- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Говорих с мъртвата си баба на сън
Миналата нощ ми се яви прабаба ми, която почина наскоро. За първи път ми се случва подобно нещо. Говореше с мен насън все едно че бе истина. Питах я доста неща..тя отговаряше..но помня само малка част от всичко.
Дали нещата, които ми каза са вярни? Или са само плод на въображението ми?
Има ли връзка с това че бях в болница преди седмица..?![]()
You me at six
Ами какво ти е казала? Какво помниш? Ако са неща, които знаеш от личен опит (т.е. може да предположиш защо си ги сънувала), то значи, че не са просветления от отвъдното, а просто, когато са ти са се разкрили под формата на беседа, те са били "облечени" като прабаба ти, защото денем и нощем мислиш за нея по-често от колкото преди понеже си обременена от нейната загуба...
Въобще не съм мислил за нея.. И не бяха неща които знам.
Току що видях в един съновник.. И пишеше, че да сънуваш починалата си баба означава, че ще се появи нов човек в дома ти..Значи не е нещо ненормално.
You me at six
ти на колко си, 12?
почти всеки има случай на сън да получава някакви невероятни вдъхновения (или поне да се чуства така), но като се събуди и преосмисли въпросните мисли да wtf!-не или просто да не помни бъкел.
на мен поне 4 пъти ми се е случвало. ако сериозно мислиш че си некромантствал насън я питай за лек за СПИН и за спиране на менструацията следващия път. ако бачка значи си направил контакт с отвъдното, ако не - значи си като ВСИЧКИ ДРУГИ НОРМАЛНИ ХОРА
Същото ми се случи и на мен ,известно време след като почина моята. filmi ти обясни много добре на какво се дължи това![]()
Не се стряскай!!! Ще живееш! Имаш благословията ми !!!
Сънищата ти ги предизвикваш....било то съзнателно или несъзнателно! А за съновника няма да коментирам!
Мислейки си...или опитвайки се да не мислиш може да го предизвикаш...и тн! Спокойно, прабабати не ти е говорила(реалната)!
Im back...
Хах, и на мене ми се случи 2 пъти. Първият си беше просто сън, но вторият- не мисля. Казахме си някои работи, но не говорихме много. Аз просто я прегърнах и така стоях, докато се събудя. Беше хубаво : )
Е, имаше малко рев :Р. Та според мене, ако въпросният човек ти казва неща, за които не си мислел, но в същото време са стойностни, значи най- вероятно ти се е явил.
always late but worth the wait!
И аз съм сънувала, че говоря с мъртви близки насън. И?
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Хаха, абе момци вие ако знаете, аз с колко народ съм си говрил на сън, пък били те умрели, неумрели ...![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Няма лошо да говориш с починал близък.Въпросът е да запомниш самото съдържание на самият разговор...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не в важно само да го запомниш, а и да го разбереш като се събудишПървоначално написано от DREAM95
,защото и да го запомни, и не го разбере, си мисля, че не му върши особена раЛта ... освен да ходи при някой богодокоснат, да му разтълкува как сИдЪт нИщата, а колко може да си го лъжеш такъв ... пък и да ти плащат
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"