- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Предложете някъкъв як филм за гледане .. :)
Здравейте на всички!!Моля,всички ви да ми кажете заглавие на някой много як филм.. !!![]()
...Mucinka...
Ми честно казано онзи ден гледах Beastly и ми хареса .. ама си зависи от това какъв тип жанр харесвашкажи кои предпочиташ и може да ти предложа някое и друго филмче
![]()
Екстра съм и без екстри , ти ще си ми екстрата и след теб всеки екс .... са некви ретрота! Аз НЕ-искам много , НЕ -искам друго , НЕ-искам вече да те търся !Искам , сега да ме цениш и намираш а не когато вече съм чао да ме разбираш !
На мен честно казано Beastly не ми беше по вкуса,но за сметка на това Just Go With It мноогоо приятно ме изненадаима доста смях
![]()
taka si e .. ima edin ako ne si go gledala e mnogo hubav
Life as we know it
забавен е
![]()
Екстра съм и без екстри , ти ще си ми екстрата и след теб всеки екс .... са некви ретрота! Аз НЕ-искам много , НЕ -искам друго , НЕ-искам вече да те търся !Искам , сега да ме цениш и намираш а не когато вече съм чао да ме разбираш !
Оняден ходих да гледам The Pirates of the Caribbean: On stranger tides <3 простооо върха беше.. нямам никакви забележки![]()
♥ I love music ♥
The Hangover може да ти хареса. А иначе от екшъните Смъртоносна надпревара е много як. Ама то си зависи от типа филми, които харесваш.
Еми за сега съм на екшън-комедийно настроение..![]()
![]()
![]()
...Mucinka...
А-team гледал ли си?![]()
Карибски пирати, Булката Труп илиии.. Къща Чудовище![]()
You me at six