.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 182
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Е, ако не ти вземат точки, ще е ебаси пародията.

Попринцип се взима по точка на всеки 8 думи над лимита.
    Това според мен е много глупаво,защото ученикът е писал повече,което е мн добре.Ако беше писал под лимита щеше да е възможно отнемане на точки,но като е писал над лимита означава,че знае повече и учителите трябва да го отчетат.И трябва да си брои всяка дума ли,за да не надвиши лимита.Всеки човек има различен изказ-OMG .Не мога да повярвам ,че ще отнемат точки за такова нещо.

Град
    София
    4.50+ чакам.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Враца
    При мен излязоха резулатите, засега съм 3-ти в класа. Имам 5,03

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Как така излязоха? От МОН ли ви ги съобщиха или това е само от теста резултата ти?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Е, ако не ти вземат точки, ще е ебаси пародията.

Попринцип се взима по точка на всеки 8 думи над лимита.
    Това според мен е много глупаво,защото ученикът е писал повече,което е мн добре.Ако беше писал под лимита щеше да е възможно отнемане на точки,но като е писал над лимита означава,че знае повече и учителите трябва да го отчетат.И трябва да си брои всяка дума ли,за да не надвиши лимита.Всеки човек има различен изказ-OMG .Не мога да повярвам ,че ще отнемат точки за такова нещо.
    Тцтцтцтц желязна логика вадите. Нали работата е там, че щом вече си навътре с езика, да можеш да се изразяваш и по-накратко и т.н. А това, че ученикът е писал повече думи далеч не означава, че знае повече.

И да, отнемат се точки за повечето думи. То лимита не е сложен за украса.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Как така излязоха? От МОН ли ви ги съобщиха или това е само от теста резултата ти?
    Тъй като от нашият клас беше разделен на 2 части, аз бях във втората група и ми провериха теста по-бързо.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от niksancho96
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Тъй като от нашият клас беше разделен на 2 части, аз бях във втората група и ми провериха теста по-бързо.
    Охх, блазе ти. Аз подочух че при нас ще са готови до 24 и се надявам колкото се може по-бързо да съобщават и да се отървам.
    Иначе поздравления за добрия резултат. Аз имам 7 грешки на теста и се надявам да имам максимален брой точки на есето, но дори и така да е ще имам 5.47 по тая формула, по която смятат всички. Много ме е яд.. (моето външно беше по английски)

Град
    Враца
    Даскала ми е много гаден. Първи срок имам 6-ца, но сега иска да ми пише 5-ца за годината, тъй като той казва "Ако изкарате 5 на изпита, ще ви пиша по една 6-ца и т.н." и вече не знам какво да му кажа. Може ли да ми остави 5 за годината при положение че имам 6 за първия срок?

Здравейте и аз държах изпит по немски език 8 клас съм!! Та исках да ви питам ... в МОН пише,че ето тук http://mon8.mon.bg/index.php най-късно до 3 дни след изпита тоест до 23 ще се качът резултатите на учениците. Аз влезнах в сайта с тази парола f3ee5, но ми излиза само за някакво софийско училище а на мен ми трябва пернишко училище друга парола ли има или аз с нещо не съм в час?

На нас госпожите ни ги провериха и ни ги дадоха.
    Имам 5.66

И нашите вече ги провериха.
    Аз съм с английски и имам 5.55
    If you were born an original, don't die as a copy !!

A пък нашите още вчера след изпита са били проверени смисъл те учителите нали проверяват само writingite другото го пра6тат на готово, аз имам 4,71 което е много добре за мен тъй като очаквах най много 4,00 . Оценките са най- различни в нашия клас няма двойки, но разбрах че в съседния имало няколко ! Нашата госпожа каза че оценките се вписвали като текущи... Аз лично имам 15 точки на есето на лисънинга нямам грешки, на четенето имам 7 грешки защото текстовете бяха трудни и няма човек без грешка на тях и на езиковите задачи имам само една грешка! аз държах изпит по английски но този които беше с 50 задачи (не за езиковите гимназии ами другия). Пишете и вие какво сте изкарали щом ви излезнат резултатите

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Пародия, пародия ! А ти знаеш ли как се проверяват тези неща ?! Целта е да си събереш мислите и да ги напишеш в няколко изречения, а не да надраскаш някакви глупости !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Имам 5,48 Доволна съм.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Concussion
    Знаете ли дали резултатите ще излязат и в сайта на МОМН?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Оооо имам 5-ца А цяла година спокойно си мислех, че ще имам 2-ка, ама нее.. всичко успях да си препиша Наред с зубарите ,и аз с 5-ца. В нашето училище има една 2-ка и една 6-ца и двете в другия клас, а нашия клас е с най-силен успех, уауу.Аве мега съм щастлива!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Супер доволна съм от себе си.. С китайски съм ( ) и имам 5,73
    Утре ми е устния изпит и там се надявам да се справя добре..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Concussion
    Имам 4.50 Е, на фона на другите оценки в класа и това че в края на годината доста се отпуснах това е добре.

Аз пък имам 4.88.Доволна съм при положение,че и тройка не очаквах.Е,винаги може и по-добре,но все пак 5-ца е ОК.Най-много се радвам,че на съчинението имам 19 точки от 20.

Цитирай Първоначално написано от dessie19
    Аз пък имам 4.88.Доволна съм при положение,че и тройка не очаквах.Е,винаги може и по-добре,но все пак 5-ца е ОК.Най-много се радвам,че на съчинението имам 19 точки от 20.

А дали е ясна скалата за оценяване, ти колко точки общо имаш на целия тест?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Имам 4.20 бе като се смята нивото на класа съм напрао отличник
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Русе
    Имам 5.63 На второ място съм в класа и се радвам, но можеше и по-добре да е, имайки впредвид, че цяла ходина се бъхтя да го науча тоя английски Ама се надявам да става все по-добре занапред.

Цитирай Първоначално написано от iivetto

Скалата е броя точки,които си изкарал,умножени по 6 и разделено на общия брой точки-в случая 80.Аз имам 65 точки общо,което ми прави 4.88.

Цитирай Първоначално написано от iivetto

Скалата е броя точки,които си изкарал,умножени по 6 и разделено на общия брой точки-в случая 80.Аз имам 65 точки общо,което ми прави 4.88.

Аха, ясно мерси аз резултатите ги чакам утреее

Град
    Русе
    На нас още не са ни казали оценки, но имам много точки. Днес беше устния и отговорих на всичко
    Изпита ми е по японски език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си