.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Начин за преписване?

Здравейте, знам че има много теми за това, но на мен ми трябва наистина НЕЗАБЕЛЕЖИМ начин. Ситуацията е следната - имам класно по литература идния вторник и просто незнам как ще го направя, защото едно, че произведенията са скучни, друго, че просто не ми се отдава да "разтягам локуми".
    Та, по въпроса: В стаите има камери, от които се вижда абсолютно всичко(лично съм проверил), значи камерата може да я бутна леко нагоре да не се вижда, но това не е единствения проблем, учителката е супер строга и постоянно обикаля и очите и са постоянно в нас, друго че на мен ми има зъб защото не пиша в часовете и ... не става с царски пищов, защото тя ни дава черновите и беловите, подписва всеки един даден лист и после ги събира. Не може в учебника, защото тя носи чисти текстове или ни кара ние да си преснимане и минава и проверява на всеки един текста. Телефоните са пред нас обърнати надолу, не пуска до тоалетна с телефон, не дава да се обръщаш, говориш или шушнеш(уж не чува, ама ако е подсказване, дори шушукането чува), раниците затворени, само един химикал на чина. Това е. Моля ви дайте идеи които поне на 90% не могат да ме хванат, защото ако ме хване да преписвам или изкарам 2 просто съм мъртав, вече ме заплаши да ме остави на изпит.

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Къв е тоя контрол ве!!

Се едно сте в казарма

И.. Според мен май няма начин

Ами ти неможеш ли поне малко да седниш нещо да понаучиш? Поооне мъничко?

Град
    София ;д
    Е какво ще да е това класно по литература, смисъл ако е преразказ .. както аз разбрах, няма начин да преписваш..

Цитирай Първоначално написано от Djenka

Къв е тоя контрол ве!!

Се едно сте в казарма

И.. Според мен май няма начин
    То да беше като казарма добре... тя има (незнам дали така се казваше) професионално изкривяване... държи си на предмета и така въодушевено говори, че все едно е била там и е видяла.
    А когато става дума за контролно, камо ли класно... ако можеше в една стаичка да ни вкара и да стои да те гледа докато пишеш всеки по отделно, щеше да го направи...
    ------------------------------------------------------------
    Цитирай Първоначално написано от aleks98
    Е какво ще да е това класно по литература, смисъл ако е преразказ .. както аз разбрах, няма начин да преписваш..
    Де да беше преразказ... ЛИС е, и то не на кое ами на възможно най-скучните произведеня... Житието на Константин-Кирил, Азбучна молитва или За буквите... и тя измисля темите едни такива увъртяни... да се чудиш какво да пишеш...
    ------------------------------------------------------------
    Цитирай Първоначално написано от YoungDD
    Ами ти неможеш ли поне малко да седниш нещо да понаучиш? Поооне мъничко?
    Това е СКУКА. Аз, за да седна да уча нещо трябва да ми е интересно, или поне да е нещо неутрално, а това е скука... средновековна литература... мога да се насиля да прочета произведения, анализи, но от опит знам, че нищо няма да запомня, най-много един увод, а тя иска поне 2-3 страници пълни и то без много цитати - най много едно 5%...

Повече от фен
    Мятай на тела преразказа и почвай да преписваш. Аз лисовете винаги тъй ги преписвам.

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Мятай на тела преразказа и почвай да преписваш. Аз лисовете винаги тъй ги преписвам.
    Прочети ми цялото мнение --> написал съм, че телефоните са ни обърнати и са в края на чина и не ни дава да ги пипаме... дори и за часа да видим колко е...
    Пък този път май дори ще ни ги вземе...

Град
    София ;д
    Седиш ли до някой? Да препишеш от друг.

anonymous708973
    Guest
    Темите не са завъртяни, писала съм по същите, има супер много инфо в нета.

Иначе ти съчувствам. И аз преписвам по литература, просто защото не виждам смисъл да ми кажат темите предварително с единствената цел аз да науча наизуст минимум 3 теми, всяка от които 3 страници (пиша адски ситно).
    Пфф, иначе... Направи си темите на тънки колонки в уърд със шрифт Ариел 5. Идеално за четене се получават.

Аз имам мп4ка и си преписвам от нея просто лягам на чина и си я слагам в сгъвката на лакътя и си пиша темата. Ако си 8 кл тва го правихме във вторник и имам 1 тема погледни я ако искаш и ако ти се падне действай
    http://store4.data.bg/angelasunshine...%20Ramadan.txt
    Пиках на химна!!!

anonymous708973
    Guest
    9 е.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    9 е.
    да
    всъщност темите ще ни ги дадат утре, ще са 3 - по една за всяко произведение от тези, които изброих, но тя дава едни теми, а на класното няма да са същите, а подобни...

Повече от фен
    Е па ебати аз ... телефони ви вземат Аз на състезание като ходя не ми вземат някой път тела те за някво куцо контролно Избягай с после го прави сам. Сега ако ми кажеш, че цял час ще те варди нз

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Е па ебати аз ... телефони ви вземат Аз на състезание като ходя не ми вземат някой път тела те за някво куцо контролно Избягай с после го прави сам. Сега ако ми кажеш, че цял час ще те варди нз
    това е класно, подава се заявление до директора предварително, за да ти определят нова дата, защото без класно не може да се завърши годината... пък нашите няма да ми напишат това заявление...
    и или ще го правя с друг клас, или сам, но и в двата случая пак цял час ще варди... :s

Супер фен
    Втори телефон минавало ли ти е през ума да дажеш него и да преписваш от другия? Има и друг вариант, който е бая по-сложен. Пищов на етикета на бутилка от минерална вода примерно. Но за целта ти трябва принтер и скенер.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Това с бутилката е уникално. Има го във Вбокс със кола. Бях се навил веднъж да го изпробвам, но аз не съм свикнал да ползвам пищови - ако не знам нещо, питам тоя до мене, но пищови не правя
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Втори телефон минавало ли ти е през ума да дажеш него и да преписваш от другия? Има и друг вариант, който е бая по-сложен. Пищов на етикета на бутилка от минерална вода примерно. Но за целта ти трябва принтер и скенер.
    ооо, мерси, тва с бутилката съм го чувал, но не знаех как се прави - мислех, че се пише отзад на етикета, ще си направя три - по една за всяка тема, но от минерална вода, че госпожата и кола не дава да се пие в часа... мерси

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    толкова ли не можеш едно есе да напишеш?

пс- на етикета на бутилката ще събере 3-4 страници голям формат сигурно
    не разбрах кое му е уникалното

просто труда, който бихте положили за да минете метър е доста по-голям от труда да научите нещо (конкретно литературата не е така, там може и грам да не учиш, но да слушаш в час и да четеш произведения)

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

просто труда, който бихте положили за да минете метър е доста по-голям от труда да научите нещо (конкретно литературата не е така, там може и грам да не учиш, но да слушаш в час и да четеш произведения)
    естествено, че няма да събере 3-4 страници... на мене само аргументацията ми трябва и разбира се, че ще седна малко да понауча преди класното... поне да мога увод, теза и заключеине да си напиша (те са най кратки, общо около 15-20 изречения)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

Честно казано, нямам никакво желание да уча 9 страници наизуст. Намирам го за безпредметно. И без това си научавам произведенията, пишейки темата.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    а кой говори за наизустяване?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    носиш 2 телефона - на 1ия пищови и глупсоти, а другия за пред даскалката.. отиваш до тоалетна уж без телефона и готово.. едва ли ше те пребарва за хладни оръжия на вратата..

ako si momi4e s vtori telefon slagash go v djoba predi tfa vkushti si go zapisal na zvukozapis iii s slushalki i ako imash dulga kosa moje da si skriesh slushalkite ... ako nqma kak da skriesh slushalkite ... nz ...
    OnLy GoD cAn JuDgE mE !

Цитирай Първоначално написано от gabkasladka
    ako si momi4e s vtori telefon slagash go v djoba predi tfa vkushti si go zapisal na zvukozapis iii s slushalki i ako imash dulga kosa moje da si skriesh slushalkite ... ako nqma kak da skriesh slushalkite ... nz ...
    момче съм... преди бях с дълга коса, смисъл не дълга около 10см, стигаше ми да си крия слушалките, ама се подстригах.

сетих се аз друго, но не знам дали ще проработи... слагам слушалката и отгоре превръзка(някой да не си помисли, че говоря за дамска) и надолу няколко лепенки и ще ходя с качулка да не ме гледат много и ако ми каже свали качулката, ще кажа, че докторката ми е казала да стоя с качулка и ако пита защо ще и покажа превръзката ш ще кажа примерно, че съм паднал с колелото, малко странно звучи, може и друго да измисля а отдолу всъщност ще имам слушалка... под блузата кабела...

anonymous708973
    Guest
    Даа, това само момче може да го измисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си