- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Начин за преписване?
Здравейте, знам че има много теми за това, но на мен ми трябва наистина НЕЗАБЕЛЕЖИМ начин. Ситуацията е следната - имам класно по литература идния вторник и просто незнам как ще го направя, защото едно, че произведенията са скучни, друго, че просто не ми се отдава да "разтягам локуми".
Та, по въпроса: В стаите има камери, от които се вижда абсолютно всичко(лично съм проверил), значи камерата може да я бутна леко нагоре да не се вижда, но това не е единствения проблем, учителката е супер строга и постоянно обикаля и очите и са постоянно в нас, друго че на мен ми има зъб защото не пиша в часовете и ... не става с царски пищов, защото тя ни дава черновите и беловите, подписва всеки един даден лист и после ги събира. Не може в учебника, защото тя носи чисти текстове или ни кара ние да си преснимане и минава и проверява на всеки един текста. Телефоните са пред нас обърнати надолу, не пуска до тоалетна с телефон, не дава да се обръщаш, говориш или шушнеш(уж не чува, ама ако е подсказване, дори шушукането чува), раниците затворени, само един химикал на чина. Това е. Моля ви дайте идеи които поне на 90% не могат да ме хванат, защото ако ме хване да преписвам или изкарам 2 просто съм мъртав, вече ме заплаши да ме остави на изпит.
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
Къв е тоя контрол ве!!![]()
Се едно сте в казарма![]()
И.. Според мен май няма начин![]()
Ами ти неможеш ли поне малко да седниш нещо да понаучиш? Поооне мъничко?
Е какво ще да е това класно по литература, смисъл ако е преразказ .. както аз разбрах, няма начин да преписваш..![]()
То да беше като казарма добре...Първоначално написано от Djenka
тя има (незнам дали така се казваше) професионално изкривяване... държи си на предмета и така въодушевено говори, че все едно е била там и е видяла.
А когато става дума за контролно, камо ли класно... ако можеше в една стаичка да ни вкара и да стои да те гледа докато пишеш всеки по отделно, щеше да го направи...
------------------------------------------------------------
Де да беше преразказ... ЛИС е, и то не на кое ами на възможно най-скучните произведеня... Житието на Константин-Кирил, Азбучна молитва или За буквите... и тя измисля темите едни такива увъртяни... да се чудиш какво да пишеш...Първоначално написано от aleks98
------------------------------------------------------------
Това е СКУКА. Аз, за да седна да уча нещо трябва да ми е интересно, или поне да е нещо неутрално, а това е скука... средновековна литература... мога да се насиля да прочета произведения, анализи, но от опит знам, че нищо няма да запомня, най-много един увод, а тя иска поне 2-3 страници пълни и то без много цитати - най много едно 5%...Първоначално написано от YoungDD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мятай на тела преразказа и почвай да преписваш. Аз лисовете винаги тъй ги преписвам.
Прочети ми цялото мнение --> написал съм, че телефоните са ни обърнати и са в края на чина и не ни дава да ги пипаме... дори и за часа да видим колко е...Първоначално написано от Foreverbg
Пък този път май дори ще ни ги вземе...![]()
Седиш ли до някой? Да препишеш от друг.![]()
Темите не са завъртяни, писала съм по същите, има супер много инфо в нета.
Иначе ти съчувствам. И аз преписвам по литература, просто защото не виждам смисъл да ми кажат темите предварително с единствената цел аз да науча наизуст минимум 3 теми, всяка от които 3 страници (пиша адски ситно).
Пфф, иначе... Направи си темите на тънки колонки в уърд със шрифт Ариел 5. Идеално за четене се получават.
Аз имам мп4ка и си преписвам от нея просто лягам на чина и си я слагам в сгъвката на лакътя и си пиша темата. Ако си 8 кл тва го правихме във вторник и имам 1 тема погледни я ако искаш и ако ти се падне действай
http://store4.data.bg/angelasunshine...%20Ramadan.txt
Пиках на химна!!!
9 е.
даПървоначално написано от PinkPan7her
всъщност темите ще ни ги дадат утре, ще са 3 - по една за всяко произведение от тези, които изброих, но тя дава едни теми, а на класното няма да са същите, а подобни...
Е па ебати аз ... телефони ви взематАз на състезание като ходя не ми вземат някой път тела те за някво куцо контролно
Избягай с после го прави сам. Сега ако ми кажеш, че цял час ще те варди нз
![]()
това е класно, подава се заявление до директора предварително, за да ти определят нова дата, защото без класно не може да се завърши годината... пък нашите няма да ми напишат това заявление...Първоначално написано от Foreverbg
и или ще го правя с друг клас, или сам, но и в двата случая пак цял час ще варди... :s
Втори телефон минавало ли ти е през ума да дажеш него и да преписваш от другия? Има и друг вариант, който е бая по-сложен. Пищов на етикета на бутилка от минерална вода примерно. Но за целта ти трябва принтер и скенер.
Това с бутилката е уникално. Има го във Вбокс със кола. Бях се навил веднъж да го изпробвам, но аз не съм свикнал да ползвам пищови - ако не знам нещо, питам тоя до мене, но пищови не правя![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ооо, мерси, тва с бутилката съм го чувал, но не знаех как се прави - мислех, че се пише отзад на етикета, ще си направя три - по една за всяка тема, но от минерална вода, че госпожата и кола не дава да се пие в часа... мерсиПървоначално написано от Cybershot
![]()
толкова ли не можеш едно есе да напишеш?
![]()
пс- на етикета на бутилката ще събере 3-4 страници голям формат сигурно![]()
не разбрах кое му е уникалното
просто труда, който бихте положили за да минете метър е доста по-голям от труда да научите нещо (конкретно литературата не е така, там може и грам да не учиш, но да слушаш в час и да четеш произведения)
естествено, че няма да събере 3-4 страници... на мене само аргументацията ми трябва и разбира се, че ще седна малко да понауча преди класното... поне да мога увод, теза и заключеине да си напиша (те са най кратки, общо около 15-20 изречения)Първоначално написано от iLovePussyJuice
Честно казано, нямам никакво желание да уча 9 страници наизуст.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Намирам го за безпредметно. И без това си научавам произведенията, пишейки темата.
носиш 2 телефона - на 1ия пищови и глупсоти, а другия за пред даскалката.. отиваш до тоалетна уж без телефона и готово.. едва ли ше те пребарва за хладни оръжия на вратата..![]()
ako si momi4e s vtori telefon slagash go v djoba predi tfa vkushti si go zapisal na zvukozapis iii s slushalki i ako imash dulga kosa moje da si skriesh slushalkite ... ako nqma kak da skriesh slushalkite ... nz ...
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
момче съм... преди бях с дълга коса, смисъл не дълга около 10см, стигаше ми да си крия слушалките, ама се подстригах.Първоначално написано от gabkasladka
сетих се аз друго, но не знам дали ще проработи... слагам слушалката и отгоре превръзка(някой да не си помисли, че говоря за дамска) и надолу няколко лепенки и ще ходя с качулка да не ме гледат много и ако ми каже свали качулката, ще кажа, че докторката ми е казала да стоя с качулка и ако пита защо ще и покажа превръзката ш ще кажа примерно, че съм паднал с колелото, малко странно звучи, може и друго да измисляа отдолу всъщност ще имам слушалка... под блузата кабела...
![]()
![]()
![]()
Даа, това само момче може да го измисли.![]()