- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в дупето
Здравейте! Искам да ви попитам когато правите анален секс, давате ли на партньора ви да свършва с дупето? И ако е така няма ли някаква опастност течността да потече към вагината? Извинявам се за въпроса, но ми е любопитно.![]()
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
то с пишката ако свърши опасноста си зависи от тебе, но ако свърши с дупето не знам кви салта тряа прай таз спермаПървоначално написано от Nickoliy
![]()
afk
Хмм абе ако ти свършат отзад можеш ли да забременееш?
Аха,тризнаците са ти в кърпа вързани.Първоначално написано от PystriqMustak
Аз пък едно не разбирам:
защо изобщо ще правиш анален секс ако няма да свършиш там?
![]()
До колкото знам има някакъв съвсем минимален шанс да се забременее от анален, поне ако свърши в теб, но е почти нулев, а и не съм сигурен в това, което пиша![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Я пробвай пакПървоначално написано от ccdesigns
![]()
Просто внимавайте и гледай накъде се стича, ако трябва се подготви и със салфетка да се избършеш. И все пак, за бебе спермата трябва да влезе със скорост, не се забременява чак толкова лесно.
Аз съм давала и не мисля,че може да се забременее при стичане.Ходя обаче при първа възможност до тоалетната,защото съм чувала ,че може да си докараш разстройство - нз колко е вярно.
Има някаква малка вероятност,ама пак зависи и от позата...примерно ако я лашкаш на задна,ще се стече право към влагалището,схващаш ли? :] И както каза JackCarter... То без да свършиш там си е загуба на кефа! ;D
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Можеш да си докараш запек. Особено, ако спермата ти остане в ануса-тогава ще плачеш, докато се опитваш да свършиш нещо по голяма нужда.Първоначално написано от SonyaPld
По темата-давам му, не съм забременяла още, така че не е проблем.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от SonyaPld
Надявам се това на майтап го казвате.Първоначално написано от MojoJojo88
п.п. истината е по средата![]()
Aми къде на ташак, къде не
Въпроса е, че ако спермата се застои повечко време там, ще се изходиш ама друг път....![]()
Стига бе, не го казваш сериозно. Защо мислиш така?Първоначално написано от MojoJojo88
Добре, след като мислиш, че не съм сериозна нека разсъждаваме малко по въпроса. Спермата по принцип е гъста консистенция. Като изсъхне става трудна за премахване и от кожата. В случая образува нещо като тапа в дупето....Първоначално написано от badsector
![]()
Никога не съм ходила веднага до тоалетна след свършване в дупето (около 5-6 пъти съм го правила) и никога не съм имала проблем. И да изсъхне, няма да ти запуши червото, а само ще се полепи по стените и като мине малко материал, ще го изхвърли.Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
Уффф какво разсъждение направи. Няма как да ти залепне по червото, не се притеснявай. Все едно да ти залепне в устатаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
Първоначално написано от thefreak2
![]()
![]()
Ще задам очевидно тъп въпрос, за което се извинявам, ама.. Как може да го правите без презерватив отзад?!
(Не, не питам, защото мисля, че там може да се забременее.)
То не винаги се забременява и от вагинален, така че ако не сте забременели вие, не успокоявайте момичето като се давате за пример.
И може да се забременее от анален, най-отгоре на раздела си има една важна тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."