.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 182
    Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Тоя 15-ти въпрос от Horverstehen ме подведе яко

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Голям фен Аватара на ex7azy
    Леле .. от 50 въпроса имам 11 грешки!! ;х
    На есето не се справих много добре - да ми дадат 7-8 точки ( не повече )!
    Нямам шанс за 5, нали?
    Can't get you outta my mind

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated
    и на мен ми е там грешно писах Б ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    и на мен ми е там грешно писах Б ..
    Същото и аз писах Като го слушах ми се стори, че и трите отговора са верни.

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Леле .. от 50 въпроса имам 11 грешки!! ;х
    На есето не се справих много добре - да ми дадат 7-8 точки ( не повече )!
    Нямам шанс за 5, нали?
    Ами имаш 39 точки от теста плюс 8 от есето,това означава,че имаш 47 точки.От до сега известната формула си за 4.

на мен там, дето говореше точно за Werbungen или квото беше там, ми прекъсна.. и после чух, само за 2рото.. а третото си беше грешно, та така.. абе 45то какво си писал/а ?

Голям фен Аватара на ex7azy
    ludiqtzubar96
    Мерси .. ще остана с надеждата да имам повече точки на есето, но не ми се вярва!
    Can't get you outta my mind

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    на мен там, дето говореше точно за Werbungen или квото беше там, ми прекъсна.. и после чух, само за 2рото.. а третото си беше грешно, та така.. абе 45то какво си писал/а ?
    Писала
    Първо писах С, но го поправих на А

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    ludiqtzubar96
    Мерси .. ще остана с надеждата да имам повече точки на есето, но не ми се вярва!
    Или с надеждата,че са променили скалата

Писала
    Първо писах С, но го поправих на А
    ooops, извинявам се
    та.. браво =D> аз писах С... пфууу

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Имам отговорите за ПГ проверих си първите 13 имам 3 грешки нататък ме мързеше ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ох хора ..аз пък малко се изложих по АЕ.Имам 46 точки от 60 на теста.Това е ми е 4,60,което е ОК.Иначе съчинението го написах и са някъде около 190 думи.Дано го харесат.Моля Ви се,кажете ми ,че имам шанс за 5 и не съм се ЯКО изложила,че направо лошо ми става ..

Изпита беше ТОТАЛНО лесен аз избрах да пиша писмо до приятел и го обеждавах да плейка футбол
    No NiCk

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от eldest
    Изпита беше ТОТАЛНО лесен аз избрах да пиша писмо до приятел и г обеждавах да плейка футбол
    И аз щях да пиша тва, ама като чух че е писмо и веднага на съчинението Не съм и прочел, че е за спорт
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от dessie19
    Ох хора ..аз пък малко се изложих по АЕ.Имам 46 точки от 60 на теста.Това е ми е 4,60,което е ОК.Иначе съчинението го написах и са някъде около 190 думи.Дано го харесат.Моля Ви се,кажете ми ,че имам шанс за 5 и не съм се ЯКО изложила,че направо лошо ми става ..
    Все още не знам колко точки за есето дават,но ако са 30,си за 5.Но даже и да дават 20 или 40 точки пак ще си за 5.Обаче ако там не изкараш максимално може да имаш 4,но е по-вероятно да имаш 5.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Хора, кой от вас ще имат и устен и кога? И тези, които са имали - как беше, бяхте ли притеснени?

Моят е в петък и се състои от:
    - представяне
    - доклад
    - диалог

При вас?

Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    Хора, кой от вас ще имат и устен и кога? И тези, които са имали - как беше, бяхте ли притеснени?

- представяне
    - доклад
    - диалог

При вас?
    Моят е в понеделник по немски. Трябва да науча определени теми и която от тях ми се падне, по нея трябва да говоря 5 минути.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli

- представяне
    - доклад
    - диалог

При вас?
    Моят е в понеделник по немски. Трябва да науча определени теми и която от тях ми се падне, по нея трябва да говоря 5 минути.
    Да, забравих да кажа, че моят е по френски.

i az imah izpit v4era no na nas ni razesniha malko pove4e opdrobnosti i moga da gi spodelq:
    1. Zna4i ako na eseto si pisal 2-3 pove4e ot kolkoto e trqbvalo nqma da ti napravqt problem, no ako si previ6il s da kajem 50 dumi ti slagat 4erta tam dokadeto sa iziskvaniq broi i sled tova v recenziqta ti pi6at 4e eseto nqma zakliu4enie ili tam kakvoto ostava
    2. Za proverqvaneto: gospojite po dadeniq predmet po koito e izpita 6te proverqvat edinstveno esetata na y4enicite, testovite zada4i se ka4vat na kompiutara i se izpra6tat v mon ili tam kadeto se proverqvat i ot tam im izpra6tat broq na to4kite.

Az darjah izpit po ae no ne za ezikovite gimnazii ami po-lesniq ne sam si zapisala otgovorite no kato poglednah na Use of English nqmam mnogo gre6ki pone na tova koeto si spomnqm, nadqvam se na 4-5 no doo kolkoto razbrah rezultatite 6te izleznat do 4etvartak nai kasno tai 4e 6te vidim....

Аз забравих да ида на изпита по фр.
    Какво може да ми кажат?

не мисля че ще ти направят голям проблем, зависи от учителите ти, но предполагам няма да има последствия Това е като външното оценяване след 4 5 6 клас което имахме и аз не се бях явила на едното тогава защото бях болна и не ми направиха нищо. Не се притеснявай!

Град
    Враца
    Някой ще сподели ли кога ще излязат резултатите? И има ли качен теста в мрежата с верните отговори?

п.п. На Listening на 5-ти въпрос вярна е D) подточка! Аз оградих първо D), но после нещо се обърках и оградих С), след това като свърши всичко се замислих пак и пак реших че е D), но вече бях го задраскал един път в бланката за отговори и май нямаше как да се върна отново на него.

На Writing избрах темата със Социалните мрежи, максимум думите бяха 190 ... аз написах 260! Но даскала ми каза че и предишни години се е писало по много и не би трябвало да ми вземат точки. Иначе се взема по 50 стотни на нещо, но не чух на какво.

anonymous708973
    Guest
    Е, ако не ти вземат точки, ще е ебаси пародията.

Попринцип се взима по точка на всеки 8 думи над лимита.

Град
    Враца
    По твоята логига => 260-190=70 70/8=8,75 точки ще ми вземат за това че съм надвишил?

Spokoino nqma da ti otnemat tezi 8 to4ki! prosto nqma da poluchish 2 to4ki za OBEM.. TOVA E !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си