- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичат ли мъжете лизането?
Че и мен ме интересува...Първоначално написано от WhiteOneBG
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И тук ще кажа не сте попаднали на такава която прави... пък и да не сме внучки на Ванга да знаем какво ви харесва, кажете си , покажете и ако сте случили на схватлива и да го прави с мерак, няма как да не се научи.
P.S. Да ти кажа за годинките ми май вече се водя жена.
Ми ние ще говорим ли или ще се радваме на свирката ?Първоначално написано от BlackJ
![]()
P.S. Явно след 18 вече ви водят жениПървоначално написано от BlackJ
![]()
Повечето жени знаят само да го налапат и да те гледат "мръснишки" в очите. Чат пат пробват нещо чуто от приятелка или видяно в някое розово филмче , но повечето случай ти е чак апатично ...
Не бе лошо няма ама повечето потребителки тук си нямат идея кво да правят ако видят член , за това бързат да го пъхнат в някоя дупка пък квото ще да става. Секса е вид изкуство за менеИ си трябват години и опит за да го усвоиш
![]()
Абе ти отдели примерно 20 минутки да и кажеш и да и покажеш, пък после се кефи колкото си искаш да яка свирка, вместо после да се оплакваш, че така и не си случил на хубав кавал.Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Тук трябва да отбележа, че мацката за да направи хубава свирка, не трябва да е с предразсъдъци или гнуслива, от рода на "ама не мога да го лапна целия, че ще се задавя".
И по темата.. и аз съм едни от онези които не обичат толкова често да им правят френска, предпочитам аз да правя или направо от вратата за краката.
Абе кво спорите. 69 и е решен проблема. Аз лично обичам да ме лижат. И свирки обичам да правя. И за да не го изтълкувате погрешно - не съм курва. Просто ми доставя удоволствие и на мен. А според мен няма нищо по-хубаво от свирка, направена с желание. Все пак ще смучеш или ще се оплакваш....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ееех , а тоя тип жени къде изчезнахаПървоначално написано от BlackJ
Или май одъртяха.
То и аз съм един от онези които обичат направо да се нахвърлят на момичето , ама съм забелязал , че те само това и искат , някак си им се дига самочуствието и дори да е мокро като след порой пак се дърпат.
Макарче мъжете по можеш да ги сложиш в някаква класификация , при жените такова чудо нЕма.Всяка си е строго индивидуална ..Или поне бяха преди да се появи социалното явление - "кифла".
Еми да свирката за мен е засвидетелстване на близост, желание да доставиш на партньора си удоволствие, да му дадеш нещо повече от едно рънчене...Първоначално написано от Priceless
Относно темата за жената, можеш да наречеш едно момиче жена, когато знае какво иска от живота, когато е опознала себе си душевно и тялом, когато е съзряла достатъчно да не мисли само за секс и момченца, които показват нарисувани на фотошоп плочки..
Аааа аз не се оплаквам от моята приятелква в леглотоПървоначално написано от BlackJ
имали сме достатъчно време да определим кое ни харесва и кое не, да говорим и да пробваме
![]()
Незнам как е новото поколение в това отношение
иначе ми е скучно последните няколко дни и отбелязвам активност![]()
Може би социалното явление "кифла" е виновно за загубата на този вид жени/момичета.Кифлата гледа да се прави на много оборотна, не си прави труда да се старае нито в леглото, нито във връзката, понеже вижте ме аз съм ГОТЯНА и ти ако не ми се кефиш има поне още 100 които ми се кефят.Първоначално написано от WhiteOneBG
![]()
@BlackJ
Кога те наебаха... кога стана женаНе сериозно, кой набор си?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Ми кат гледам тя е колежка - ама е във Варнав икономическия - така че минимум '91
Може и по старичката да е
![]()
А що се отнася до това какво прави момичето - темата е за лизането , освен ако не искаш да я лижеш не знам какво те интересува с кого се чукала как и т.н.
ПП Аз не мога да я определеля като жена , щом тя се самоопределя като такава - нейна си работа ама трябва бая повече от себе познание , за да се окипри с тази "титла".
Мъжът като е (истински) възбуден, не обръща внимание на подробности като наболи косъмчета или вагиналната миризма (разбира се, говорим за жени с лична хигиена).
От позицията на жена и изхождайки от сексуалния опит, който притежавам, бих казала, че това е нещо, което се харесва и на двете страни. От едната страна си ти (момичето), което се гърчи от удоволствие, а от другата е момчето, което се възбужда само като чуе неконтролируемите ти стонове.
Колега ще те черпя, че ме подмладиПървоначално написано от WhiteOneBG
. Абе да ти кажа не съм се самоопределила за жена, ама пък вече не влизам и в графата момиченца, хайде да го кажем средна работа съм
.
Хубаво де, средна работа, кой набор си? Кажи са, фирма няма да ти преписвам![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Само на гаджетата съм си го позволявал тоя лукс,на такива за 1-2 пъти даже на пръстите презервативи си слагам..![]()
Не става само с желание, трябва и дарбаПървоначално написано от Priceless
Майтапа настрана, но приятелката ми понякога има огромно желание да ми го налапа, но не й се отдава особено. Личи й, че се старае колкото може, но просто не й идва отвътре. Докато едно старо гадже се учеше върху мен и още от първия път се справяше доста добре. Наскоро ми писа нек'ви неща в скайп от рода на "искам да свършиш толкова дълбоко в гърлото ми, че да отиде директно в стомаха", но мен не ме зарибяват особено много свирките. Друго си е да го напъха човек
![]()
А тука вече си дойдохме на думатаПървоначално написано от BlackJ
Спагетите от тебе , виното от мене ? Deal?
Deal! Никой до сега не е устоял на спагетите миПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Straus, на гости ли ще ми идваш та питаш за години ?![]()
Жена ли си, момиче ли си, съвсем се обърках и за т'ва питам. А на гости... със спагети няма да ме навиеш
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Айде за спагети чух като гледам и от Варна май ще ходим на гостиПървоначално написано от BlackJ
И да не е офф да харесва ми но приятелката ми не дава не знам защо.![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Радвам се и мене ме бива в подбора на вина принципно :PПървоначално написано от BlackJ
^ тоя на над мене с ник на голфаджия и с пристрастия към хлопел ... тури в подписа една снимка на е30 и картинката ще е зашеметяваща.
И стига се кланяли на тва це c20xe .... хора са ви измислили турбо мотор ...
Мотора се нарича С20LET и е измислен от същия доктор който е измислил хе-то.Първоначално написано от WhiteOneBG
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Опита се мене да ме информираш ли? Или просто показваш че използваш гугъл и четеш във ръжда.цом?