.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    sofiq

Харесвате ли ?

Ае ... Хора (момичета) Харесвате ли Девствени момчета кажете си мнението. :P
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

все тая.. ама е за предпочитане да запазиш в тайна, че си девствен.. иначе може да имаш известни услужнения

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на xinfamous
    напрао си умират за тях брато,продължавай да храниш илюзиите си.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Не мисля,че това ще е от значение ако го обичам...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

anonymous708973
    Guest
    Ох, не искам и да чуя. Искам човек, който знае какво прави.
    Дори ако го обичам, винаги ще имам едно наум и ще ми е странно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Била съм с трима .
    С двама от тях беше патологично първите пъти .

Инак , жал ми е да зная , че човека не е бил с друга и няма по-обширна гледна точка в областта . Момчето се комплексира ( примерно , въпреки че се поставям в пасивната и доминирана позиция ) , интересно му е да пробва и с други ( в общият случай , за което аз нямам нищо против) . Ако се разбираме добре , цялата работа със секса може и да се игрнорне. Търся си човек с когото мога да живея, добър любовник мога всякога да си намеря .
    Може и двете едновременно , но малко по-трудно.

Та , общо взето ми е почти все едно .
    Ама само да не иска да съм му майка/бавачка/учителка, това е кофти като роля. А доста от мъжете на по-горна възраст , над 18 примерно , са девствени , именно защото търсят момиче с такава роля, щото мама ги е кърмила до тийн възраст .
    Или , на скоро пуснах тв за 5 минути и видях една реклама " С мама до пенсия " или нещо такова , на някаква банка . Смях ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не това ще е от значение,ако ги има чувствата.. Това дали е девствен или не,не е от значение..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не това ще е от значение,ако ги има чувствата.. Това дали е девствен или не,не е от значение..
    Всички това казват, докато не ги удари нагона и не им се дое*е тежко.
    Нямам нищо против девствените момчета, всеки трябва да се научи рано или късно. Но имам против факта, че повечето идея си нямат какво да правят. Ако и момчето, и момичето са девствени, някак си нещата се синхронизират-никой няма супер големи очаквания спрямо другия и нещата ще се получат по-добре-там на първо място ще избие любовта. Но ако мацката има богат опит, дори и да е с намерение да научи девствения партньор на някои техники-първия път със сигурност ще остане незадоволена.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...първия път със сигурност ще остане незадоволена.
    Е те там ви е проблемът - мислите само за това, което е в момента, а не виждате бъдещето. Защото сега като си хванеш някой девственик, можеш така да си го тренираш, че в бъдеще гарантирано да те задовлява всеки път и да те чука както ти искаш

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...първия път със сигурност ще остане незадоволена.
    Е те там ви е проблемът - мислите само за това, което е в момента, а не виждате бъдещето. Защото сега като си хванеш някой девственик, можеш така да си го тренираш, че в бъдеще гарантирано да те задовлява всеки път и да те чука както ти искаш
    Приятелю, четеш а не мислиш...лошо.
    Забеляза ли, че тактично натъртих на ПЪРВИЯ ПЪТ, а не на всички следващи, в които въпросния девствен момък може да попие знание и да стане добър???

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Кофти е малко, защото нямат опит...пък и бързо свършват правила съм го с девствен и направо... ама така де, за всичко си има първи пък и с времето всичко си идва на мястото
    n0 mus1с, n0 l1f3

Град
    София
    За различните момичета е различно.Някои много се кефят,ако са първите на дадено момче,други обичат по-опитни.За всеки случай няма нищо срамно в тва и ще е тъпо да лъжеш,че си минал 100 момичета и си някакъв Казанова,а да не знаеш кво правиш...Рано или късно се разбира,няма нищо срамно в девствеността.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    За различните момичета е различно.Някои много се кефят,ако са първите на дадено момче,други обичат по-опитни.За всеки случай няма нищо срамно в тва и ще е тъпо да лъжеш,че си минал 100 момичета и си някакъв Казанова,а да не знаеш кво правиш...Рано или късно се разбира,няма нищо срамно в девствеността.
    Подкрепям.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ох, не искам и да чуя. Искам човек, който знае какво прави.
    Дори ако го обичам, винаги ще имам едно наум и ще ми е странно.

Мдае.. всички сме се родили недевствени...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

дааа

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Явно в днешно време да си девствен е срамно ?
    Ако имам чувства към момчето.. дали е правил секс ще е последното нещо, което ме интересува
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    I MISS YOU . . . ;[

Човека пита за секс, не за връзка. Просто секс с някой девственик-не,мерси. Имам ли връзка с даден човек и се стигне до етап секс, няма особено значение дали е девствен или не.
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Няма никакво значение, важното е да го обичам. :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Някои от момчетата се кефят на девствени девойки, други не - при нас е същото, на едни им харесва, на други не. За мен лично точно това дали е девствен или не няма ама абсолютно никакво значение. Е, вярно е че ако е девствен няма да е опитен, но пък в крайна сметка всички сме били такива и всички сме имали първи пъти...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз пък не виждам какво толкова, нали от някъде трябва да се започне?..... Като е бил с повече момичета "ама той е ебач", като е девствен "ама той не е бил с никоя и не знае".. Не е особено приятно и не е най - задоволяващото преживяване, но и не мисля, че и на тях им е приятно да са с девствено момиче. Особено ако е някоя лигла, която им пищи/реве/тръшка се..........
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Предпочитам момчето да знае какво прави.
    ~девойче съм~

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Няма значение стига да знае къде да ми го вкара
    Абе аз знам де да ти го вкарам, ама това няма да ми помогне чак толкова много да ти кажа

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако го обичам няма да има значение
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове