- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Змийска маска за коса
Искам да попитам тези които ползват такава каква по точно ползвате, защото ако отида в аптеката и кажа само змийска маска за коса или нещо от рода ще ме попитат каква, а и как ви действа с колко ви порастна косата и т.н. Мерси предварително![]()
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Маската е с екстракт от змийско мляко, а не змийска (което май се съдържаше в едни растения, жълтурчета, но това няма значение) ..![]()
И маската е на Lorys, пълна със силикон, който прави само външно косата ти да изглежда лъскава и здрава, а отвътре се наслагва в/у косъма и прави обвивка, която не позволява на други продукти да подействат..
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И не само със силикон ами и със парабени!!!![]()
да но косата расте нали?
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
чувала съм,че е хубава ..пък и е в един гоолям буркан![]()
Hostis Honori Invidia
Можете ли да ми препоръчате маска която да придава блясък на косата? Досега не съм използвала никакви маски. Косата ми не е суха, но е много непокорна и хварчаща.
Маската на LORYS със змийско мляко (или по-скоро с ефект на змийско мляко...) можеш да намериш във всеки по-голям магазин.Но аз я използвам от близо месец + хининова вода и виждам лека разлика![]()
ЕФЕКТ змийско мляко ! Нема нищо змийско в нея.Но е добра, де.
Няма да ти порастне повече от тая маска. И от каквото и да е друго. Най-много да стане по-гладка от силикона.