- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви планове имате за ваканцията? :)
Освен лято, море, слънце, пясък на какво ще се отдадете? Как ще се забавлявате, давайте идеи за интересни неща, които могат да се правят! (: ОСТАВАТ 3 седмици и половина![]()
![]()
Усмихнете се, просто, защото лятото идва с пълна сила! ^^
![]()
По принцип искам да ходя на Какао Бийч на 11 август, ама трябва да убедя мойте.![]()
![]()
Амииии.... ще ходя на мореее... ъъмм... както и на тренировките по тенис, цяло лято.![]()
Предполага се, че ще почна да ходя и на уроци по информатика, щото яко съм го закъсала и тая може да ме остави на изпит...![]()
На планина също малко иии.... МЪРЗЕЛ е всичко останало..![]()
Иска ми се, някой да сподели някаква яка идея, защото 2 месеца и половина шляене по улиците, освен морето, не си е оферта и тук-там малко купончета ;д
Волейбол, футбол, кафета + приятели/приятелки
Нямам планове за пътувания все още,но се надявам да изкочи нещо.Иначе имам супер много неща,които се надявам да свърша през лятото,така че изобщо няма да седя без работа.
Секс, секс и пак секс![]()
2 пиеси
1 проект
плуване
Копенхаген
засилено четене на приятна литература
фотография
колело
лЬОбов
поезия
. -- НЕ ми пука къде ще прекарам това лято.. Искам просто да Куфея с братовчедка си :D
На мен ми остава седмица и половина :P Иначе почти никога не си правя плановеНо честно казано си го представям така:
1.Седмица - Колело.
2.Седмица - Колело.
3.Седмица - Колело.
4.Седмица - Колело.
5.Седмица - Колело.
6.Седмица - Колело.
7.Седмица - Колело.
8.Седмица - Колело.
9.Седмица - Колело.
10.Седмица - Колело.
11.Седмица - Колело.
и т.н. и по някое време отиване на почивка в планината и пак Колело, Колело, Колело![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Късметлии, аз съм на изпити по немски и математика ...
Иначе щях да бачкам 1 месец, да може да се подсигуря за другия![]()
aha
Фитнес, гребане, дърпане на въже, приятели, море, планина, баскет.. да...
Офф.... Вече никакви планове не правя... До ши**ната ваканция имам изпит по Анлгийски Език, контролно по Математика(а тези уроци не ги разбирам), езиков тест по Български, изходно по Музика, изпитване по География и БОГ знае още какво!![]()
Много искам да отида на екскурзия в чужбина. Например Париж, Лондон, Барселона, но нашите все отлагат. За това отивам на море, обещали са ми и поход в планината със спане в палатки.Ще се отдам и на четене на фантастични романи
, рисуване, спорт и колело.
Моренце,планина,село,трени овки(здраво),басейнчета,ко тейлчета,приятели,гадженцТва е в общи линии
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
На разходки сс фр-та,,някое купонче...ии много слънцее...![]()