.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Предложете някъкъв як филм за гледане .. :)

Здравейте на всички!!Моля,всички ви да ми кажете заглавие на някой много як филм.. !!
    ...Mucinka...

Ми честно казано онзи ден гледах Beastly и ми хареса .. ама си зависи от това какъв тип жанр харесваш кажи кои предпочиташ и може да ти предложа някое и друго филмче
    Екстра съм и без екстри , ти ще си ми екстрата и след теб всеки екс .... са некви ретрота! Аз НЕ-искам много , НЕ -искам друго , НЕ-искам вече да те търся !Искам , сега да ме цениш и намираш а не когато вече съм чао да ме разбираш !

Град
    Bulgaria
    На мен честно казано Beastly не ми беше по вкуса,но за сметка на това Just Go With It мноогоо приятно ме изненада има доста смях

taka si e .. ima edin ako ne si go gledala e mnogo hubav Life as we know it забавен е
    Екстра съм и без екстри , ти ще си ми екстрата и след теб всеки екс .... са некви ретрота! Аз НЕ-искам много , НЕ -искам друго , НЕ-искам вече да те търся !Искам , сега да ме цениш и намираш а не когато вече съм чао да ме разбираш !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    The Bounty Hunter ,No Strings Attached

Град
    ~ България, Варна ~
    Оняден ходих да гледам The Pirates of the Caribbean: On stranger tides <3 простооо върха беше.. нямам никакви забележки
    ♥ I love music ♥

The Hangover може да ти хареса. А иначе от екшъните Смъртоносна надпревара е много як. Ама то си зависи от типа филми, които харесваш.

Еми за сега съм на екшън-комедийно настроение..
    ...Mucinka...

А-team гледал ли си?

Карибски пирати, Булката Труп илиии.. Къща Чудовище
    You me at six

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си