- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново: Нова прическа (:
Здравейте !!
Искам да си направя прическа - харесала съм си една,но не знам дали ще ми ходи.. Та,затова пуснах темата.. Средно-дълга коса имам (може би !) ,чуплива ..
Става въпрос за тази прическа:
http://hotnews.bg/uploads/news/2010_...s/00030572.jpg
http://skandalno.net/wp-content/uplo...5/preslava.jpg
http://img.slusham.com/preslava_5.jpg
Ето и мои снимки:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5056541_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4200357_n.jpg
Въпросът ми е главно: според вас подобна прическа ще ми ходи ли ? + крив бретон ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, защо не?! Просто пробвай, ако не ти харесва как ти стои, така или иначе пак ще порасне, нищо не ти коства да пробваш, може пък да ти стои идеално.![]()
Всъщност - прическата отзад е по-къса,и евентуално ако не ми стои добре - ще трябва да изчакам,докато порасне,за да си изравня дължината ;dПървоначално написано от Blondella
Защо първо не пробваш да си пуснеш бретона дълъг и тогава да го оформиш или да стане на дължината на косата ти. Смешно е да е толкова къс.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Късите коси не са на мода
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Аре, стига с глупостите..за някои неща си няма мода..пък и най-важното си е тя да се хареса..Първоначално написано от VikitoRia
Съгласна съм. Мислила ли си да си изсветлиш косата? Черното хич не ти отива, състарява те излишно. Имаш много чаровни лунички, чийто ефект убиваш с тоя цвят.Първоначално написано от FuckingFreak
+ 1 и за двамата!Първоначално написано от TheNewReligion
И според мен трябва да си пуснеш бретона.Същото мисля и за косата,прекалено ти е черна косата..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от Rebirthing
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Може би ще ти ходи.Отзад не я прави къса,да е както отпред.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Според мен бретон като на Преслава ще ти отива,но и ако си със светло кестенява коса,много повече ще ти отива.
аз гласувам да се боядисаш рижава !
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Рижаво+лунички е супер сладко![]()
Не знам защо, но си мисля че май не си боядисвана, а естествената ти коса е тъмна![]()
![]()
А и също така по-добрия вариант според мен е да го оставиш да се изравни с другата ти коса и тогава просто да си го слагаш настрани. Ако го оформиш ще ти го филират прекалено, а и от снимките виждам че не ти е хич плътен, и ще стане много зле, все едно имаш 5 косъма оптред, ще ти прави косата оптически още по-рядка.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Да,естествената ми коса си е такава..Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
Мнооооого си сладкаа. Според мен всякак ще ти отива. Малка си още не се боядисвай, супер си си така. Само незнам как ще си направиш така бретона като на Преслава, твоя е къс. :P
Всъщност - да,не беше добра идея за бретона..Първоначално написано от DiDiii
Най-добре ще е със сегашния ми бретон и въпросната прическа..
http://img266.imageshack.us/img266/8311/hdtv2.jpg
Благодаря на всички![]()
А всъщност какви грижи по-точно трябва да полагам за въпросната прическа,за да седи добре... в смисъл,да седи някакси по-обемна.. По-добре.. ??
И още нещо:
Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за изтощена коса ?
От какво ти е изтощена косата? От преси, сешоари и тнт? Всъщност от каквото и да е, най-доброто решение е да я подстрижеш и да ти израсте нова, жива и хубава коса. Все пак е доста трудно да се опитваш да съживиш коса, която е изтощена. На мен не ми се видя такава на снимките, но все пак. Според мен изтощена е да няма определена форма, да е бухнала, да е суха и др. Това, че имаш тънък косъм, не прави косата ти изтощена автоматически. Но все пак ти си знаеш най-добре. Нека някой друг те посъветва за шампоан, аз ти казах най-алтернативния метод според мен..
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak - Косата ми все още не е изтощена,да.. Но просто исках да знам за някакъв метод,с който да се "съживи" изтощена коса.. (Надявам се да нямам нужда,но все пак)... Или може би най-добре е да я подхраня с маски ?
Ако не си пробвала маската на Лорис със змийско масло я пробвай,много е добра!
и аз.Първоначално написано от tonie__
Приличаш на Линдзи Лоън.![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem