Към всички, които искат да влязат в форма за лятото
Мацки,
изморих се да чета теми, писани от момичета, които цитирам:
-За закуска ям нищо с въздух и половин солетка, за обяд 1 домат с 2 гъбки и 0,5 гр телешко месо, а за вечеря чаша с вода и половин бисквитка, ама пак не отслабвам.
По този начин съсипвате тялото си и метаболизма. (знам всеки ви го казва) При такива строги диети без захранвне след това ставате плондери! Така метаболизма ви се забавя супер много и дори и да тренирате и т.н., ако той е забавен, това означава, че организма ви значително намаля броя на калориите които гори. С две думи "и водата ви се лепи. "
Аз съм 39-40 кг и съм 1,59 на 13 години. И преди да си помислите, че нищо не ям. Напротив, дори много често преяждам, а диети не спазвам. Ще кажете сега, че е ген. Еми не е ген, защото, когато бях в 4 клас бях доста пълничка!
Тайната на хубавото тяло е здравословното хранене. (звучи банално и уж всички знаете отдавна това?) Еми да ама си пазите диети нали? Да, обаче не всяко момиче може да спазва дълга и здравословна диета. Много по-лесно ще е, ако вместо пиле с ориз , ядете зеленчукова супа и салата, или замените филийката хляб с 1 картоф. Когато се чувствате адски гладни да се натъпчете с плодове и зеленчуци, отколкото с филийка масло или пастет. Камион да стана, ако 1 седмица се храните здравословно без мазни и тежки храни и не усетите промяна! Така е много по-лесно да отслабнеш без диети и глупости! Просто промени начина си на хранене. Това не означава да ядете само плодове и зеленчуци! Просто намалете висококалоричните храни и ги заменете с нискокалоричните. Не се ограничавайте от нищо! Ако изядете 2 шоколада няма да напълнеете, ако на следващия ден ядете само зеленчукови ястия!