- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презарватива се скъса
Моля ви кажете ми какво хапче да взема че преди малко презарватива се скъса и ми се случва за 1в път и ми е много гадно да не забременее![]()
Ти беше ли свършил в нея с тоз презерватив ?
Кога горе-долу по сметки излиза да е овулацията ?
Кога последно е имала менструация ?
Ако първото е факт - хората ще ти препоръчат Ескапел :>
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ескапел
колко я въртяха рекламата и пак не сте чули![]()
Залепи го с плюнка![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако не си свършил в нея, нищо не ти треа, седи мирен![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
бях свършилмоляви дайте ми информация за ескапел . кога да го пие и 100% ли действа защото незнам какво да правя
![]()
Пие се до 72 часа, почти е сигурно, че няма да забременее.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Питай я първо дали е била в оволация. Ескапел се пие до 72 часа след акта, действа на 85 %(според листовката). Струва към 35 до 40 лв, според зависи от аптеката. Води до нежелани ефекти ест. Може да прочетеш повече тук: http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1Първоначално написано от help4e
Обичам те.
До 72 часа след въпросния полов акт. Хапчето струва около 30 лева и има 95-97% шанс да подейства. Ако изпуснете 72-та часа може да се наложи аборт.
I MISS YOU . . . ;[
...
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
^ Ехх, чак пък толковаСлучва се и е нормално да има паника, независимо колко си дорасъл и колко не си. Както всички казаха, вземете ескапел и веднага нека го изпие
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Хварли я от балкона и няма да имаш други проблеми![]()
![]()
vsichki problemi se reshavat no kak da namerim reshenie za problemite
Еми пиши в гоогле какво то те интересува и там ще намериш![]()
vsichki problemi se reshavat no kak da namerim reshenie za problemite
Не я блъскай с ескапел на сляпо! Кажи дата на последна редовна менструация и продължителност на МЦ!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тя каза че не си ги е записала но горе долу след 5 дена трябва да и дойде . обаче има 1 проблем . След малко щях да ходя да купя ескапел обаче леглото цялото беше в кръв от нея и тя вика че и дошло и вече нз :X
Тогава вече няма нужда да ѝ го купуваш, щом ѝ е дошло.
I MISS YOU . . . ;[