.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Фен
    Град
    Sofiq

Хубаво плажно олио

Здравейте... не знам какво плажно олио да си купя тази година.. не искам плажни масла .. защото са бели и по като крем.. Искам си точно олио .. което да си лъщи .. и самата кожа изглежда по хубава с него .. и на мен не ми е толкова до фактора .. защото по принцип не изгарям.. просто искам олио , което да стой много хубаво на кожата.. и така.. някакви предложения

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами почти всички марки, които произвеждат слънцезащитни продукти имат така нареченото tanning oil. Потърси в магазините. Аз лично съм пробвала и с олио за готвене и разлика няма, само в цената..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Миналата година морето се запознах с една мацка и тя ме светна за зехтина няма нужда да е някакъв скъп просто отиваш в магазина и вземаш първия хванах много добър тен и не успях да изгоря. И да питам може ли вместо зехтин да се използва бебешко олио на Джонсънс защото поне миришат хубаво

Град
    Пловдив :)))))
    да те разбираме ли така:
    иискаш олио което да изглежда добре независимо дали върши работа?

Фен
    Град
    Sofiq
    да точно.. аз не изгарям или поне не много.. и просто искам олио с което като се намажа да стой много хубаво на самата кожа .. за глаткост и блясък и т.н ;д

anonymous708973
    Guest
    Това със зехтина е супер вредно. Служи за почерняване, обаче и грам не предпазва кожата. Буквално се опържваш.
    После ще се чудите защо на 20 изглеждате като на 40.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    И мен ме интересува дали бебешкото олио на Джонсънс ще върши работа ?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това със зехтина е супер вредно. Служи за почерняване, обаче и грам не предпазва кожата. Буквално се опържваш.
    После ще се чудите защо на 20 изглеждате като на 40.
    Подкрепям...

Не мислете само за това как да почернеете, помислете и за предпазването на кожата си. Тоя фактор не е само за красота и не предпазва само от брутално изгаряне на кожата, но и я пази от слънцето, което е едно от НАЙ - ВРЕДНИТЕ неща за нея.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Е да, прави сте. Все пак това, че кожата ти не изгаря, не значи че е застрахована вредните лъчи от слънцето, или нещо такова. Вярно, добре е, и затова такива кожи се мажат с фактор 10-15 или 20. Надявам се под самото олио да сложиш слънцезащитен крем. Иначе пробвай с бебешко олио, стои хубаво и блести
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    А аз ако мога да попитам нещо чрез тая тема, за да не правя нова. Та мен ме интересува относно факторите. Работата е там, миналата пролет си направих татуировка, а тази година ще ходя на море и искам кожата особено където е татуировката да е предпазена. Кой фактор мислите трябва да си взема. Иначе по принцип кожата ми е такава, че аз направо хващам тен, без да изгарям и да се беля. Обаче сякаш последно време малко по малко почвам да изгарям преди да почернея. Някой може ли да предложи нещо ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Ами като за първи път, колкото и да не изгаряш е хубаво факторът да е по-висок. Например 30. И после вече, можеш да намалиш на 15-20. А за татуировката не знам, но казваш че ти е от година, мисля че няма за какво да се притесняваш, виждала съм доста хора с татуировки, които не ползват големи фактори, така че не се безпокой..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Добре, все пак ще си взема 30 за начало. Мерси
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Пловдив
    моето ми харесва много,чакай да скокна да видя какво е .......... кабана Сън http://www.nisea-bg.com/images/items/2120.jpg от Метро е,нямам спомени за цена.Иначе на тази марка продуктите са страхотни,не си спомням да съм използвала друго..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    ами като искаш олио за блясък..намажи се с олио
    ...

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Мхм, страхотна идея.

По темата :
    Много приятелки са доволни от олиото за тен на Каротен, а и аз предполагам, че е добро, защото съм останала много доволна от защитните продукти.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    ^ Мхм, страхотна идея.

По темата :
    Много приятелки са доволни от олиото за тен на Каротен, а и аз предполагам, че е добро, защото съм останала много доволна от защитните продукти.
    Хмммм,някой друг ползвал ли го е това?? Миналата година си бях взела някакво "олио" на Нивеа......е,няма такъв боклук Сега съм решила да си взема нещо,което спомага за по-хубав тен

Голям фен Аватара на mimsSss96
    някои пробвал ли е това

صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ^^^^ Не си го взимай !!!!!!!

Фен
    Град
    Sofiq
    Не знам ;дд ще видим какво да си взема.. вече много се чудя ама май ще е това на каротен

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^ Мхм, страхотна идея.

По темата :
    Цялата пъпчасах, болеше, сърбеше
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^ Мхм, страхотна идея.

По темата :

аз не съм!
    за 10 дни на море, всеки ден по няколко часа намазана с тоя боклук и накрая бях по-бяла отколкото преди това..УЖАС
    а тия със зехтина и слънчогледовото олио..вие сте малоумни бе, тия масла, лосиони и олио за тяло за слънце не са направени така -те имат защитен фактор...мажете се вие със зехтин и хващайте рак..ок...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си