.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182
    Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    a nqkakvi idei kakvi sa kriteriite za eseto ?
    Най-общо казано трябва да си писал по темата... Като например по английски за втората тема трябва да си описал книгата, героите, сюжета и прочие. Ако не си писал по всичко - отнемат ти точки. При пет правописни или пет лексикални грешки се отнема по една точка. Същото е и за правописните. Обемът - при надвишаване или намаляване прекалено много също се санкционира. Ето и кое колко точки дава:

тема - 5
    обем - 2
    граматика - 6
    лексика - 5
    правопис - 2
    Две точки не са чак толкова много, не съм го надвишила с 50 думи, най-много с 20-30. Както и да е, доволна съм.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Ако искам 5.50 трябва да имам максимален брой точки на есето. А сериозно ли за надвишаване на думите взимали 5-6 точки Аз съм ги надвишила.
    Ами ще вземат точки, защото не е спазен обема. По-добре щеше да бъде, ако спазваше долната граница. Така евентуално могат да се избегнат повече грешки.

Кирилица!
    ShtrudeL

Аз съм доволна, имам 5 грешки по немски. Ако имам максимален брой на съчинението ще е някъде 5 и 60.

А за тези, които не знаят, на нас поне госпожата ни каза, че няма проблем думите да са ви повече или по-малко от допустимата граница с 10, но ако са повече, се взимат точки. Но не вярвам само за това да се взимат 5-6 точки, най-много 1-2 според мен.
    Айде успех!

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    madafaka napisah tochno 168 dumi :X
    Споко, на пробният ми изпит госпожата каза, че ако се надвишава или намалява съвсем малко не се отнемат точки

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от LoveDrunk
    Аз съм доволна, имам 5 грешки по немски. Ако имам максимален брой на съчинението ще е някъде 5 и 60.

А за тези, които не знаят, на нас поне госпожата ни каза, че няма проблем думите да са ви повече или по-малко от допустимата граница с 10, но ако са повече, се взимат точки. Но не вярвам само за това да се взимат 5-6 точки, най-много 1-2 според мен.
    Айде успех!
    Според мен е логично да вземат някакви точки. Нямам представа колко, но нали за това се казва граница

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0

Айде успех!
    Според мен е логично да вземат някакви точки. Нямам представа колко, но нали за това се казва граница
    Да. И аз това казвам. Важно е само да не сте надвишили супер много границата.

Аз съм с Английски език! Беше хипер лесно! Направих го горе-долу за 1 час. Writing-а ми е 182 думи и писах по първата тема за Facebook, Twitter и прочие. Упражненията бяха сравнително лесни. Някой да знае кога ще излязат отговорите и дали изобщо ще излизат.

Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam
    Аз съм с Английски език! Беше хипер лесно! Направих го горе-долу за 1 час. Writing-а ми е 182 думи и писах по първата тема за Facebook, Twitter и прочие. Упражненията бяха сравнително лесни. Някой да знае кога ще излязат отговорите и дали изобщо ще излизат.
    Вече ги има на сайта на МОН.
    http://www.minedu.government.bg/top_...ges/index.html

Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam
    Вече ги има на сайта на МОН.
    http://www.minedu.government.bg/top_...ges/index.html
    Благодаря! Имам 53 точки.

за сбъркани имена вземат ли се точки?

Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    о0оф имам 7 грешки. Ако имам максимален брой т. на есето се получава 5,47.Да се надяваме, че ще ми пишат 6 за годината.

Цитирай Първоначално написано от lowercheee
    Твоето име ли си сбъркал/a?
    Или става дума за съчинението? Ако е за него, едва ли. Ама не съм проверяваща, не знам.

Хора, скалата не се ли определя от средния успех, като при 7 клас? Единствения начин ли е да се умножи по 6 и да се раздели на максималния брой? Мисля, че скалата се определя още.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Скалата е: броят на изкараните точки х 6
    делено на общият брой точки от ВО (т.е. 80)

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Хо-хо-хо-хо :@ :X Цял час писах перфектното есе - 210 думи - идеално съставено , без правописни грешки ,,, и сега ако ми вземат точки от него ще полудея :@ Заради това есе трябваше да играя на тото последните 10 въпроса , защото не ми остана време. Но да се надяваме на 5 в най-лошия случай. На 27 имам устен изпит Поне на него се надявам на по-висока оценка. Айде успех на всички !

Цитирай Първоначално написано от lowercheee
    Твоето име ли си сбъркал/a?
    Или става дума за съчинението? Ако е за него, едва ли. Ама не съм проверяваща, не знам.
    За съчинението ест.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Изпитите в обикновените гимназии е бил по - различен от тези на езиковите..
    Ако някой разбере дали са излезли отговорите в нета за обикновените гимназии да пише!
    Can't get you outta my mind

Хора,какъв е максималния брой точки на есето?Защото тука чувам 20,нашата класна каза 30.......

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз пък знам,че за есето са 40 точки...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Ако някой разбере дали са излезли отговорите в нета за обикновените гимназии да пише!
    Ета много ясно, че са различни. Най-малкото, за езиковите бяха 60 въпроса /а миналата година 55/, а за обикновените бяха 50 /както и миналата година/.
    Иначе ето отговорите за професионалните /обикновените/ гимназии: http://www.mon.bg/opencms/export/sit...onalni_eng.pdf

На есето се дават 20 точки, поне за обикновените гимназии е така, при другите не знам.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Е разбрах,че за есето миналата година са се давали 30 точки,обаче е имало 55 въпроса и 5 изречения за трансформация.Е тази година бяха 60 въпроса,обаче ги нямаше изреченията,така че за есето или е 30 точки,или 40.
    П.П.Всичко това се отнася за езиковите гимназии,за другите не знам.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Ета много ясно, че са различни. Най-малкото, за езиковите бяха 60 въпроса /а миналата година 55/, а за обикновените бяха 50 /както и миналата година/.
    Иначе ето отговорите за професионалните /обикновените/ гимназии: http://www.mon.bg/opencms/export/sit...onalni_eng.pdf

На есето се дават 20 точки, поне за обикновените гимназии е така, при другите не знам.
    Мерси!
    Can't get you outta my mind

Имам 5 грешки по немски и то 1та заради слушането, което беше пълна пародииииииииииииия о.О 20 минути даскалките се мъчеха да въведат 1 парола, после се оказа, че нямали програма за мултимедията.. а тонколоните бяха ужас.. цялата стая думкаше, егати бас-а и прекъсваше от време на време, просто кеф добре, че поне на записа се говореше бавно... ууффф ако на писането имам 18 точки (невъзможно) ми става 5.47 ехх жалко

пп; странно е как всичко, за което се чудех и накрая написах ей така ми е вярно
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Аз бях на изпит по немски език.Добре се справих.Имам само 4 грешки.За писането на текста все още не знам как съм се справила,но не ми беше трудно.Свърших рано,бях спокойна.Някой има ли скалата за оценяване? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си