- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата?
Момичета, как ще реагирате ако докато сте някъде в компания, примерно на кафе и приятелят ви ви прошепне искам да те лижа?
Бих го завела в тоалетната или на някоя тихо местенце.
Обичам те.
Ех да имаше повече като тебеПървоначално написано от Giosterica
![]()
най-вероятно ще отидем в тях
Знам само, че ще ми стане супер яко. Ще се изчервя сигурно леко... И после ще скалъпя някое мижаво, вероятно прозрачно оправдание да си ходим някъде, където няма хора. Където и да е.![]()
Ще кажа ''Амиииииииии аз трябва да си тръгвам,бебе/скъпи ( или каквото и да е ;д ) ела да ме изпратиш(wasntme)
Моментално ще се огледам за някое по-скътано местенце и ще гледам да се измъкнем един по един, за да не ни надушат другите(или поне не веднага де)...
![]()
Видимо нескопосано извинение и някъде насаме... щом има мерак![]()
ако е теен веднага се навиват а ако е по голяма може а се разсърди
мдамм xDПървоначално написано от SisiStrange
Кажете от къде сте та да дойде бат ви Вальо да ви навести![]()
Insieme assassini !
Леле като гледам как наскачахте все едно е настъпило ебаси събитието![]()
Ми нормално ще реагирам. Ако толкова е навит, просто си тръгваме...кво толкова па ще се обяснявам аз на някого, за какво си тръгваме.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
И на мен ще ми стане готино такова и ще побързам да си измисля оправдание, за да си тръгнем и да се усамотим![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ма
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,Ако имаше повече момичета като вас.....Направо златни сте![]()
![]()
[][][][]
моя като го знам какъв е - хич не му дреме виждат ли го,чуват ли го.Случвало се е,първо ми прави леки намеци ако не отвърна започва да ми се натиска,възбужда ме и почва да ме дразни и така докато вече види,че едва се сдържам и ме завлича на някъдето или пък аз него.Случвало се е и аз да играя главната роля и да го дразня.
![]()
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Ще му прошепна нещо също толкова заинтригуващо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
бих си извадила телефона и като sms да му напиша нещо мръснишко и да му го покажа ...нека тръгне заигравката,така ще го повъртя едно 30 минути,после може и да се оттеглиме. а и все пак той е започнал ''войната'' аз съм невинна
Веднага го хващам за ръката водя го в тоалетната или ако сме на вънка у нас почваме![]()
![]()
Ама на думи колко сте отворени... направо да се чуди човек как има толко девственици...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Щраус, пращай една снимка, имаш един бюст над камината в трапезарията...Първоначално написано от straus
Взе ми думите от устата.
Ще го целуна страстно пред всички зада му покажа че го желая , и после дез да ми пука ще го замъкна в тоалетната или най-близкото място![]()
![]()