- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас
Тоя 15-ти въпрос от Horverstehen ме подведе яко![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Леле .. от 50 въпроса имам 11 грешки!! ;х
На есето не се справих много добре - да ми дадат 7-8 точки ( не повече )!
Нямам шанс за 5, нали?
Can't get you outta my mind ♡
и на мен ми е там грешноПървоначално написано от IWannaBeSedated
писах Б ..
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Същото и аз писахПървоначално написано от EsteticLoff
Като го слушах ми се стори, че и трите отговора са верни.
![]()
Ами имаш 39 точки от теста плюс 8 от есето,това означава,че имаш 47 точки.От до сега известната формула си за 4.Първоначално написано от ex7azy
на мен там, дето говореше точно за Werbungen или квото беше там, ми прекъсна.. и после чух, само за 2рото.. а третото си беше грешно, та така.. абе 45то какво си писал/а ?Първоначално написано от IWannaBeSedated
![]()
ludiqtzubar96
Мерси .. ще остана с надеждата да имам повече точки на есето, но не ми се вярва!
Can't get you outta my mind ♡
ПисалаПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Първо писах С, но го поправих на А
Или с надеждата,че са променили скалатаПървоначално написано от ex7azy
![]()
ooops, извинявам сеПървоначално написано от IWannaBeSedated
та.. браво =D> аз писах С... пфууу![]()
Имам отговорите за ПГ проверих си първите 13 имам 3 грешки нататък ме мързеше ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ох хора ..аз пък малко се изложих по АЕ.Имам 46 точки от 60 на теста.Това е ми е 4,60,което е ОК.Иначе съчинението го написах и са някъде около 190 думи.Дано го харесат.Моля Ви се,кажете ми ,че имам шанс за 5 и не съм се ЯКО изложила,че направо лошо ми става ..![]()
![]()
![]()
Изпита беше ТОТАЛНО лесеназ избрах да пиша писмо до приятел и го обеждавах да плейка футбол
![]()
![]()
No NiCk
И аз щях да пиша тва, ама като чух че е писмо и веднага на съчинениетоПървоначално написано от eldest
Не съм и прочел, че е за спорт
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Все още не знам колко точки за есето дават,но ако са 30,си за 5.Но даже и да дават 20 или 40 точки пак ще си за 5.Обаче ако там не изкараш максимално може да имаш 4,но е по-вероятно да имаш 5.Първоначално написано от dessie19
Хора, кой от вас ще имат и устен и кога? И тези, които са имали - как беше, бяхте ли притеснени?
Моят е в петък и се състои от:
- представяне
- доклад
- диалог
При вас?![]()
Моят е в понеделник по немски. Трябва да науча определени теми и която от тях ми се падне, по нея трябва да говоря 5 минути.Първоначално написано от krasiveli
Да, забравих да кажа, че моят е по френски.Първоначално написано от IWannaBeSedated
i az imah izpit v4era no na nas ni razesniha malko pove4e opdrobnosti i moga da gi spodelq:
1. Zna4i ako na eseto si pisal 2-3 pove4e ot kolkoto e trqbvalo nqma da ti napravqt problem, no ako si previ6il s da kajem 50 dumi ti slagat 4erta tam dokadeto sa iziskvaniq broi i sled tova v recenziqta ti pi6at 4e eseto nqma zakliu4enie ili tam kakvoto ostava
2. Za proverqvaneto: gospojite po dadeniq predmet po koito e izpita 6te proverqvat edinstveno esetata na y4enicite, testovite zada4i se ka4vat na kompiutara i se izpra6tat v mon ili tam kadeto se proverqvat i ot tam im izpra6tat broq na to4kite.
Az darjah izpit po ae no ne za ezikovite gimnazii ami po-lesniq ne sam si zapisala otgovorite no kato poglednah na Use of English nqmam mnogo gre6ki pone na tova koeto si spomnqm, nadqvam se na 4-5 no doo kolkoto razbrah rezultatite 6te izleznat do 4etvartak nai kasno tai 4e 6te vidim....
не мисля че ще ти направят голям проблем, зависи от учителите ти, но предполагам няма да има последствия Това е като външното оценяване след 4 5 6 клас което имахме и аз не се бях явила на едното тогава защото бях болна и не ми направиха нищо. Не се притеснявай!![]()
Някой ще сподели ли кога ще излязат резултатите? И има ли качен теста в мрежата с верните отговори?
п.п. На Listening на 5-ти въпрос вярна е D) подточка! Аз оградих първо D), но после нещо се обърках и оградих С), след това като свърши всичко се замислих пак и пак реших че е D), но вече бях го задраскал един път в бланката за отговори и май нямаше как да се върна отново на него.
На Writing избрах темата със Социалните мрежи, максимум думите бяха 190 ... аз написах 260!Но даскала ми каза че и предишни години се е писало по много и не би трябвало да ми вземат точки. Иначе се взема по 50 стотни на нещо, но не чух на какво.
![]()
Е, ако не ти вземат точки, ще е ебаси пародията.
Попринцип се взима по точка на всеки 8 думи над лимита.
По твоята логига => 260-190=70 70/8=8,75 точки ще ми вземат за това че съм надвишил?
Spokoino nqma da ti otnemat tezi 8 to4ki! prosto nqma da poluchish 2 to4ki za OBEM.. TOVA E !!!