- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас
Две точки не са чак толкова много, не съм го надвишила с 50 думи, най-много с 20-30. Както и да е, доволна съм.Първоначално написано от krasiveli
![]()
Ами ще вземат точки, защото не е спазен обема. По-добре щеше да бъде, ако спазваше долната граница. Така евентуално могат да се избегнат повече грешки.Първоначално написано от LeDa
![]()
Кирилица!
ShtrudeL
Аз съм доволна, имам 5 грешки по немски. Ако имам максимален брой на съчинението ще е някъде 5 и 60.
А за тези, които не знаят, на нас поне госпожата ни каза, че няма проблем думите да са ви повече или по-малко от допустимата граница с 10, но ако са повече, се взимат точки. Но не вярвам само за това да се взимат 5-6 точки, най-много 1-2 според мен.
Айде успех!![]()
Споко, на пробният ми изпит госпожата каза, че ако се надвишава или намалява съвсем малко не се отнемат точкиПървоначално написано от JustBelieve
![]()
Според мен е логично да вземат някакви точки. Нямам представа колко, но нали за това се казва границаПървоначално написано от LoveDrunk
Да. И аз това казвам. Важно е само да не сте надвишили супер много границата.Първоначално написано от an0nimn0
Аз съм с Английски език! Беше хипер лесно!Направих го горе-долу за 1 час. Writing-а ми е 182 думи и писах по първата тема за Facebook, Twitter и прочие. Упражненията бяха сравнително лесни. Някой да знае кога ще излязат отговорите и дали изобщо ще излизат.
Вече ги има на сайта на МОН.Първоначално написано от shpekovsalam
http://www.minedu.government.bg/top_...ges/index.html
за сбъркани имена вземат ли се точки?
о0оф имам 7 грешки. Ако имам максимален брой т. на есето се получава 5,47.Да се надяваме, че ще ми пишат 6 за годината.
Твоето име ли си сбъркал/a?Първоначално написано от lowercheee
![]()
Или става дума за съчинението? Ако е за него, едва ли. Ама не съм проверяваща, не знам.
Хора, скалата не се ли определя от средния успех, като при 7 клас? Единствения начин ли е да се умножи по 6 и да се раздели на максималния брой? Мисля, че скалата се определя още.
Скалата е: броят на изкараните точки х 6
делено на общият брой точки от ВО (т.е. 80)
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Хо-хо-хо-хо :@ :X Цял час писах перфектното есе - 210 думи - идеално съставено , без правописни грешки ,,, и сега ако ми вземат точки от него ще полудея :@ Заради това есе трябваше да играя на тото последните 10 въпроса , защото не ми остана време. Но да се надяваме на 5 в най-лошия случай. На 27 имам устен изпитПоне на него се надявам на по-висока оценка. Айде успех на всички !
За съчинението ест.Първоначално написано от LoveDrunk
![]()
Изпитите в обикновените гимназии е бил по - различен от тези на езиковите..
Ако някой разбере дали са излезли отговорите в нета за обикновените гимназии да пише!
Can't get you outta my mind ♡
Хора,какъв е максималния брой точки на есето?Защото тука чувам 20,нашата класна каза 30.......
Ета много ясно, че са различни. Най-малкото, за езиковите бяха 60 въпроса /а миналата година 55/, а за обикновените бяха 50 /както и миналата година/.Първоначално написано от ex7azy
Иначе ето отговорите за професионалните /обикновените/ гимназии: http://www.mon.bg/opencms/export/sit...onalni_eng.pdf
На есето се дават 20 точки, поне за обикновените гимназии е така, при другите не знам.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Е разбрах,че за есето миналата година са се давали 30 точки,обаче е имало 55 въпроса и 5 изречения за трансформация.Е тази година бяха 60 въпроса,обаче ги нямаше изреченията,така че за есето или е 30 точки,или 40.
П.П.Всичко това се отнася за езиковите гимназии,за другите не знам.
Мерси!Първоначално написано от Nestlee
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Имам 5 грешки по немскии то 1та заради слушането, което беше пълна пародииииииииииииия о.О 20 минути даскалките се мъчеха да въведат 1 парола, после се оказа, че нямали програма за мултимедията.. а тонколоните бяха ужас.. цялата стая думкаше, егати бас-а
![]()
и прекъсваше от време на време, просто кеф
добре, че поне на записа се говореше бавно... ууффф ако на писането имам 18 точки (невъзможно) ми става 5.47
![]()
ехх жалко
пп; странно е как всичко, за което се чудех и накрая написах ей така ми е вярно![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Аз бях на изпит по немски език.Добре се справих.Имам само 4 грешки.За писането на текста все още не знам как съм се справила,но не ми беше трудно.Свърших рано,бях спокойна.Някой има ли скалата за оценяване?![]()
:P