.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    тва е гадно бе......

не мисля, че има нещо лошо в свършването отзад..а относно бременността - може би има минимална възможност, но ако сте внимателни няма да има проблем..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

BigSoul
    Guest

Exclamation

Абе,хора Вие сериозно ли? Пълни глупости пишете...няма никаква опасност за бременност,ако Ви свършат отзад!!!!Бъдете спокойни . Аналния секс и добър,даже не боли толкова отколкото с вагиналния...

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от Nickoliy Виж мнението
    Здравейте! Искам да ви попитам когато правите анален секс, давате ли на партньора ви да свършва с дупето? И ако е така няма ли някаква опастност течността да потече към вагината? Извинявам се за въпроса, но ми е любопитно.
    1.Давам.
    2.Няма.

//OFFTOPIC - Майко мила... 90% от дамските коментари са скандални - лошо ми става, подай аспирина! Живота си е ваш де, ама... все по-пошло започва да става всичко... Потресен съм.

Зависи от партньора. Всъщност с малко от тях съм правила анален секс. Жените които го правят, разбират за какво говоря.

alice_1999
    Guest
    Да. При аналният секс момичето не може да забременее. Няма как.

supportbot
    Guest
    1

С малко партньори съм правила анален секс. За сметка на това последния, мъжа ми, сигурно няколко стотин пъти е свършвал в дупето ми. И е изтичало, и не е изтичало, е, не съм забременяла.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си