.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119
    Обичаме ... Ако всичко си е наред обичаме )

А интересното е че има жени които не обичат ...

Обичам да!

Много е яко да ти се разтапя от кеф!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

И аз обичам пичата киселина!
    Пичата киселина за венците е добра!
    Сладоледа да го духа щом жената не е суха! - имаше една песничка..
    I Love YOU baby

Не съм го правил, но бих го направил на приятелката си

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG

Щото не е попаднала на някой , който знае какво прави..примерно.

Значи да разбирам, че примерно ако има лека миризма, това не ви притеснява? Щото нали знаете все пак, това си е човешка анатомия, не може винаги да мирише на теменужки и розички..

Цитирай Първоначално написано от misswinky
    Значи да разбирам, че примерно ако има лека миризма, това не ви притеснява? Щото нали знаете все пак, това си е човешка анатомия, не може винаги да мирише на теменужки и розички..
    Никой не е казал, че мирише на теменужки Има си специфичен аромат и вкус, чаромат така да се каже, който при добра хигиена е приятен. Малко като варени яйца.. ако са пресни и хубаво сварени супер, развалените всички ги знаем как миришат
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен
    При добра хигиена (и добро здраве) интимната миризма в никакъв случай не е отблъскваща, а по скоро възбуждаща, така че мисля че няма от какво да се притесняваш. Отпусни се в ласките на приятеля си и не мисли за нищо

Супер фен Аватара на badsector
    При някои жени наистина мирише кофти и то не от ниска хигиена. Чел съм за доста фрапантни случаи. Добре, че не съм попадал на такава. В общия случай природата е направила тази миризма да възбужда

Цитирай Първоначално написано от badsector
    При някои жени наистина мирише кофти и то не от ниска хигиена. Чел съм за доста фрапантни случаи. Добре, че не съм попадал на такава. В общия случай природата е направила тази миризма да възбужда
    Абе чел си ти... саа стига впрягал момичето излишно.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Цитирай Първоначално написано от BlackJ
    Не примерно, ами си е точно така
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от zero
    ) Аз лично - обожавам
    Не знам за другите, но косъмчета-мосъмчета не ми правят впечатление ... само още дукато ми замирише на секс и нищо не ме вълнува друго
    +1 ето това е дума !
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

На умен ли ми се правиш? Или на голям ебач , щото надали си дори едно от двете )
    Една жена може да не обича орални ласки поради много повече причини от колкото можеш да си представиш И почти никога не е свързано с това дали човека отсреща ( в случая под нея ) ги може нещата

А и момичетата нямат против момчета без опит - така могат да си ги моделират , за да им доставят максимално удоволствие Също така могат да ги мотивират да измислят нови неща които да разнообразяват връзката им and so on ...

anonymous708973
    Guest
    Аз пък имам против хора без опит. Самата аз нямам почти никакъв, затова последното, което ми трябва, е някой, който се нуждае от "моделиране".

А и как момче без опит ще измисли нещо ново, за да разнообрази връзката си с мацка, която има солиден опит зад гърба си?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Една жена може да не обича орални ласки поради много повече причини от колкото можеш да си представиш И почти никога не е свързано с това дали човека отсреща ( в случая под нея ) ги може нещата
    Дали пък. Да, има момичета, които първоначално се срамуват или си мислят, че ще погнусят момчето и тн., но това е само в началото. После като се отпуснат стой та гледай.
    И наистина има момчета, които просто не ги бива в това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мдааа и на мен ми се дърпат първия път, веднъж да си навра главата и спират да протестират
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

На умен ли ми се правиш? Или на голям ебач , щото надали си дори едно от двете )

А и момичетата нямат против момчета без опит - така могат да си ги моделират , за да им доставят максимално удоволствие Също така могат да ги мотивират да измислят нови неща които да разнообразяват връзката им and so on ...
    Първо, не ми скачай като теле пред майка си!!!! Жена съм и го казвам от личен опит, ОК? В обкръжението ми от жени , всяка в даден период не е харесвала оралните ласки, докато не случи на някого, който си знае работата.

Голям фен Аватара на reperw
    вагината не мирише мн приятно
    нееееееееееееееееееееееее ееееееееее

С бЛИЗАНЕТО идва апетита
    n0 mus1с, n0 l1f3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 6mateto
    С бЛИЗАНЕТО идва апетита
    много правилно и за двете страни

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Френската си е класика. Да, мъжете обожаваме да я практикуваме и на някои ни се отдава. А и която не е попаднала на добър "шпакловчик", тя не е искала да повторят-потретят и т.н. Разбира се личната хигиена е задължителна.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ...А и как момче без опит ще измисли нещо ново, за да разнообрази връзката си с мацка, която има солиден опит зад гърба си?...
    Лесно, стига да го възбужда жената, много неща могат да се измислят. Човек може да се учи от много неща, не само от практика. Поне в моята връзка основно аз вкарвам разнообразието, като не съм имал някакъв особен опит преди това.
    И да, има жени, които просто НЕ ОБИЧАТ да ги лижат, без значение колко добър е партньорът им. Нормално и чисто физиологично.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Относително малко са такива жени, но ги има дам.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Кофата

Re: Обичат ли мъжете лизането?

Цитирай Първоначално написано от misswinky
    От много места съм чувала, че мъжете обожават да лижат жените, но това наистина ли е така?
    Ъъ..небето синьо ли е?

Първо, не ми скачай като теле пред майка си!!!! Жена съм и го казвам от личен опит, ОК? В обкръжението ми от жени , всяка в даден период не е харесвала оралните ласки, докато не случи на някого, който си знае работата.
    Не ти скачам като "теле пред майка си" и жена или момиче?( иначе съжелявам че не съм се досетил че си от женски пол). Има момичета на които просто не им хареса , на които самия секс като действие не им харесва !!! Не казвам , че са много , но си ги има Стестинелни пристенителни неопитни - каквото и да правиш това не се променя , попадъл съм такива и ти давам само защото знаят че искаш. Един вид ги е страх да не те загубят.

ПП - Като толкова зачесвате темата за неопитните момчета , Вие от женския пол кога ще се научите да правите хубави свирки ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си