.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    anonymous768631
    Guest
    Има бе, артик, аз защо съм взел да ставам педофил...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Шегувам се, знам, че има. Просто и тактиката с подплънки, чорапи, гащи и кво ли още не навряно в сутиена, е доста често срещана.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    1.На кифлите не вярвай.Мож да са тъпи,ама са достатъчно кадърни на комп програми и снимките им са фраш с ефекти,понякога и на циците даже.
    2.Имам една позната /кофличка е бая/ ,която ходи с 2 бр.сутиени.Едновременно.И то и двата с подплънки ии се преоблича заедно с нас ии...Не е яко.
    3.Откъде накъде по-големите цици правят момичетата "к**ви" и к**ки?!
    4.Е то вярно,че аз лично израстнах много по-бързо от връстничиките си и ме гледаха накриво,докато си бутат салфетки междучасията ама..

пфф .. ако трябва да съм чесна , аз съм 10 клас - на 16 все още .. и моите не са големи , даже хич .. но наистина има някои момичета , които направо са ГМО

Супер фен Аватара на dead_princess
    Едва ли ползват фотошоп, просто носят сутиени с подплънки. И наистина не знаете каква мъка е, ако тръгнеш да си търсиш обикновен сутиен, а не възглавници..

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ГРОЗНИ СА!
    Не е точно така

Аз пък забелязах, че тея "пикли" до една са със хубави тела...плоско коремче, хубаво дупе, и няма нито една по едричка...
    n0 mus1с, n0 l1f3

Аз познавам една която се прави на много готина, ама сутиена и е натъпкан с салфетки и тоалетна хартия и 50% дунапрен .
    Аз си се развивах по - бързо а тя (по - голяма е от мен) и ме гледаше кисело :P , докато си оправяше блузата (а под нея още една) ....

Е какво очаквате...купуваш си пиле от магазина...голямо, хубаво, сочно. А то наблъскано с хормони и секви химии. Всичкото пилешко е блъскано с хормон. Като изядете това пиле според вас къде отива този хормонец? Баш тъй, у вас. И почвате да мутирате. 3 кила цици 5ти клас. 190см в 6ти клас и така... Всичко е от боклука дето се яде. А за фейк циците... има такива мастърки на фотошп цици, че на снимките, чак плочките зад тях се огъват от цици

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In my own head...
    А не ви ли е идвало наум и че във възрастта, която цитирате, момичетата точно израстват и често доста непропорционално - тоест - расте гръдната обиколка, а ръста и ханша наваксват малко по-късно? Сестра ми в шести клас се броеше за невероятно надарена до степен в която постоянно я закачаха и тя се срамуваше и се чудеше как да се скрие, не защото гръдната й беше кой знае колко, ми просто щото беше още малка и гръдния кош също беше още с много малък обем. Като израстна после пък разви комплекс, че са й малки...
    Иначе акселерацията вярно си казва думата, ама ако ги погледнете тия същите след някоя друга година няма да ви се струват толкова надарени...
    Too much energy, too little time...

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Е какво очаквате...купуваш си пиле от магазина...голямо, хубаво, сочно. А то наблъскано с хормони и секви химии. Всичкото пилешко е блъскано с хормон. Като изядете това пиле според вас къде отива този хормонец? Баш тъй, у вас. И почвате да мутирате. 3 кила цици 5ти клас. 190см в 6ти клас и така... Всичко е от боклука дето се яде.
    това с храната е причината: в пилетата и зеленчуците блъскат яко химия да ръстат по-бързо, разни консерванти и ко ли не; едно, че тези вещества не се усвояват напълно от пилетата и си попадат директно в организма: все едно си папат химия за нацепени маняци; и друго, че боклуците, които ядат междучасията и кисненето пред фейса води до затлъстяване; аз като гледам по училищата кви са наляти, а колежките в университета най-много до C

триковете с подплънки и стягане на гърдите си ги правеха и преди, а сиг го правят откакто хората ползват дрехи, преди photoshop-а се снимаха изотгоре и наведени, а с него стигат нови височини; въобще жена постави ли си цел, все ще измисли нещо

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Леко лирично отклонение:

Стават ли става те все по-големи,
    циците растат, но не и акъла.
    Мацки надарени, с "големи проблеми",
    ходят по батковци и си правят татуси.

Акъла обаче не мърда, стои,
    главата е празна, куха дори.

"Нямаме мозък, но имаме цици!
    И някой ден ще станем кметици!"
    -крещят тея миски и бъдещи златки,
    без да се сетят, че приличат на патки.

Гротескна картинка, плачевен рефрен
    а вижда се, чува се той всеки ден.
    Welcome to the Jungle...

Напълно относително е и на мен ми е малко ктао комплекс на 13 съм а гръдната ми обиколко е 108, и не ми е приятно знам че е по добре със от колкото без но всяко момче ме гледа там ми е малко обидно, смисъл нека да си гледа ама то става тъпо като не те слуша ми само гледат:Х:Х:Х

Мега фен
    Да бе,точно от пилето ще станеш па висок xaaxxa Стига бе Големи вицове казвате!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мисля,че фотошопа върши чудеса,както и чорапите и тоалетната хартия,а да не забравяме и сутиените с подплънки.На времето,когато бях на 13-14 имах съученички,които бяха мого плоски и отиваха до тоалетната всеки ден,а като излизаха от там бяха стил Памела Андерсен.

Banned Мега фен
    не всички на тези години са така.. а и като пъхат подплънки на басейна всичко се вижда .. и съм съгласна с едно мнение по-назад.. едно момиче от моя клас носеше сутиен от 4ти клас.. и наистина и трябваше (беше доста пълничка) .. тя пък обратното.. ходеше първите дни до тоалетната да го сваля защото нашите идиоти и се подиграваха.. е.. сега е с по-малки гърди от някой други момичета, които пък почнаха да носят сутиен в 7ми клас.. .. всичко си е относително.. а и с химиите не само гърдите,а и дупето расте ..

Мега фен
    Всичко си е химия,к'во се противете,като живеете в такъв свят!

Супер фен Аватара на Shia
    Изкарахте,че всичко е ейк.Растат им,но по късно расте и тялото и всичко се оправя и осъразмерява.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Изкарахте,че всичко е ейк.Растат им,но по късно расте и тялото и всичко се оправя и осъразмерява.
    Химическите процеси са постоянни и не спират ! А относно това дето имат впредвид за пилето,че растели гърдите , ставал си по-висок,все едно да обяснява сега на 10 годишно момиче защо трябва да яде повече мазнини,за да отслабне , дали ще ме разбере ?

Не от пилето, а от хормоните и другите боклуци, с които блъскат пилетата, за да стигнат по-бързо големината, необходима за да се продават

Гигантизмът (израстване до необикновено голям ръст) се дължи точно на свръх секреция на соматотропин (хормон на растежа) от хипофизната жлеза.

Голям фен Аватара на Done
    разочарованието се появява след като бъде свален сутиена...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Не от пилето, а от хормоните и другите боклуци, с които блъскат пилетата, за да стигнат по-бързо големината, необходима за да се продават

Гигантизмът (израстване до необикновено голям ръст) се дължи точно на свръх секреция на соматотропин (хормон на растежа) от хипофизната жлеза.

Хормона на растежа,ако тялото възпроизвежда в малки количества - ДА , възможно е , но ако е в нормалните нива , колкото и хормони да биеш няма да растеш

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате Чернобил си казва думата... ще видиш след 15г кво ще е след тоя АЕЦ Фукушима - Направо ще се раждат с 86Д :d
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Все по - големи стават, все повече се радвам. Какво ти пука какви са важното е че са големи. Е айде да не са прекалено големи, че ще ме задушават иначе щот както съм на 16 а съм 170 висок

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Така логиката е, че ... Тези които имат и да се опитват да ги скрият и да не се опитват, не успяват и си личи ... А тези които нямат се комплексират от останалите, започват да носят сутиен докато са съвсем плоски като го пристягат така, че циците им да стигнат почти до лицето, купуват си малки сутиени, за да ги пристягат и те да изкачат от горе ...
    Не е ГМО, просто момичета, които искат да привлекат мъжкото внимание.. нищо особено ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си