Кауфланд имаше.. Та,излез,разходи се..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥