- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разголена рокля
Приятелят ми ми поръча една рокля, която на снимката изглеждаше не чак толкова разголена. Днес я получих и като я облякох ми стана зле... Ако някой ме види с нея ще си каже, че идвам от магистралатаПроблема е, че му обещах да я нося, а на снимките изобщо не изглеждаше така
Отзад е изцяло гол гръб само долната част е нещо като поличка, а отпред има нещо като лента, която минава през корема и отстрани е голо. Нагоре е добре, но не може да се носи със сутиен
дали ще съм мнгоо зле, ако се покажа така вечер...
![]()
Покажи снимка на рокличката.
Така както я описваш не звучи като нещо, което да носиш в ежедневието.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Както я описваш има доста вярно. Хайде да не е от магистралата, но ако някой не ви познава двамата, със сигурност ще си помисли, че си компаньонка. Според мен, я обличай само пред него, когато искаш да го възбудишПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
Всяка дреха стои различно на всеки човек. Аз имам една съвсем обикновена рокля, къса и по мен. На вид не е кой знае какво, но като я сложа и ставам доста предизвикателна.Нз как изглежда твоята и как ти стои, но ако я съчетаеш с по-скромна прическа и обувки може да не предизвикаш негативни коментари, а положителни. Всичко е до нагласа, ако се чувстваш добре в нея и околоните ще го забележат. А коментарите на момичетата да не те притесняват. Тях винаги ще ги има.
![]()
Нещо от този тип е http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=320707810009 ноо не е чак толкова зле дето тва си е направо бельо, тази част където е полата не е толкова къса и си е цяла, не е разделена като тази. Дори да снимам роклята не може да се види добре, в този смисъл, че като се облече е доста по-различно
Ми снимай я облечена, де..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
линка не ми отваря..на колко си години?има сутиени със силиконови гърбове,които могат да се махат и слагат по всяко време,купи си такъв,за да ти е по-комфотно
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Може да пробваш с това- http://eftini.com/bmz_cache/7/778077...ge.200x200.jpg
Скоро ми се наложи да си търся сутиен със силиконов гръб- е те такава пародия на сутиен няма. Най-голямата чашка- B.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
никога не съм носила,струват ми се супер неудобни..пък и при мен примерно лятото като се изпотя и ако съм съм силиконови презрамки и супер много се разтягат...
а това,което калпазанка пусна се коментираше по едно време във форума май и доста хора бяха писали,че като се изпотиш се оптлепвало....
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Не само като се изпотишМама едно време имаше,струваше около 8 лв
докато се сложи,няма и след 5 минути отстрани се отлпева и веднага след това пада..Ако си с малък бюст по може да се закрепи.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
е,много ясно,че е само за малък бюст,иначе си представям как ще седи![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Описанието наистина звучи покъртително !![]()
Ако не я харесваш - не я носи.![]()
И не обещавай за напред да обличаш дрехи, които дори не си видяла, докоснала ..![]()
![]()
To infinity and beyond.
Е как бе, моят силиконов сутиен е чашка D![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^Марка и пари?
Не се шегувам. Впиваха се отвратително и стояха също отвратително. Сума ти магазини обиколих и накрая си купих обикновен, но с цвят, приближаващ се максимално до този на блузата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Марката е точно като този, който ти показа. 6.50 струваше. Но продавачката каза, че всъщност чашка D е за гърди чашка C. Вървят един размер нагоре от реалния.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не ми отваря линка, но по това което описа ми звучи покъртително.![]()
Ако не искаш да я носиш и нe се чувстваш добре с нея, не виждам как някой може да те задължи да го направиш.
аз пък не мисля,че е тооолкова разголена,колкото я изкарваш,щом майка ти я е харесала..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Единия вариант да я носиш на някоя ваша интимна среща вкъщи, за да не се разочарова приятеля ти...
Другия вариант е да я комбинираш с нещо като... Боди знам ли. Не мога точно да си я представя, може би ако пуснеш снимката от сайта, от където си я поръчала, ще можем да ти дадем и по-конкретни съвети. Ние ще си я представим по-разголена![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ох, дай снимка, защото колкото и да ни обсняваш как точно изглежда , 100% представите ни са по-различни от самата рокля в действителност. Като разберем как ти стои ще е по-лесно да ти предложим какво да слагаш под въпросната рокля.
Ако не можеш да се снимаш поне постни линк към сайта от който я е поръчал приятелят ти .
btw.. Oнзи линк не ми зарежда..
Айде постни една снимчица, да видим как стои![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, няма да е зле все пак да постнеш една-две снимки.
Или поне снимка от където сте я поръчали.