.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново

Последния клип, който направих

Просто го споделям Беше домашно (понеже уча кино, 1ва година).
    http://vimeo.com/23675324

ПП: замисъла изглежда недовършен... главно защото е така. Има продължение, но не ми хареса как го направих..

Мега фен
    Град
    <3
    А пък на мен ми харесва. <3
    Чудновати прекрасности <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Blab
    каква е всъщност концепцията? (хубаво, не е завършена, но поне като начална точка и посока?)
    аз по никакъв начин не мога да свържа заглавието (като единствен ориентир) с фабулата и каквато и да е идея.
    разбирам да оставяше бурканче във фонтан, църква, пред някоя банка/магазин с глупашки слоган "ние сбъдваме желания" и т.н. (дръвчето беше подходящо!*)
    сега персонажът ти като че ли опикава територия, всячески опитвайки се да превземе пространство (да оставя част от себе си наляво-надясно). егоцентрично е. //не че не ми харесва:Д

за начина на заснемане нищо не мога да кажа (защото не разбирам), но все пак на места ме подразни интензивната смяна на фокуси за отрицателно време, както и празните кадри (например: тези в гръб на главата на момичето).

*обаче от пейзажа си личи, че не е март месец

ПП: и да, не те бъркам с никого. интересувах се за "Голия охлюв" и дали се намират сносни актьори за работа в НБУ.;

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    за начина на заснемане нищо не мога да кажа (защото не разбирам), но все пак на места ме подразни интензивната смяна на фокуси за отрицателно време, както и празните кадри (например: тези в гръб на главата на момичето).
    Определено +1. Има какво да се изчисти.
    Иначе го гледах с удоволствие. Липсата на идея дразни, но пък е свежарско. Ако поранботиш още малко (или повече) мисля, че дори може да се получи нещо стойностно.

Град
    Велико Търново
    Идея не липсва, просто има продължение. Кой разбира за какво става дума във филм, в първите 5 минути от него? Продължението е снимано, but i didn't do it justice, затова споделям само тази част. 'Празните кадри' ги наричаме пълнеж, понеже не може да се редуват непрекъснато само кадри с конкретен замисъл. Приемам критика, не съм про, при всички положения, апарата дори не е мой, за пръв път го хващах, когато снимах този клип. Мерси за мненията
    ПП: Как помисли, че ще знам каквото и да е било за актьорското?

харесва ми като го заснемеш после сама ли го едитваш ?

Град
    Велико Търново
    Всичко правя сама, за добро или лошо

много хубаво и аз много обичам да си правя клипчета(хоби ми е ) но ме беше страх да тръгна да го уча в някой университет за да не изчезне...."магията"(учебнит заведения имат навика да ми действат така ).... затова сам си се оправям
    това ми е последната работа , недовършена
    http://www.youtube.com/watch?v=qyQDp...=LL4q1Ol7JjH7o

Град
    Велико Търново
    nice

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си