- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Последния клип, който направих
Просто го споделямБеше домашно (понеже уча кино, 1ва година).
http://vimeo.com/23675324
ПП: замисъла изглежда недовършен... главно защото е така. Има продължение, но не ми хареса как го направих..
А пък на мен ми харесва. <3
Чудновати прекрасности <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
каква е всъщност концепцията? (хубаво, не е завършена, но поне като начална точка и посока?)
аз по никакъв начин не мога да свържа заглавието (като единствен ориентир) с фабулата и каквато и да е идея.
разбирам да оставяше бурканче във фонтан, църква, пред някоя банка/магазин с глупашки слоган "ние сбъдваме желания" и т.н. (дръвчето беше подходящо!*)
сега персонажът ти като че ли опикава територия, всячески опитвайки се да превземе пространство (да оставя част от себе си наляво-надясно). егоцентрично е. //не че не ми харесва:Д
за начина на заснемане нищо не мога да кажа (защото не разбирам), но все пак на места ме подразни интензивната смяна на фокуси за отрицателно време, както и празните кадри (например: тези в гръб на главата на момичето).
*обаче от пейзажа си личи, че не е март месец
ПП: и да, не те бъркам с никого. интересувах се за "Голия охлюв" и дали се намират сносни актьори за работа в НБУ.;
Определено +1. Има какво да се изчисти.Първоначално написано от Blab
Иначе го гледах с удоволствие. Липсата на идея дразни, но пък е свежарско. Ако поранботиш още малко (или повече) мисля, че дори може да се получи нещо стойностно.
Идея не липсва, просто има продължение. Кой разбира за какво става дума във филм, в първите 5 минути от него? Продължението е снимано, but i didn't do it justice, затова споделям само тази част. 'Празните кадри' ги наричаме пълнеж, понеже не може да се редуват непрекъснато само кадри с конкретен замисъл. Приемам критика, не съм про, при всички положения, апарата дори не е мой, за пръв път го хващах, когато снимах този клип. Мерси за мненията
ПП: Как помисли, че ще знам каквото и да е било за актьорското?
Всичко правя сама, за добро или лошо![]()
много хубавои аз много обичам да си правя клипчета(хоби ми е ) но ме беше страх да тръгна да го уча в някой университет за да не изчезне...."магията"(учебнит заведения имат навика да ми действат така
).... затова сам си се оправям
![]()
това ми е последната работа , недовършена
http://www.youtube.com/watch?v=qyQDp...=LL4q1Ol7JjH7o