- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичат ли мъжете лизането?
Обичаме ...Ако всичко си е наред обичаме
)
А интересното е че има жени които не обичат ...
Обичам да!
Много е яко да ти се разтапя от кеф!
И аз обичам пичата киселина!
Пичата киселина за венците е добра!
Сладоледа да го духа щом жената не е суха! - имаше една песничка..![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Не съм го правил, но бих го направил на приятелката си![]()
Първоначално написано от WhiteOneBG
Щото не е попаднала на някой , който знае какво прави..примерно.
Значи да разбирам, че примерно ако има лека миризма, това не ви притеснява? Щото нали знаете все пак, това си е човешка анатомия, не може винаги да мирише на теменужки и розички..
Никой не е казал, че мирише на теменужкиПървоначално написано от misswinky
Има си специфичен аромат и вкус, чаромат така да се каже, който при добра хигиена е приятен. Малко като варени яйца.. ако са пресни и хубаво сварени супер, развалените всички ги знаем как миришат
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
При добра хигиена (и добро здраве) интимната миризма в никакъв случай не е отблъскваща, а по скоро възбуждаща, така че мисля че няма от какво да се притесняваш. Отпусни се в ласките на приятеля си и не мисли за нищо![]()
При някои жени наистина мирише кофти и то не от ниска хигиена. Чел съм за доста фрапантни случаи. Добре, че не съм попадал на такава. В общия случай природата е направила тази миризма да възбужда![]()
Абе чел си ти... саа стига впрягал момичето излишно.Първоначално написано от badsector
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Не примерно, ами си е точно такаПървоначално написано от BlackJ
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1 ето това е дума !Първоначално написано от zero
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
На умен ли ми се правиш? Или на голям ебач , щото надали си дори едно от дветеПървоначално написано от BlackJ
)
Една жена може да не обича орални ласки поради много повече причини от колкото можеш да си представишИ почти никога не е свързано с това дали човека отсреща ( в случая под нея
) ги може нещата
А и момичетата нямат против момчета без опит - така могат да си ги моделират , за да им доставят максимално удоволствиеСъщо така могат да ги мотивират да измислят нови неща които да разнообразяват връзката им
and so on ...
Аз пък имам против хора без опит. Самата аз нямам почти никакъв, затова последното, което ми трябва, е някой, който се нуждае от "моделиране".
А и как момче без опит ще измисли нещо ново, за да разнообрази връзката си с мацка, която има солиден опит зад гърба си?
Дали пък. Да, има момичета, които първоначално се срамуват или си мислят, че ще погнусят момчето и тн., но това е само в началото. После като се отпуснат стой та гледай.Първоначално написано от WhiteOneBG
И наистина има момчета, които просто не ги бива в това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мдааа и на мен ми се дърпат първия път, веднъж да си навра главата и спират да протестират![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Първо, не ми скачай като теле пред майка си!!!! Жена съм и го казвам от личен опит, ОК? В обкръжението ми от жени , всяка в даден период не е харесвала оралните ласки, докато не случи на някого, който си знае работата.Първоначално написано от WhiteOneBG
много правилно и за двете страниПървоначално написано от 6mateto
![]()
Френската си е класика. Да, мъжете обожаваме да я практикуваме и на някои ни се отдава. А и която не е попаднала на добър "шпакловчик", тя не е искала да повторят-потретят и т.н. Разбира се личната хигиена е задължителна.
Welcome to the Jungle...
Лесно, стига да го възбужда жената, много неща могат да се измислят. Човек може да се учи от много неща, не само от практика. Поне в моята връзка основно аз вкарвам разнообразието, като не съм имал някакъв особен опит преди това.Първоначално написано от PinkPan7her
И да, има жени, които просто НЕ ОБИЧАТ да ги лижат, без значение колко добър е партньорът им. Нормално и чисто физиологично.
Относително малко са такива жени, но ги има дам.
Welcome to the Jungle...
Ъъ..небето синьо ли е?Първоначално написано от misswinky
Не ти скачам като "теле пред майка си" и жена или момиче?( иначе съжелявам че не съм се досетил че си от женски пол). Има момичета на които просто не им хареса , на които самия секс като действие не им харесва !!! Не казвам , че са много , но си ги имаПървоначално написано от BlackJ
Стестинелни пристенителни неопитни - каквото и да правиш това не се променя , попадъл съм такива и ти давам само защото знаят че искаш. Един вид ги е страх да не те загубят.
ПП - Като толкова зачесвате темата за неопитните момчета , Вие от женския пол кога ще се научите да правите хубави свирки ?![]()