Така неезнам как точно да започна затова ще карам направо.Има едно момче познаваме се отдавна(от един клас сме)напоследък започнахме да се зарибяваме и изобщо погледнах на него с други очи нещата станаха сериозни,но проблемът е в това,че например когато сме навън заедно с приятели и той ми каже''дай да те гушна'' аз му отвръщам и след това казвам няква тъпотия от сорта на ''айде гушна ме сега ме пусни''. Какви подяволите ги върша,защо му казвам да ме пусне като знам,че искам да си остана в ръцете му и да си умра там!В даскало уж съвсем случаино се навъртам около него чакайки да дойде при мен и да направи нещо ,а дойде ли аз се дърпам.От друга старна той се зглежда и по други момичета(една патка от даскало)и аз полудявам дори само да я погледне.Немога да си представя нещата да не се получат,защото аз седържа така студено.Моля ви поимогнете ми нямала съм този проблем с предишните ми момчета ,затова се притеснявам,че може да загуби интерес мислейки си,че аз не изпитвам същото.Благодаря ви предвърително.