.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Или просто й се иска неангажиращата връзка да се превърне в ангажираща.
    Welcome to the Jungle...

Няма такова нещо като просто секс, рано или късно работата става сложна. Ти сам си прецени, или си с нея, или не си с нея.
    В единия случай береш ядове постоянно, но си имате хубавите моменти. В другия случай си мислиш, че така е по-добре, докато не се появи друга която да ти трови нервите.
    Нали знаеш защо жените живеят по-дълго от мъжете, защото нямат жени
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Интересно, много интересно. Този случай събуди едни спомени в мен. Но да не се отплесвам в моите неща. Понякога простите неща изглеждат сложни, а сложните прости.
    Според мен ти искаш едно, а тя явно друго. Всеки си задава въпроса струва ли си. Не сме ние дето трябва да взимаме решение вместо теб. Решението е твое.
    Обаче понеже много хора си написаха мнението и аз да си напиша моето. Според мен не си струва. При това, което си написал явно при тебе негативизма към това момиче е повече от позитивизма. За какво да се мъчиш с нея. Може да е влюбена в теб, а може и да не е. Според мен е второто. Когато човек е влюбен той не мисли. Така че ако тя е влюбена би трябвало без проблем да правите секс. И така стигаме до логичното решение не си струва да чакаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си