.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Не мога да общувам с хората

Имам чувството че като примерно се запозная с някое момче, което просто ми е симпатично ( не е задължително да го харесвам) някак се спичам и не знам какво да кажа.Как да сго преодолея

С оплакване по форумите, няма как да го преодолееш.
    За да се научиш да общувах с хората, трябва на първо място.. да общуваш. С времето ще престанеш да се притесняваш и ще се отпуснеш. Трябва ти "практика".
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    еми общувай повече.. никому не вреди.. а пича ако те види, че спичаш, може да те предразположи.. ако е пич ест..

иначе наистина - публикации във форуми не помагат, sooo... get real ;]

Banned Фен

Re: Не мога да общувам с хората

Цитирай Първоначално написано от sisenkaa
    Имам чувството че като примерно се запозная с някое момче, което просто ми е симпатично ( не е задължително да го харесвам) някак се спичам и не знам какво да кажа.Как да сго преодолея
    на колко си ,и пиши ми на Лс да ти дам малко съвети

Супер фен
    Опитай да си представиш, че говориш с близък за теб човек, пред когото не изпитваш притеснение.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Ти просто спичаш от противоположния пол.
    Повярвай, не искаш да знаеш какво е да спичаш от абсолютно всички, защото е мега пъти по-гадно. И това се нарича наистина "Не мога да общувам с хората", а не просто някакъв си срам от някакви си момчета....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Един добър мой приятел ми каза, че трябва още от моята възраст (13) да започна да говоря свободно с момичетата, за да нямам проблеми след това. Сега съм щастлив, че го послушах, защото преди това и аз така се спичах с момичетата, но вече говоря по-свободно. Просто намери тема, с времето ще свикнеш
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Hilary_
    С времето се преодолява ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Как ли пък не

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Цитирай Първоначално написано от betterman
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Как ли пък не
    Точно с времето се продолява. И аз бях "спекан" преди, сега нямам проблеми с общуването

П.С. А пък и годинките са си фактор
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Да, определено годините са голям фактор. Иначе и аз подкрепям твърдението, че с времето се оправят нещата..

anonymous708973
    Guest
    Не само времето. Ако седи и чака да мине време, няма да се получи. Трябват и усилия.

Защо те е срам? Срам те е да не изцепиш някоя простотия, не знаеш за какво да си говориш с него или...?

Град
    София
    Опитай да се отпуснеш.
    Момчетата няма да те изядът...

Мега фен
    Не ти и трябва.
    Иначе универсален съвет - усмихвай се ,гледай в очите като ти говорят и не дрънкай за неща ,които са интересни само за теб или малка част от присъстващите. Избягвай и разни протъркани лафове.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Всичко, което те спира да общуваш е в главата ти. В момента, в който осъзнаеш, че няма нищо срамно да говориш с момче, че е същото като да говориш с твой познат/приятел проблема ти ще изчезне.

Като се запознаваш с някое момче, мислиш прекаленомного - "как да се държа, че да ме хареса", "дали няма да направя/кажа нещо грешно". Просто се отпусни, не мисли чак толкова и си предстваи, че си говориш с твой дългогодишен приятел. И ще видиш как разговора ще потръгне.

Супер фен Аватара на gabsit000
    с годините примерно

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Едно е общуваш с хора от противоположния пол, друго е да общуваш с човека който ти допада или харесваш.

ОПИТ! Това че не може да общуваш с хората е липсата на опит. Опита се гради с годините. Спокойно не си бъгава. :P
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Стига с тея глупости за времето и опита, или можеш или неможеш. за всичко си има причини... и е нужно много усилие за да се промениш

Бъди малко по - нахакана и се абстрахирай от притеснението ти. Ако изпитваш неудобство да контактуваш с хора тогава какъв живот водиш ?

М ми когато се запознаеш със симпатично момче прави като мен аз .. покажи му,че искаш да го опознаеш разговаряйте ... на колко години е ,къде учи,къде живее,сестра брат дали има каква музика слуша , какво са му хобита ... когато се запозная с някой винаги се интересувам от него независимо дали е момче или момиче ...

ами помисли защо е така .. смисъл намери причината.. нещо от какво се срамуваш .. принципно или си много ама много срамжлива или нямаш самочувствие за да се притесняваш

Спичаш се, защото го поставяш като обект на желание, дръж се естествено, не мисли, че го харесваш или нещо подобно, мисли, че сте приятели и си говорите за съвсем нормални и интересни неща, както говориш с близките си приятели.
    Ако се смяташ за достатъчно умна да говориш на всякакъв вид теми, то тогава не виждам причина за претиснение.

Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
    - - - - - - -
    And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
    Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
    Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
    Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes

空の下でカオス
    Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.

Привет.... та както прочетох не е много голям фактор годините,аз като бях на 12-13 общувах съвсем свободно...зависи от самия себе си,ако ти не можеш да се отпуснеш никой не може да ти помогне...ако се отпуснеш , ще е много добре..Но все пак,замисли се .. цял живот ли ще бъдеш така?? .. Да не можеш да общуваш свободно.. ))))) Според мен .. излез с някой и просто започни да говориш на някаква тема,ако не се получи,давай друга.. и ще стигнете до крайния изход :Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

За да се научиш да общувах с хората, трябва на първо място.. да общуваш. С времето ще престанеш да се притесняваш и ще се отпуснеш. Трябва ти "практика".
    Точно. Друг начин няма.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си