- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да общувам с хората
Имам чувството че като примерно се запозная с някое момче, което просто ми е симпатично ( не е задължително да го харесвам) някак се спичам и не знам какво да кажа.Как да сго преодолея
С оплакване по форумите, няма как да го преодолееш.
За да се научиш да общувах с хората, трябва на първо място.. да общуваш. С времето ще престанеш да се притесняваш и ще се отпуснеш. Трябва ти "практика".
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
еми общувай повече.. никому не вреди.. а пича ако те види, че спичаш, може да те предразположи.. ако е пич ест..
иначе наистина - публикации във форуми не помагат, sooo... get real ;]
на колко си ,и пиши ми на Лс да ти дам малко съветиПървоначално написано от sisenkaa
Опитай да си представиш, че говориш с близък за теб човек, пред когото не изпитваш притеснение.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ти просто спичаш от противоположния пол.
Повярвай, не искаш да знаеш какво е да спичаш от абсолютно всички, защото е мега пъти по-гадно. И това се нарича наистина "Не мога да общувам с хората", а не просто някакъв си срам от някакви си момчета....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Един добър мой приятел ми каза, че трябва още от моята възраст (13) да започна да говоря свободно с момичетата, за да нямам проблеми след това. Сега съм щастлив, че го послушах, защото преди това и аз така се спичах с момичетата, но вече говоря по-свободно. Просто намери тема, с времето ще свикнеш![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
С времето се преодолява ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно с времето се продолява. И аз бях "спекан" преди, сега нямам проблеми с общуванетоПървоначално написано от betterman
![]()
П.С. А пък и годинките са си фактор![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Не само времето. Ако седи и чака да мине време, няма да се получи. Трябват и усилия.
Защо те е срам? Срам те е да не изцепиш някоя простотия, не знаеш за какво да си говориш с него или...?
Опитай да се отпуснеш.
Момчетата няма да те изядът...![]()
Не ти и трябва.
Иначе универсален съвет - усмихвай се ,гледай в очите като ти говорят и не дрънкай за неща ,които са интересни само за теб или малка част от присъстващите. Избягвай и разни протъркани лафове.
Всичко, което те спира да общуваш е в главата ти. В момента, в който осъзнаеш, че няма нищо срамно да говориш с момче, че е същото като да говориш с твой познат/приятел проблема ти ще изчезне.
Като се запознаваш с някое момче, мислиш прекаленомного - "как да се държа, че да ме хареса", "дали няма да направя/кажа нещо грешно". Просто се отпусни, не мисли чак толкова и си предстваи, че си говориш с твой дългогодишен приятел. И ще видиш как разговора ще потръгне.
с годините примерно
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Едно е общуваш с хора от противоположния пол, друго е да общуваш с човека който ти допада или харесваш.
ОПИТ! Това че не може да общуваш с хората е липсата на опит. Опита се гради с годините. Спокойно не си бъгава. :P
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Стига с тея глупости за времето и опита, или можеш или неможеш. за всичко си има причини... и е нужно много усилие за да се промениш![]()
Бъди малко по - нахакана и се абстрахирай от притеснението ти. Ако изпитваш неудобство да контактуваш с хора тогава какъв живот водиш ?
М ми когато се запознаеш със симпатично момчеправи като мен аз .. покажи му,че искаш да го опознаеш
разговаряйте ... на колко години е ,къде учи,къде живее,сестра брат дали има
каква музика слуша , какво са му хобита
... когато се запозная с някой винаги се интересувам от него независимо дали е момче или момиче ...
ами помисли защо е така .. смисъл намери причината.. нещо от какво се срамуваш .. принципно или си много ама много срамжлива или нямаш самочувствие за да се притесняваш
Спичаш се, защото го поставяш като обект на желание, дръж се естествено, не мисли, че го харесваш или нещо подобно, мисли, че сте приятели и си говорите за съвсем нормални и интересни неща, както говориш с близките си приятели.
Ако се смяташ за достатъчно умна да говориш на всякакъв вид теми, то тогава не виждам причина за претиснение.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Привет.... та както прочетох не е много голям фактор годините,аз като бях на 12-13 общувах съвсем свободно...зависи от самия себе си,ако ти не можеш да се отпуснеш никой не може да ти помогне...ако се отпуснеш , ще е много добре..Но все пак,замисли се .. цял живот ли ще бъдеш така?? .. Да не можеш да общуваш свободно..))))) Според мен .. излез с някой и просто започни да говориш на някаква тема,ако не се получи,давай друга.. и ще стигнете до крайния изход :Р
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Точно. Друг начин няма.Първоначално написано от Jumbie483
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'