- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас
Това според мен е много глупаво,защото ученикът е писал повече,което е мн добре.Ако беше писал под лимита щеше да е възможно отнемане на точки,но като е писал над лимита означава,че знае повече и учителите трябва да го отчетат.И трябва да си брои всяка дума ли,за да не надвиши лимита.Всеки човек има различен изказ-OMGПървоначално написано от PinkPan7her
.Не мога да повярвам ,че ще отнемат точки за такова нещо.
4.50+ чакам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
При мен излязоха резулатите, засега съм 3-ти в класа. Имам 5,03![]()
Как така излязоха? От МОН ли ви ги съобщиха или това е само от теста резултата ти?
Тцтцтцтц желязна логика вадите. Нали работата е там, че щом вече си навътре с езика, да можеш да се изразяваш и по-накратко и т.н. А това, че ученикът е писал повече думи далеч не означава, че знае повече.Първоначално написано от kamen971
И да, отнемат се точки за повечето думи. То лимита не е сложен за украса.
Тъй като от нашият клас беше разделен на 2 части, аз бях във втората група и ми провериха теста по-бързо.Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()
Охх, блазе ти. Аз подочух че при нас ще са готови до 24 и се надявам колкото се може по-бързо да съобщават и да се отървам.Първоначално написано от niksancho96
Иначе поздравления за добрия резултат. Аз имам 7 грешки на теста и се надявам да имам максимален брой точки на есето, но дори и така да е ще имам 5.47 по тая формула, по която смятат всички. Много ме е яд.. (моето външно беше по английски)![]()
Даскала ми е много гаден. Първи срок имам 6-ца, но сега иска да ми пише 5-ца за годината, тъй като той казва "Ако изкарате 5 на изпита, ще ви пиша по една 6-ца и т.н." и вече не знам какво да му кажа. Може ли да ми остави 5 за годината при положение че имам 6 за първия срок?
Здравейте и аз държах изпит по немски език 8 клас съм!! Та исках да ви питам ...в МОН пише,че ето тук http://mon8.mon.bg/index.php най-късно до 3 дни след изпита тоест до 23 ще се качът резултатите на учениците. Аз влезнах в сайта с тази парола f3ee5, но ми излиза само за някакво софийско училище а на мен ми трябва пернишко училище друга парола ли има или аз с нещо не съм в час?
![]()
![]()
На нас госпожите ни ги провериха и ни ги дадоха.
Имам 5.66
И нашите вече ги провериха.
Аз съм с английски и имам 5.55![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
A пък нашите още вчера след изпита са били проверени смисъл те учителите нали проверяват само writingite другото го пра6тат на готово, аз имам 4,71 което е много добре за мен тъй като очаквах най много 4,00 . Оценките са най- различни в нашия клас няма двойки, но разбрах че в съседния имало няколко ! Нашата госпожа каза че оценките се вписвали като текущи... Аз лично имам 15 точки на есето на лисънинга нямам грешки, на четенето имам 7 грешки защото текстовете бяха трудни и няма човек без грешка на тях и на езиковите задачи имам само една грешка! аз държах изпит по английски но този които беше с 50 задачи (не за езиковите гимназии ами другия). Пишете и вие какво сте изкарали щом ви излезнат резултатите
Пародия, пародияПървоначално написано от kamen971
![]()
! А ти знаеш ли как се проверяват тези неща
?! Целта е да си събереш мислите и да ги напишеш в няколко изречения, а не да надраскаш някакви глупости
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Имам 5,48Доволна съм.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Знаете ли дали резултатите ще излязат и в сайта на МОМН?![]()
Оооо имам 5-ца![]()
![]()
А цяла година спокойно си мислех, че ще имам 2-ка, ама нее.. всичко успях да си препиша
Наред с зубарите ,и аз с 5-ца.
В нашето училище има една 2-ка и една 6-ца и двете в другия клас, а нашия клас е с най-силен успех, уауу.Аве мега съм щастлива!
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Супер доволна съм от себе си.. С китайски съм () и имам 5,73
![]()
Утре ми е устния изпит и там се надявам да се справя добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Имам 4.50Е, на фона на другите оценки в класа и това че в края на годината доста се отпуснах това е добре.
Аз пък имам 4.88.Доволна съм при положение,че и тройка не очаквах.Е,винаги може и по-добре,но все пак 5-ца е ОК.Най-много се радвам,че на съчинението имам 19 точки от 20.![]()
![]()
Първоначално написано от dessie19
А дали е ясна скалата за оценяване, ти колко точки общо имаш на целия тест?![]()
Имам 4.20 бе като се смята нивото на класа съм напрао отличник![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Имам 5.63На второ място съм в класа и се радвам, но можеше и по-добре да е, имайки впредвид, че цяла ходина се бъхтя да го науча тоя английски
Ама се надявам да става все по-добре занапред.
![]()
Скалата е броя точки,които си изкарал,умножени по 6 и разделено на общия брой точки-в случая 80.Аз имам 65 точки общо,което ми прави 4.88.Първоначално написано от iivetto
![]()
Първоначално написано от dessie19
Аха, ясно мерси аз резултатите ги чакам утреее![]()
На нас още не са ни казали оценки, но имам много точки. Днес беше устния и отговорих на всичко![]()
Изпита ми е по японски език.