.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Търговската или пета езикова ??

Коя гимназия е по добра според вас ВТГ георги раковски .. или .. Пета ЕГ Йоан Екзарх (варна) ??
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Голям фен
    Как да ти каже някой, след като човек може да е учил само в едно от двете?

За ВТГ мога да ти кажа, че сградата на училището е доста стара, но пък не е чак мизерно -- има си оборудване (компютърно и спортно) на някакво сносно ниво. Език трудно ще научиш в това училище, а ако имаш желание за икономически дисциплини, бъди готова пак сама да драпаш, защото манталитетът е такъв, че не се учи много.
    Пред училището има хубаво паркче и има доста магазини наоколо: грубо казано всичко ти е на две крачки.

Не знам доколко може да ти е фактор, но докато аз бях там, в гимназията имаше униформи, за чието състояние нямаше особено много инспекции (и мърляв да си -- все тая).

Туй е засега.

ari be ;(
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Голям фен
    Град
    Varna
    Аз уча във ВТГ от миналата година и не съм очарована, но ти може да си при други учители пък и има и хубави страни, но... Ти си решаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си